به گزارش خبرگزاری مهر، محمدحسین کرامت، رئیس کمیسیون نظارت بر انتخابات تعاونیها و اتاقهای تعاون استان تهران با اشاره به دستورالعمل نحوه نظارت بر انتخابات تعاونیها و اتاقهای تعاون، مصوب انجمن مرکزی نظارت در مهرماه ۱۴۰۲، گفت: کمیسیون نظارت بر انتخابات تعاونیها و اتاقهای تعاون استان تهران در نظر دارد برابر با مفاد این دستورالعمل، اقدامات قانونی را در چارچوب قوانین و مقررات انجام دهد.
وی افزود: برنامه دیگر این کمیسیون، تشکیل کارگروه یا کمیته با مشارکت نماینده اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران، نماینده اتحادیههای مختلف بنا بر مورد اعم از اتحادیههای مسکن، مصرف و غیره، همچنین مشارکت نماینده کمیسیون نظارت و نماینده انجمن، جهت برگزاری جلسات مختلف برای تعاونیهایی که اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی تهران بنا بر با قانون، با برگزاری مجمع آنها موافقت میکنند، خواهد بود.
وی با تاکید بر اینکه پیشنهاد ما نیز این است که این کمیسیون تشکیل شود، خاطرنشان کرد: نمایندگان این چهار مرجع نیز باید با یکدیگر هماهنگیهای لازم را داشته باشند تا کار به صورت غیرقانونی صورت نگرفته و اشتباهات احتمالی نیز به حداقل برسد.
کرامت یادآور شد: نکته بعدی اینکه کمیسیون نظارت بر انتخابات تعاونیها و اتاقهای تعاون استان تهران در نظر دارد تمام تعاونیهای مشمول که در ماده ۱۷ دستورالعمل قید شده است را بررسی کرده و در حال حاضر نیز ۱۲۰۰ پرونده در کمیسیون مطرح شده است.
رئیس کمیسیون نظارت بر انتخابات تعاونیها و اتاقهای تعاون استان تهران با بیان اینکه بیش از ۲۳.۵۰۰ تعاونی ثبت شده در استان تهران وجود دارد، افزود: سعی ما بر این است که تعاونیهای مشمول را شناسایی کرده و درخواست ما از این تعاونیها این است بنا بر قانون اقدام به برگزاری مجامع خود کرده و مدارک کاندیداهای انتخابات را جهت احراز صلاحیت نیز تهیه و ارسال نمایند.
وی تصریح کرد: عزم ما در کمیسیون نظارت بر انتخابات تعاونیها و اتاقهای تعاون استان تهران بر این است تا اثر بخشی تعاون در اقتصاد جمهوری اسلامی ایران هر روز بهتر از قبل نمود کند.
کرامت با تاکید بر اینکه کمک به تعاونیها و تعامل بیشتر با اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی تهران از جمله اهداف ما خواهد بود، عنوان کرد: همکاری با انجمن مرکزی و اتاق تعاون ایران نیز در دستور کار این کمیسیون بوده تا افراد سودجو از خلأ همکاریهای ما، هیچگونه بهرهای را نبرند.
نایب رئیس اتاق تعاون استان تهران، خاطرنشان کرد: کمیسیون نظارت بر انتخابات تعاونیها و اتاقهای تعاون استان تهران در دوره جدید از پیشنهادات و انتقادات و همچنین هرگونه مطلب در جهت پیشرفت و توسعه بخش تعاون، استقبال خواهد کرد.
وی با اشاره به معضلات و مشکلات تعاونیها و کمیسیون نظارت بر انتخابات تعاونیها و اتاقهای تعاون استان، افزود: عدم آشنایی به قوانین و مقررات بخش تعاونی در خصوص آئین نامه، دستورالعمل نحوه نظارت بر انتخابات، عدم آشنایی هیئت مدیره از سامانه انجمن مرکزی نظارت، جهت ثبت کاندیداهای هیأت مدیره، بازرس، مدیر عامل و بارگذاری مدارک در این سامانه و همچنین عدم آشنایی هیأت مدیره و مقام دعوت کننده به سامانه جامع بخش هوشمند تعاون از دیگر مشکلات ما میباشد.
وی همچنین عدم ثبت اعضا شرکت تعاونی در سامانه جامع هوشمند بخش تعاون قبل از برگزاری مجمع عمومی عادی با دستور جلسه انتخابات هیئت مدیره و بازرسی را بخشی از مشکلات عنوان کرد و گفت: همچنین عدم تمدید فعالیت تعاونی و تطبیق اساسنامه مورد عمل تعاونی با قانون و مقررات بخش تعاون قبل از برگزاری مجمع عمومی عادی با دستور جلسه انتخابات هیئت مدیره و بازرسی و تغییرات داخلی هیأت مدیره شامل تغییر رئیس، نایب رئیس، منشی و مدیرعامل را از دیگر مشکلات تعاونیها و کمیسیون نظارت بر انتخابات تعاونیها و اتاقهای تعاون تهران عنوان کرد.
وی عدم آشنایی برخی شرکتهای ثبتی و فعالیت آنها بدون وجود دانش کافی در عرصه تعاون را معطل دیگر این بخش عنوان کرد و یادآور شد: این عدم آشنایی مشکلات عدیدهای را در حوزه قوانین، گریبانگیر تعاونیها کرده است. همچنین کافی نبودن وجود افراد مجرب و کارشناسان خبره در حوزه مشاوره در بخش تعاون و درگیر در کار عملی در حوزه کمیسیون نظارت بر انتخابات تعاونیها و اتاقهای تعاون استان تهران به صورت سنتی و عدم وجود وسایل مرتبط و راکد بودن حوزه برگزاری مجامع از دیگر مشکلات ما در این حوزه بوده است.
کرامت بیان کرد: به زودی با راه اندازی میز خدمت، آماده ارائه هرگونه خدمات به تعاونگران استان تهران خواهیم بود چون اعتقاد داریم پیشگیری کنیم تا مچگیری نکنیم.
نظر شما