به گزارش خبرگزاری مهر، واقف بهروزی در خصوص پروژه احیای مدرسه دارالفنون تبریز گفت: این بنای تاریخی که از ارزش فرهنگی و تاریخی بالایی برخوردار است، در راستای مولدسازی و حفظ هویت فرهنگی آن، بهطور مشترک با ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان تفاهمنامهای منعقد و مقرر شد تا پس از اتمام مرمت، کاربریهای فرهنگی و گردشگری برای این بنا تعیین شده و فراخوان جذب سرمایهگذار برای توسعه و بهرهبرداری از آن صادر شود.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی آذربایجانشرقی ادامه داد: در این تفاهمنامه، تأکید زیادی بر حفظ اصالت تاریخی بنا و استفاده بهینه از ظرفیتهای موجود برای جذب گردشگران و استفاده در فعالیتهای فرهنگی و آموزشی شده است. در این راستا، پس از نهاییسازی تفاهمنامه، پرونده به صندوق حفظ، احیا و بهرهبرداری از بناهای تاریخی ارسال و پس از آن نسبت به جذب سرمایهگذاران تصمیمگیری خواهد شد.
او افزود: این پروژه با هدف ارتقای جایگاه فرهنگی و گردشگری تبریز، نقش مؤثری در حفظ میراثفرهنگی و توسعه اقتصادی استان خواهد داشت و تأثیر بسزایی در بهبود وضعیت بناهای تاریخی و جذب گردشگران خواهد داشت.
بهروزی گفت: مدرسه دارالفنون تبریز که در دوره قاجار تأسیس شد، نخستین مرکز آموزش عالی در تبریز و دومین در ایران به شمار میرود که احیای این بنا بهعنوان یک نماد فرهنگی میتواند به توسعه گردشگری و ارتقای هویت تاریخی تبریز کمک کند.
نظر شما