به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمدرضا قاسمی پیش از ظهر یکشنبه در نشست با خبرنگاران اظهار کرد: اولین دوره تربیت مربی ابزارهای هوش مصنوعی در ۳۰ ساعت آموزشی از ۲۰ دی ماه تا دوم اسفندماه برگزار میشود.
وی ظرفیت این دوره آموزشی را ۱۰۰ نفر اعلام کرد و گفت: افتتاحیه این دوره آموزشی در روز پنجشنبه با حضور استاندار قم و مسئولان پژوهشگاه فضای مجازی و اختتامیه آن دوم اسفندماه برگزار میشود.
وی با بیان اینکه فضای این دوره آموزشی به صورت کارگاهی است، گفت: در طول دوره، آزمونهایی طراحی شده که افراد برای دستیابی به مدرک پایان دوره باید سطح کیفی لازم را طی کرده باشند.
قاسمی گفت: اینکه اکنون مدرس و مربی داشته باشیم تا ابزارهای هوش مصنوعی را معرفی کنند قدم اول است و اقدامات جدیتر در حوزههای کاربرستهای هوش مصنوعی باید عملیاتی شود. این اقدام نیاز به زیرساختهایی دارد که بخشی از آن مربوط به نیروی انسانی است.
دبیر ستاد راهبری فناوریهای هوشمند حوزههای علمیه گفت: حوزه علمیه سعی میکند به عنوان کنشگر فعال در حوزه هوش مصنوعی فعالیت کند.
قاسمی با اشاره به اهمیت توجه به هوش مصنوعی، تصریح کرد: دنیا در مسأله هوش مصنوعی تحرکات فراوانی دارد. حوزههای علمیه با توجه به مأموریتی که دارند از سالهای قبل هوشیارانه وارد این مسأله شده و ستاد راهبری فناوریهای هوشمند در حوزه علمیه ایجاد شده است.
وی افزود: ستاد راهبری فناوریهای هوشمند حوزههای علمیه در ۵ ضلع فعالیتی علمی، فنی، گفتمانی، راهبردی و بینالملل اقداماتی جدی را سامان داده است.
قاسمی تأکید کرد: حوزههای علمیه جهت گیری مجموعهها در مسأله هوش مصنوعی را حتماً پیگیری میکند، چون این مسأله تأثیرات گستردهای دارد.
لازم به ذکر است ستاد راهبری فناوریهای هوشمند حوزههای علمیه و پژوهشگاه فضای مجازی در برگزاری این دوره آموزشی مشارکت دارند.
نظر شما