به گزارش خبرگزاری مهر، محمدعلی طالبی، بعد از ظهر یکشنبه در نشست جمعبندی سفر به بخش گلباف از توابع شهرستان کرمان عنوان کرد: بزرگترین اولویت گلباف، پایداری جمعیت است و برای این مسئله باید یکسری اقدامات و فعالیتها را سامان دهیم که مهمترین آن راه مواصلاتی است که شرایط بهتری برای فعالیتهای اقتصادی و اجتماعی ایجاد کند.
وی بیان داشت: برای توسعه اقتصادی و ایجاد ناحیه صنعتی و فعالیتهای صنعتی، زیرساخت برق باید شکل ویژه پیگیری شود.
طالبی تاکید کرد: برای پایداری جمعیت باید اشتغال پایدار ایجاد کرد که در این زمینه طرحهای موفق و ناموفقی اجرا شده است.
استاندار کرمان تصریح کرد: اشتغال را با توجه با مزیتهای نسبی موجود در بخش و توجه به استعدادهای درونزا باید تعریف کنیم که بدین شکل مطمئناً، اشتغال پایدار، پایداری جمعیت و مهاجرت معکوس اتفاق میافتد.
وی به تجربههای موفقی از مهاجرت معکوس در کشور اشاره داشت و گفت: در ظرفیتهای ایجاد اشتغال، به همه بخشها باید توجه کرد. اطلاعرسانی و معرفی بسیار اهمیت دارد.
طالبی افزود: در صنعت گردشگری استان کرمان برنامههای کلانی در نظر داریم که گلباف حتماً باید در آن دیده شود. ضمن اینکه گردشگری نیز اشتغال بالایی به همراه دارد و بخش خدمات را فعال میکند.
باید اقتصاد به صرفه فرش را در گلباف ترویج کنیم
استاندار کرمان اظهار داشت: برای تولید فرش باید درآمد اقتصادی ایجاد شود که وازدگی را نداشته باشیم. در فعالسازی فرش دستباف کرمان، گلباف به عنوان یکی از مناطق مهم به شمار میرود؛ با این نگاه که حداکثر بازدهی را به فعالان و خانوادههای تولیدکننده برسانیم.
وی ادامه داد: سایر فعالیتهای صنایع دستی نیز باید مورد توجه قرار گیرد، صنایع دستی حوزه وسیعی است که کارهای زیادی میشود در آن انجام داد.
طالبی از ظرفیتهای مغفول مانده و لزوم فعالسازی آنها نام برد و گفت: در بخش کشاورزی مناطقی مانند گلباف، الگوهای موفقی برای توسعه کشتهای کم آببر و گلخانهای و حرکت به سمت محصولات پربازده میتوانند باشند.
استاندار کرمان، بهینهسازی مصرف و تغییر الگوی کشت متناسب با شرایط منطقه توسط جهاد کشاورزی را مورد تاکید قرار داد.
وی ابراز داشت: همه این موارد را در قالب برنامهای برای بخش گلباف تهیه کرد و آن را به عنوان میثاق مشترک دستگاهها دید.
نظر شما