۱۸ دی ۱۴۰۳، ۱۹:۳۵

سامانه «سخا» یاریگر نیازمندان به دور از موازی کاری است

سامانه «سخا» یاریگر نیازمندان به دور از موازی کاری است

اصفهان- معاون سیاسی و اجتماعی استانداری اصفهان گفت: سامانه «سخا» یاریگر نیازمندان به دور از موازی کاری است.

به گزارش خبرگزاری مهر، ایوب درویشی در نشست هماهنگی سامانه «سخا» (سامانه خیر و احسان) ویژه خدمت رسانی به نیازمندان و فقرا استان اصفهان، اظهار کرد: افراد زیادی در جامعه با امور خیر به دنبال ارضای معنویت‌گرایی خود هستند، از این رو حاکمیت وظیفه دارد که زمینه انجام چنین اموری را برای آنها با بسترسازی مناسب و مطمئن فراهم کند تا افراد با طیب خاطر و فراغ بال بتوانند نیات خیر خود را به منصه ظهور برسانند.

وی گفت: امور خیر نیز همانند بسیاری دیگر از پدیده‌ها ممکن است دچار آفت شود؛ اما همان طور که باید حس خیرخواهی را تقویت کرد باید جلوی آفت‌ها و آسیب‌ها نیز گرفته شود تا امور خیر دچار خلل نشوند.

معاون سیاسی و اجتماعی استانداری اصفهان اضافه کرد: بر همین اساس به عنوان دستگاه حاکمیت باید زمینه هرگونه سو استفاده یا آسیب‌زا را از بین برد.

وی در ادامه صحبت‌های خود بر لزوم جلوگیری از اقدامات موازی و تکراری تاکید کرد و گفت: به نظر می‌رسد با سامانه سخا بتوان از انجام اقدامات موازی جلوگیری کرد.

معاون سیاسی و اجتماعی استانداری اصفهان با تاکید بر ریشه کن کردن فقر افزود: با منابعی که در اختیار داریم نباید خانواده‌ای در بدیهیات و نیازهای اولیه خود با مشکل مواجه باشد.

درویشی با تاکید بر ضرورت حفظ حرمت، شأن، منزلت و اعتماد بنفس مددجویان و خانواده‌های آنها، بیان کرد: فقر فقط در معیشتی نیست و بخشی از خانواده‌ها نیازمند خدمات مشاوره و آموزش هستند که باید در سامانه سخا به آن توجه کرد.

معاون سیاسی و اجتماعی استانداری اصفهان تاکید کرد: این سامانه با الگوریتم نهفته‌ای که دارد می‌تواند به ارزیابی‌های صحیح از وضعیت خیریه‌ها کمک کند.

درویشی افزود: برای بهبود عملکرد وضعیت سامانه سخا باید بررسی بیشتر و نواقص برطرف و از هوش مصنوعی نیز برای الگوریتم ارزیابی خیریه‌ها و مددجویان برای کاهش ضریب خطای انسانی بهره گرفت.

وی خاطرنشان کرد: شورای راهبری سامانه سخا متشکل از ۱۹ عضو با ریاست استاندار اصفهان برگزار و هدف آن راهبری درست برای کاهش خطا و هدررفت انرژی است که مصوبات آن باید به همه اعضای شورا ابلاغ شود.

درویشی با اشاره به نقش پیشروی کمیته امداد در کاهش سطح فقر، گفت: در جامعه از یک سو با نیازمندانی در سطوح مختلف مواجهیم و از سوی دیگر با منابعی در اختیار سازمان‌ها، دستگاه‌ها، خیریه‌ها و بخش خصوصی روبه‌رو هستیم که جزو منابع این کشور محسوب می‌شوند و ما وظیفه داریم که از این منابع درست استفاده کنیم.

معاون سیاسی و اجتماعی استانداری اصفهان ادامه داد: همانطور که حکومت وظیفه دارد فقر را کاهش دهد، باید باز توزیع منابع را به نحوی انجام دهد که بر مبنای ایجاد عدالت باشد و این سامانه گام مؤثری برای بازتوزیع منطقی و کارشناسی منابع، ایجاد عدالت و گسترش امر خیر و کمک به نیازمندان است.

وی تاکید کرد: آمارها گویای این واقعیت هستند که نیازمندان خدمات گیرنده تقریباً در سطح یکسان با نیازمندانی هستند که هیچ‌گونه کمکی دریافت نمی‌کنند و این یعنی یا نظام ارزیابی صحیح نیست و یا اطلاعات درستی نداریم و راستی آزمایی انجام نمی‌شود.

درویشی اضافه کرد: سامانه سخا ایجاد شده تا زوایای کور و پنهان هویدا شود و بتوانیم خدمات را بر اساس نیازمندی‌های واقعی ارائه کنیم.

وی با بیان اینکه زندگی بدون امور خیر و اقدامات خداپسندانه تهی و بی معنا است، گفت: زندگی امروز با وجود همه گرفتاری‌های موجود فرصتی است تا انسان‌ها به سمت معنویت و ارتباط با خداوند و امور خیر بروند.

کد خبر 6340509

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha