۸ بهمن ۱۴۰۳، ۱۱:۳۴

صفوی بار دیگر رئیس هیئت امنای صرفه‌جویی ارزی شد

صفوی بار دیگر رئیس هیئت امنای صرفه‌جویی ارزی شد

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حکمی سید حسین صفوی را به عنوان رئیس هیئت امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران منصوب کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا ظفرقندی وزیر وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی طی حکمی سید حسین صفوی را به عنوان رئیس هیئت امنای صرفه‌جویی ارزی در معالجه بیماران منصوب کرد.

متن این حکم به شرح زیر است:

با سلام و احترام؛
پیرو ابلاغ شماره ۹۷۵/۱۰۰ تاریخ ۲۳/‏۱۰/‏۱۴۰۳‬ و به استناد مصوبه جلسه هیئت امنای صرفه‌جویی ارزی در معالجه بیماران، برگزارشده در تاریخ ۲۹/‏۱۰/‏۱۴۰۳‬ و همچنین بر اساس مفاد تبصره ذیل ماده ۲ قانون هیئت امنای صرفه‌جویی ارزی در معالجه بیماران مصوب تاریخ ۲۱/‏۰۹/‏۱۳۷۸‬ مجلس شورای اسلامی، با توجه به تعهد، تجربه و سوابق اجرایی جنابعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان رئیس هیأت امنای صرفه‌جویی ارزی در معالجه بیماران منصوب می‌شوید تا با استعانت از خداوند متعال و با رعایت جوانب شرعی و قانونی در راستای تحقق اهداف و وظایف هیئت امنای صرفه‌جویی ارزی در معالجه بیماران برای توسعه کمی و کیفی خدمات سلامت در جامعه مطابق با اهداف و برنامه‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اهتمام ورزید.

امید است با اتکال به خداوند متعال و با رعایت مصالح نظام سلامت و بیماران و همچنین با سرلوحه قرار دادن اصول قانون مداری و شفافیت عملکرد و ملاحظه جوانب صیانت از بیت‌المال، با به‌کارگیری نیروهای متخصص، متعهد و انقلابی، در انجام این رسالت خطیر موفق و مؤید باشید.

کد خبر 6359900

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha