۱۹ فروردین ۱۳۸۷، ۱۶:۰۴

پرونده آموزش هنر در "آینه خیال"

پرونده آموزش هنر در "آینه خیال"

پنجمین شماره ماهنامه پژوهشی خبری فرهنگستان هنر با عنوان "آینه خیال" ویژه اسفند 86 با پرونده آسیب‌شناسی آموزش هنر در مقاطع پیش از دانشگاه منتشر شد.

به گزارش خبرنگار مهر، پنجمین شماره "آینه خیال" با گفتگوی مجید مددی و فرهنگ ارشاد درباره نسبت جامعه‌شناسی هنر و فلسفه هنر آغاز می‌شود و در ادامه در بخش هنرهای تجسمی می‌پردازد به مطلبی به یاد نیکل فریدنی، بررسی هفتمین دوسالانه نقاشی تهران، مرور آثار مرحوم ژازه تباتبایی، گفتگو با حبیب‌الله آیت‌اللهی و خوانشی از نمایشگاه عکس‌های ریکاردو زیپولی.

بخش تئاتر می‌پردازد به یادداشتی بر "ملاقات بانوی سالخورده"، نگاهی به نمایش خیابانی "چه مرد خونریزی"، نقد نمایش "ننه دلاور" و گزارش نشست تحلیل و بررسی آثار و اندیشه‌های مرحوم رادی. پرونده این شماره با موضوع آسیب‌شناسی آموزش هنر در مقاطع تحصیلی پیش از دانشگاه اختصاص یافته به مطالبی چون تأثیر آموزش هنر بر خلاقیت کودکان در آینده، نگاهی به آموزش متوسطه نقاشی در ایران، تأثیر موسیقی بر آموزش و پرورش، کارگاههایی برای معلمان مدارس و  گفتگو و گزارش.

گزارش شب پیر بوردیو در بخش فلسفه هنر، گزارش برنامه تجلیل از شاهین فرهت در بخش موسیقی، گفتگو با مهدی عتیقی، گفتگو با رئیس موزه توپقاپوسرای ترکیه و نگاهی به این موزه در بخش هنرهای سنتی، نگاهی گذرا به تاریخ شکل‌گیری تئاتر نصر، گفتگو با بیژن شافعی و گزارش هشتمین نشست علمی باستانشناسی در بخش معماری و نهایتاً بخش کتاب و اخبار کوتاه به کار این شماره پایان می‌دهد.

پنجمین شماره ماهنامه پژوهشی خبری فرهنگستان هنر با عنوان "آینه خیال" ویژه اسفند 86 به مدیر مسئولی بهمن نامور مطلق و سردبیری بهزاد مرتضوی در 136 صفحه با قیمت 1500 تومان در دسترس علاقمندان است.

کد خبر 660596

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha