به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر مسعود اجلالی دبیر علمی چهل و هشتمین کنگره دندانپزشکی ایران در این باره اظهار داشت: دندانهای شیری در کودکان به محض پدیدار شدن در دهان بایستی تحت مراقبت های ویژه بهداشتی توسط والدین قرار گیرند.
وی گفت: اولین پوسیدگی هایی که در دندانهای شیری پدید می آیند به علت استفاده از شیشه شیر طی مکیدنهای طولانی مدت توسط کودک ایجاد می شود که به آن پوسیدگی شیشه شیر گفته می شود و مهمترین راه برطرف کردن آن، تیز کردن سطح دندانهای کودک پس از مکیدن شیر و همچنین پس از استفاده از مواد قندی با استفاده از مسواک نرم و یا گاز تمیز و همچنین خمیز دندانهای خوش طعم و دهان شویه های بی ضرر مانند سرم فیزیوتراپی می باشد که این کار مانع از تجمع اسیدهای مخرب روی سطح دندانها می گردد.
دکتر اجلالی همچنین تصریح کرد: دندانهای شیری علاوه بر انجام نقش جویدن در سنین کودکی، وظیفه هدایت دندانهای دائمی به محل صحیح خود را نیز به عهده دارند. چنانچه یک دندان شیری قبل از موعد افتادن طبیعی که معمولا بین 6 تا 12 سالگی اتفاق می افتد دچار پوسیدگی شده و از بین برود، و این مسئله سرآغاز ایجاد مشکلات بعدی دندان در دوران بزرگسالی خواهد بود.
نظر شما