به گزارش خبرنگار مهر، حسین رجب صلاحی پیش از ظهر چهارشنبه در حاشیه نخستین همایش ملی برون سپاری در شهرداری ها اظهار داشت: دو هزار شرح شغل، تهیه شده و توانمندی ها نیز در این بخش شناسایی شده است که در یک برنامه پنج ساله از شهرداری 11 تا 102 لیست در این استانداردها آورده شده است.
وی گفت: بر اساس شعار سال جدید یکی از محورهای اصلی پژوهشکده توجه به بخش های اقتصادی شهرداری است.
رجب صلاحی گفت: هفته گذشته اولین کارگاه ظرفیت سازی شهرداری ها در همدان برگزار شد و دومین کارگاه برون سپاری در شهرداری ها را در گرگان به میزبانی نشسته ایم که در چهار گروه فعالیت خود را آغاز کرده است.
وی تصریح کرد: این کارگاه در گروه های خدمات شهری، عمران و ترافیک، اداری و مالی و شهرسازی ارائه می شود.
معاون آموزشی پژوهشکده مدیریت شهری و روستایی با تاکید بر اینکه این همایش در یک جلسه ختم نخواهد شد گفت: ما جلسات دیگری نیز خواهیم داشت البته کسانی که بیشترین همکاری را با این کارگاه داشته باشند برای جلسات بعدی دعوت خواهند شد.
رجب صلاحی تصریح کرد: از تجربیات شهرداری های موفق استفاده خواهیم کرد و مستندات قانونی به صورت کتاب در اختیار سایر شهرداری ها قرار خواهد گرفت.
وی در خصوص اهداف کلان آموزش سازمان شهرداری ها افزود: دو هدف اصلی را در سال جاری در برنامه های پژوهشکده در دستور کار داریم که بسترسازی آموزشی با سه برنامه عملیاتی انجام خواهد شد.
معاون آموزشی پژوهشکده مدیریت شهری و روستایی؛ راه اندازی دانشگاه شهرداری ها از دیگر برنامه های آموزشی عنوان کرد و ادامه داد: 40 مرکز دانشگاه علمی کاربردی شهرداری ها در کشور وجود دارد که بعد از جهاد کشاورزی به عنوان دومین مجموعه در بخش علمی و کاربردی فعالیت می کند.
نظر شما