حجت الاسلام والمسلمین محمد صادق یوسفی مقدم در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن تسلیت سالروز ارتحال بنیانگذار انقلاب اسلامی تصریح کرد: کسانی که در جمهوری اسلامی محبوبیت پیدا میکنند باید بدانند چه جایگاهی اردوگاه اندیشههای انقلابی امام دارد و انحرافات را از این اردوگاه یعنی انحراف از مسیر امام و اخلاقیات انسانی الهی امام را شناسایی و تذکر دهند.
وی تاکید کرد: امام خمینی(ره) سرمدار بزرگ ترین انقلابات آزادی خواهانه دنیاست و تغییراتی که امروز در روابط بین المللی شاهد آن هستیم همه و همه تحت تاثیر افکار، دیدگاهها و اندیشههای سیاسی انقلابی امام بوده و در آینده نه چندان شاهد تحولاتی بنیادی در جوامع بین الملل و مسلمان خواهیم بود.
مدیر مرکز پژوهشگاه فرهنگ و معارف قرآن افزود: مهم ترین نکته در خصوص شخصیت امام ویژگیهای اخلاقی، انسانی و الهی ایشان است که توانستند تعریفی جامع از ظلم و عدل ارائه دهد و دنیا را متوجه حکومتهای ظالمانه و استکباری جهان کرد و اذهان مردم را آگاه کرد.
یوسفی مقدم بیان کرد: ارزشیابی در سطح نظام های بین المللی و رفتار حکومت ها و شخصیت های بزرگ کشوری اگر بر اساس تعریف صحیح ظلم و عدل نباشد نتیجه قابل قبولی برای جامعه ندارد و توجه به این نکات همه برخواسته از اندیشه انقلابی اسلامی امام است.
وی عنوان کرد: بشریت مدیون امام، شهدای راه حق و رهروان ایشان است که توانستند افکار انقلابی و ضد استکباری را در جهان نشرو گسترش دهند و امروزه ما نه تنها موظف به پیروی از راه و رسم ایشان، بلکه موظف به نشر هرچه بیشتر این مبانی و اندیشه های انقلابی و آزادی خواهانه هستیم.
مدیر مرکز پژوهشگاه فرهنگ و معارف قرآن تصریح کرد: امروزه باید اردوگاه جدیدی از افکار امام را در جهان پایه ریزی و افکار و هنجارهای اسلامی را مورد توجه و ترویج قرار داد.
امام خمینی(ره) ظرفیت جانشینی یک معصوم را داشته است
حجت الاسلام یوسفی مقدم ادامه داد: امام خمینی(ره) با رهبری انقلاب اسلامی ایران سرنوشت بشر را تغییر داد و توانست معادلات سیاسی دنیا از شرق تا غرب را را برهم زند.
وی در خصوص ویژگی شخصیتی امام بیان کرد: مهم ترین ویژگی شخصیتی معمار انقلاب اینست که ظرفیت جانشینی یک معصوم را داشته و از نظر رعایت اخلاق اسلامی در قله است و البته نسبت به معصومین در مرتبه پایین تر قرار دارد ولی در جهان کنونی در قله است.
مدیر مرکز پژوهشگاه فرهنگ و معارف قرآن ادامه داد: از دیگر ویژگیهای بنیانگذار ایران تعهد به وظایف شرعی بود که با وجود بیماری و ضعف بدنی بازهم بر تخت بیمارستان دست از عبودیت خدا و وظایف دینی برنداشت و تا آخرین لحظه از وظایف بندگی خود کوتاهی نکرد و در درجه اعلا بندگی بود.
حجت الاسلام یوسفی مقدم با اشاره به علم امام گفت: امام خمینی(ره) در سطح دانش نیز فقیهی توانا بود که از مقام بالای فقاهت و عرفان برخوردار بود و فیلسوف قرن بود و به گونهای علم آموزی مینمود که گویی تنها در این رشته متخصص است در حالی که در چندین رشته همزمان اشاراف داشت.
وی افزود: امام با اندیشه پذیرش ولایت فقیه پا به عرصه انقلاب و رهبری گذاشت و این اندیشه کارسازترین اندیشه سطح دنیا بوده که برگرفته از تعالیم دینی است که با اندیشهها پا به عرصه اجتماع گذاشت و در عرصه قیام چهره ای مهم و مطرح در سطح جهان شد و قیام 15 خرداد را رقم زد.
مدیر مرکز پژوهشگاه فرهنگ و معارف قرآن در پایان گفت: قیام 15 خرداد در حال بارورشدن و کمال بود که انقلاب اسلامی سال 57 این درخت تلاش را تکامل بخشید و امروز نیز انتظار میرود این اندیشه در برابر سایر اندیشههای سکولار و لیبرال برتری یابد و امید است این ملت حامی انقلاب و رهبری و پیرو خط امام امسال نیز قیام و حماسه ای دیگر خلق کنند.
نظر شما