به گزارش خبرنگار مهر، در این نشست که ظهر سه شنبه به میزبانی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم برگزار شد، پس از صحبتهای مهدی توکلیان معاون امور مطبوعاتی و حجتالاسلام عبدالرضا ایزدپناه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم، مدیران مسئول نشریات استان به بیان دیدگاهها و دغدغههای کاری خود پرداختند.
نادیده گرفتن شأن و منزلت فعالان رسانههای جمعی، استفاده نشدن از ظرفیتها و توانمندیهای نشریات و صاحبان فکر و قلم، توجه به رشد کیفی تولیدات رسانهها، مشکلات توزیع نشریات، برگزاری جشنواره استانی در حوزه مطبوعات، غرقانونی بودن انتشار آگهی نامه توسط برخی نشریات سراسری، پایین بودن تعرفههای آگهی و بیسر وسامانی اصحاب مطبوعات و خبرنگاران از محورهای مورد اشاره مدیران مسئول نشریات در این جلسه بوده است.
حب و بغضهای سیاسی برای از بین بردن خانه مطبوعات و تلاش برای شکلگیری خانه مطبوعات بدلی، نزول سطح کیفی انتشار نشریات، نادیده گرفتن آموزش خبرنگاران، برگزاری جشنواره مطبوعات دینی کشور، نبود نظام فکری منسجم در نشریات، آسیب شناسی نشریات، تغییر تفکرات مدیران نسبت به اهمیت فعالیت نشریات، فشارها و محدودیتهایی که مسئولان قبلی اداره کل فرهنگ و ارشاد برای برخی نشریات ایجاد کردهاند، مشارکت ارشاد در توزیع نشریات، نیاز جدی به مهندسی فرهنگی، نیاز به شکل گیری صنف قوی و... از دیگر دغدغههای مدیران مسئول نشریات بوده است.
مهدی توکلیان، معاون امور مطبوعاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم از برخی دغدغههای مدیران مسئول نشریات استان به عنوان میراث ناسالم ذکر کرد و اظهار امیدواری کرد که در دوره جدید مدیریت فرهنگ و ارشاد اسلامی تلاش بیشتری برای رفع این دغدغه های صورت گیرد.
حجتالاسلام عبدالرضا ایزدپناه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم نیز در این جلسه احیای شأن و منزلت واقعی اصحاب فرهنگ و هنر و تلاش برای رفع مشکلات نشریات از طریق ایجاد کارگروههای تخصصی را مهمترین وظیفه این نهاد ذکر کرد.
تعدادی از شخصیتها همچون آیتالله دکتر احمد بهشتی عضو خبرگان رهبری و برخی شخصیتهای حوزوی و نویسندگان مطبوعات دینی که در این جلسه حضور داشتند ابراز کردند که برای نخستین بار در جلسه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم شرکت کردند.
نظر شما