به گزارش خبرنگار مهر، علی باقرزاده بعد از ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران لرستانی و در پاسخ به سوالات خبرنگار صدا و سیما اظهار داشت: در حال حاضر در گروه سنی 10 تا 45 سال و مطابق سرشماری سال 90 نزدیک به سه میلیون و 456 هزار نفر خود را فاقد سواد معرفی کرده اند.
وی عنوان کرد: این تعداد بی سواد 6.8 درصد جمعیت گروه سنی 10 تا 45 سال را شامل می شوند.
معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور با بیان اینکه در این راستا طی دو سال نسبت به پالایش این افراد و شناسایی آنها اقدام کرده ایم، عنوان کرد: بخشی از این تعداد آموزش پذیر نیستند.
باقرزاده همچنین به برگزاری کارگاههای آموزشی در این رابطه برای مدیران آموزش و پرورش و مسئولان سوادآموزی استانها اشاره کرد و بیان داشت: این دوره ها در راستای همسویی و هم افزایی به منظور اجرای سیاستها در این حوزه برگزار می شود.
وی عنوان کرد: مصمم هستیم با تلاش و برنامه ریزی ظرف دو سال آینده تعداد بیسوادها را در کشور نزدیک به صفر کنیم.
معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور با بیان اینکه برنامه های متعددی در این زمینه طراحی شده است، افزود: در این راستا بانک اطلاعاتی افراد بی سواد به همراه مشخصات آنها نیز تهیه شده است.
باقرزاده اصلاح ساختار آموزشی، برنامه درسی و تغییر کتابهای درسی مورد استفاده سوادآموزان را از دیگر برنامه ها در این زمینه برشمرد و گفت: محتوای آموزشی باید مطابق با نیازهای سوادآموزان بازنگری شود.
وی همکاری با دیگر سازمانهای مرتبط از جمله سازمان زندانها، کمیته امداد، بسیج و ... را از دیگر برنامه های سال آینده این سازمان عنوان کرد و بیان داشت: یکی دیگر از اولویتهای سال آینده ما شناسایی، جذب و آموزش والدین دانش آموزانی است که از نعمت خواندن و نوشتن محروم هستند.
معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور با تاکید بر اینکه این آموزشها به منظور هم راستا کردن مدارس و اولیا صورت می گیرد، یادآور شد: به دنبال ارائه آموزشهای لازم به اولیا هستیم تا تعامل به معنای واقعی میان مدارس و خانواده ها شکل بگیرد.
نظر شما