به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام حجت سالاري مكي در همايش ياوران حضرت مهدي(عج) كه در شهر آشخانه مركز شهرستان مانه و سملقان و با حضور طلاب و اساتيد حوزه هاي علميه برادران و خواهران حضرت بقية الله الاعظم و الزهرا(س) اين شهرستان برگزار شد، با اشاره به ايام پذيرش طلبه در حوزه هاي علميه، عنوان كرد: تقويت مدارس علميه از نظر كمي و كيفي يكي از موارد ضروري جامعه اسلامي به شمار مي رود.
وي با بيان اين كه حوزه هاي علميه مهد توليد علوم اسلامي و ديني محسوب ميشوند، اظهار كرد: مدارس علميه از ديرباز همواره كانون توجهات معنوي مردم بوده اند چرا كه عدم اتكاء به دولت يكي از عوامل مهم استقلال حوزه هاي عليمه بوده و سبب شده تا مردم در تمامي ادوار، اين نهاد را ملجاء و مأمن خود بدانند.
حجتالاسلام سالاري مكي در ادامه با اشاره به بيانات مقام معظم رهبري در مورد ظرفيتهاي فرهنگي استان خراسان شمالي در سفر پارسال معظم له به استان، عنوان كرد: رهبر انقلاب در سفر خود به اين استان بر تقويت حوزه هاي علميه تأكيد كردند و رشد و بالندگي آن را زمينه ساز رشد فرهنگي و ديني جامعه دانستند.
مسؤول نمايندگي حوزههاي علميه خراسان شمالي تقويت مدارس علميه اين استان را نيازمند همراهي همه اقشار مردم علي الخصوص مسؤولان اجرايي استان خراسان شمالي دانست و افزود: اگر مسؤولان و مديران مرتبط، براي تقويت و توسعه كمي و كيفي مدارس علميه در استان همكاري كنند، استان خراسان شمالي ظرفيت تبديل شدن به يكي از قطب هاي تحصيل و تدريس دروس مذهبي را دارد.
حجتالاسلام سالاري مكي با اشاره به فرمايشات مقام معظم رهبري در سفر به اين استان مبنيبر تقويت كمي و كيفي حوزههاي علميه خراسان شمالي، از مديران اين استان خواست تا در راستاي تحقق اين فرمايش رهبر انقلاب و داشتن حوزه علميهاي در خور شأن اين استان، تعامل بيشتري با حوزه علميه خراسان شمالي داشته باشند.
وي همچنين در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به ايام پذيرش طلبه در حوزههاي علميه، موضوع جذب طلبه را يكي از ابعاد توسعه كمي و كيفي مدارس علميه در خراسان شمالي دانست و گفت: در اين زمينه بايد توجه ويژه اي شود تا طلاب مستعد و علاقه مند براي تحصيل در حوزه هاي علميه انتخاب شوند.
حجت الاسلام سالاري مكي در اين راستا از مديران آموزش و پرورش، معلمان و خانواده ها خواست تا با ترغيب دانش آموزان و فرزندان براي تحصيل در مدارس علميه، زمينه توسعه كمي و كيفي حوزه هاي علميه خراسان شمالي را فراهم كرده و سهمي در جهت گسترش معارف و ارزش هاي اسلامي داشته باشند.
گفتني است، در استان خراسان شمالی 14 حوزه علمیه شامل هشت مدرسه ویژه برادران و شش مدرسه ویژه خواهران در شهرستان های مختلف فعال است.
بر اساس اعلام نمایندگی حوزه علمیه خراسان شمالی در سال تحصیلی جاری در مدارس علمیه استان بیش از هزار طلبه شامل 700 طلبه برادر و 300 طلبه خواهر مشغول تحصیل هستند.
نظر شما