به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسین مقیمی ظهر پنجشنبه در نشست اعضاء هیئت رئیسه اتاقهای فکر اقتصادی استان در محل استانداری افزود: اتاق فکر خاستگاه نیازسنجی و شناخت معضلات و ظرفیتهای استانی است و حضور نخبگان و ایده های هدفمند در افق برنامه ای کوتاه، میان و بلند مدت، آسیب ها و جراحات فعلی استان را تسکین می دهد.
وی ادامه داد: مطبوعات، انجمنها، سازمانهای مردم نهاد و اساتید دانشگاهها نقش مهمی در فرهنگ سازی به عنوان مهمترین عامل در توسعه اشتغال و سرمایه گذاری استان بر عهده دارند.
وی بیان کرد: در نشست اتاق فکر اقتصادی استان به زیربناها و مسائلی پرداخته می شود که اگر این بحثها حل شود و مورد توجه قرار گیرد بسیاری از مشکلات استان را مرتفع می سازد.
مقیمی عنوان کرد: در اتاق فکر با تصمیمات اساسی و توجه عمیقی که نسبت به مسائل صورت می گیرد راه برای آنهایی که می خواهند کار اجرایی انجام دهند باز می شود و کمک می کند تا در مسیر صحیح قرار بگیرند.
برگزاری منظم جلسات اتاق فکر اقتصادی استان
استاندار مرکزی با تاکید بر برگزاری منظم جلسات اتاق فکر اقتصادی استان، اظهار کرد: در هر جلسه یک کارگروه به بیان نظرات و دیدگاههای خود بپردازد و این جلسات با حضور اساتید دانشگاهی، مدیران دستگاههای اجرایی و... برگزار شود تا بتوانیم به جمع بندی نهایی برسیم.
وی افزود: در این صورت نتایج بدست آمده در این جلسات به عنوان پایه و اساس توسعه استان در بودجه سال 1394 بکار گرفته می شود و همچنین می توانیم برای برنامه ششم توسعه نیز برنامه ریزی نمائیم.
مقیمی ابراز کرد: برای رسیدن به رشد و توسعه باید به دنبال مباحث نرم افزاری، تفکرو ایجاد مبانی باشیم و ساختارها و دیدگاهها را اصلاح کنیم تا کارهای اجرایی راحت تر به انجام برسد.
استاندار مرکزی ضمن تبریک روز بهره وری، اضافه کرد: باید با ایجاد زمینه های لازم برای بالا بردن بهره وری تلاش کنیم و از آن به عنوان یک اصل دفاع نمائیم.
سهم این بخشها در توسعه استان موزون نیست
وی با یادآوری سه رکن اساسی صنعت، خدمات و کشاورزی اظهار کرد: درحال حاضر سهم این بخشها در توسعه استان موزون نیست و نیاز به مطالعات عمقی و راهکارهای کارامد در کیفی شدن و تعادل این بخشها است.
استاندار استان مرکزی افزود: اساس کار استان و راهبردهای کلیدی اتاق فکر، برنامه های توسعه ای، اسناد و مطالعات پایه و جامع، آمایش سرزمین، راهکارهای درآمدزایی و جذب سرمایه و ارتقای بهره وری و کیفیت بخشی به امور است و این منشور در اتاق فکر بخشهای فرهنگی، اجتماعی، رسانه، اقتصادی و نهادهای مردمی باید الگوسازی شده و نهادینه شود.
مقیمی بیان کرد: پرهیز از نگاه بخشی در منابع و امکانات در یک منطقه خاص استان و اصلاح نبود توازن زیرساختها در شرایط فعلی با نگاه درونی و بیرونی به توسعه از موضوعات اساسی است که نخبگان اتاق فکر باید برای آن دستمایه فکری و عملی داشته باشند.
گفتنی است این جلسه با هدف ایجاد زمینه تعامل بین اتاقهای فکر اقتصادی، گزارش عملکرد اتاقهای فکر تاکنون و بررسی روندآتی اتاقهای فکر در استان برگزار شد و در ابتدا این جلسه هریک از اعضاء هیات رئیسه اتاقهای فکر اقتصادی گزارشی از عملکرد خود ارائه نمودند و راهکارهایی در راستای توسعه اقتصادی استان در حوزه های مختلف ارائه کردند.
نظر شما