حجت الاسلام مجید قاسمی در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد اینکه آیا روزه گرفتن روی فعالیتهای ورزشی تاثیر منفی میگذارد، ضمن بیان مطلب فوق اظهار کرد: اطبا و پزشکان توصیه کردهاند که میتوان در این ماه مبارک، ورزشهای سبک انجام داد و یا زمان ورزش کردن را به زمانهایی که بین افطار و سحر وجود دارد، موکول کرد.
وی با اشاره به اینکه در تعالیم اسلامی هم گرفتن روزه و هم ورزش کردن برای سلامت انسان توصیه شده است، افزود: عمده گرفتاریها و بیماریهای انسانها ماحصل بدخوری و کم تحرکی است، پس با روشی هنرمندانه میتوان روزه و ورزش را با هم عجین کرد تا جسم سلامتی داشته باشیم.
مسئول فرهنگی پیشین باشگاههای فولاد ماهان و گیتی پسند اصفهان اضافه کرد: همانگونه که بزرگان دین اعلام کردهاند "معده مرکز همه دردهاست". در ماه رمضان هم معده انسانها بیشتر استراحت کرده و بیشتر جرپیها و مواد زائد بدن دفع میشود. قطعا ورزش کردن هم به این موضوع کمک بیشتری خواهد کرد تا فرد به سلامت کامل جسم و جان دست یابد.
قاسمی ادامه داد: البته از نظر علمی هم باید گفت ورزش و روزه هر دو در یک جهت هستند و تناقض ندارند. همه روزه میگیرند، تا سالم بمانند و همچنین ورزش میکنند تا سلامت جسم و جان خود را تضمین کنند، پس این نشان میدهد روزه و ورزش برای سلامت انسان مفید است.
وی همچنین اظهار کرد: برای دوری از رخوت جسم و پرورش روح نیاز به ورزش داریم و وقتی جسم سلامت نباشد، روح هم در سلامتی قرار ندارد.
مسئول فرهنگی پیشین باشگاههای فولاد ماهان و گیتی پسند اصفهان همچنین گفت: مقام معظم رهبری فرمودهاند:" ورزش برای جوانان لازم و برای میانسالان واجب است" پس باید تاکید کرد ورزش مربوط به سن خاصی نیست. همچنین در اسلام هم گفته نشده که اگر پیر شدید، بروید و در جایی بشینید.
نظر شما