۱۵ مرداد ۱۳۹۳، ۱۶:۵۳

نخستین نیروگاه برق بخش خصوصی لرستان افتتاح شد

نخستین نیروگاه برق بخش خصوصی لرستان افتتاح شد

خرم آباد - خبرگزاری مهر: نخستین نیروگاه برق بخش خصوصی در استان لرستان با حضور مسئولان افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار مهر، همایون حائری مدیرعامل شرکت توانیر ظهر چهار شنبه در مراسم بهره‌برداری از نیروگاه برق شهرستان پلدختر اظهار داشت:  بهره ‌برداری از این نیروگاه یکی از دستاوردهای صنعت برق است و این نیروگاه اولین نیروگاهی است که با حمایت بخش خصوصی در استان لرستان راه اندازی می‌شود.

حائری تاکید کرد: در دنیا تولید برق از واحدهای کوچک نسبت به نیروگاه های بزرگ بیشتر مورد استقبال قرار گرفته است بطوریکه در دنیا 70 درصد ظرفیت‌های جدید توسط نیروگاه های کوچک تامین می شود.

وی به مزایای وجود نیروگاه های کوچک اشاره کرد و گفت: از مزایای این نیروگاه ها تلفات کم و راندمان بالا است که امیدواریم راه اندازی نیروگاه‌های کوچک را به سایر استان های کشور تسری دهیم.

حائری همچنین بر ضرورت ارتقا ظرفیت فعالیت نیروگاه گازی پلدختر تاکید کرد و گفت: امیدواریم ظرفیت این نیروگاه گازی از هفت مگاوات به 17 مگاوات برسد.

بهره برداری از پست 61 کیلو ولتی برق در پلدختر

مدیر عامل شرکت توانیر به وضعیت زیرساخت‌های صنعت برق استان لرستان اشاره کرد و بیان داشت: علاوه بر نیروگاه گازی هفت مگاواتی که امروز در پلدختر به بهره برداری رسید یک پست برق 61 کیلو ولت در هفته دولت به بهره برداری خواهد رسید.

حائری ادامه داد: در حال حاضر میزان مصرف برق شهرستان حدود 30 مگا ولت آمپر است که با بهره برداری از این پست حدود 30 مگاولت دیگر به ظرفیت قبلی اضافه خواهد شد.

وی از ایجاد یک پست برق دیگر با ظرفیت 230 کیلوولت در شهرستان پلدختر خبر داد و گفت: اجرای این پست برق از پروژه‌های ملی محسوب می‌شود که اگر این پست به بهره برداری برسد میزان تولید برق در پلدختر به هفت تا هشت برابر ظرفیت موجود خواهد رسید.

جایگزینی کابل های مسی با کابل های خود نگهدار

مدیر عامل شرکت توانیر افزود: در حال حاضر در شهرستان پلدختر زیرساخت‌های صنعت برق به گونه ای فراهم شده است که هر صنعتی بخواهد در این شهرستان شکل بگیرد برای تامین برق هیچگونه مشکلی نخواهد داشت و این امر می تواند به صنعتی شدن شهرستان پلدختر کمک شایانی کند.

حائری به تبدیل سیم های مسی به کابل های خود نگهدار در استان اشاره کرد و بیان داشت: به منظور تامین برق و روشنایی روستاها کارهای خوبی در لرستان صورت گرفته است و همه روستاهای بالای 20 خانوار لرستان دارای برق هستند.

وی به مزایای استفاده از کابل های خود نگهدار اشاره کرد و گفت: کاهش تلفات و کیفیت بالای برق رسانی از جمله مزایای استفاده از این کابل ها است و لرستان در زمینه اجرای کابل های خود نگهدار الگویی برای کشور محسوب می شود.

کد خبر 2344687

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha