۲۵ مرداد ۱۳۹۳، ۱۶:۳۱

در سفر یک روزه مقیمی به ساوه:

بررسی مشکلات اقتصادی شهر ساوه/وضعیت واحدهای تولیدی و صنعتی ساوه رو به بهبود است

بررسی مشکلات اقتصادی شهر ساوه/وضعیت واحدهای تولیدی و صنعتی ساوه رو به بهبود است

ساوه- خبرگزاری مهر: بررسی مشکلات اقتصادی شهر ساوه در پنجمین جلسه کارگروه اقتصادی استان مرکزی، بازدید از شهرک صنعتی جدید ساوه و...از جمله موارد سفر یک روزه استاندار مرکزی است. فعالان تولیدی شهر صنعتی ساوه در سال فرهنگ و اقتصاد به دنبال عزم جهادی مدیران برای حل مشکلات مالیاتی، تامین اجتماعی، آب و برق و...خود رفته اند تا چاره ای برای مشکلات خود برای رفع موانع تولید پیدا کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، استاندار مرکزی ظهر شنبه در جلسه کارگروه اقتصادی استان مرکزی و بازدید از واحدهای صنعتی ساوه با تاکید بر اینکه تولید کننده باید بدون داشتن دغدغه، برای ارتقای کیفیت و کسب بازارهای صادرات تلاش کند گفت: توسعه واحدهای تولیدی و صنعتی از افتخارات صنعتی کشور پس از پیروزی انقلاب اسلامی است و باید با همکاری یکدیگر از شرایط سخت کنونی عبور کنیم.

محمد حسین مقیمی با اشاره ظرفیت بالای اقتصادی شهرستانهای ساوه و زرندیه و همچنین وجود مناطق ویژه اقتصادی در این شهرستانها، اظهار کرد: این شهرستانها باید در امرصادرات و واردات نیز فعال باشند و  احداث انبارهای چند منظوره در این راستا موثر است و علاوه بر کارخانجات استان، می تواند مورد استفاده کارخانجات تهران نیز قرار بگیرد.

مقیمی با بیان اینکه 90 درصد کالاها امکان گمرک از طریق ساوه را دارند و 10 درصد مابقی نیز دارای دستورالعمل خاص هستند که باید از طریق اداره کل استاندارد و شرکت شهرکهای صنعتی مورد بررسی قرار گیرند، عنوان کرد: 40 درصد حقوق گمرکی کالاهایی که به ساوه می آیند باید در این شهرستان منظور شود. 

استاندار مرکزی درخصوص استقرار کامل اداره استاندارد در شهرستان ساوه، ابراز کرد: با تامین اعتبار لازم طبقه اول ساختمان اداره استاندارد این شهرستان تا پایان سالجاری تکمیل خواهد شد و تا آن زمان از طریق اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی، ساختمان اداره تعاون شهرستان برای این منظور مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

وی ادامه داد: برای احداث شهرک صنوف مزاحم توسط شهرداری طرح توجیهی و جانمایی تهیه گردد و توسط معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری پیگیری های لازم صورت پذیرد.

سوخت 90 هزار لیتر گازوئیل برای هر واحد این گلخانه به صرفه نمی باشد

مقیمی درخصوص گازرسانی به شهرک گلخانه ای آوه، تصریح کرد: سوخت 90 هزار لیتر گازوئیل برای هر واحد این گلخانه به صرفه نمی باشد و با پرداخت حق السهم به شرکت گاز مرحله دوم گازرسانی نیز صورت پذیرد.

وی  بیان کرد: مرکز تحقیقات انار از قدیمی ترین ایستگاههای کشور است که قابلیت بین المللی شدن را دارد و مشکل نیروی انسانی این مرکز باید پیگیری شود.

استاندار مرکزی با بیان اینکه فعلاً از صدور مجوز دامپروری در منطقه آوه خودداری گردد ، افزود: با توجه به اینکه این منطقه از بزرگترین مراکز دامپروری کشور است باید در آن شهرک دامپروری ایجاد شود و به تدریج توسعه یابد.

مقیمی خاطر نشان کرد:  واحدهای تولیدی نسبت به اخذ مالیات بر ارزش افزوده تولیدات خود اقدام نمایند و تمام خرید ها با فاکتور صورت بگیرد تا نسبت به پرداخت مالیات اقدام شود.

وضعیت واحدهای تولیدی و صنعتی ساوه رو به بهبود است

استاندار مرکزی با بیان این که باید قدردان صاحبان واحدهای تولیدی و صنعتی برای سرمایه گذاری باشیم، گفت: اکنون تخصص، مهارت و نیروی انسانی در صنایع وجود دارد و باید مساعدت مسوولان، چرخ صنعت در استان شتاب بیشتری بگیرد.

معاون استاندار مرکزی و فرماندار ساوه نیز گفت: وضعیت واحدهای تولیدی و صنعتی این شهرستان رو به بهبود است و مسیر توسعه را با شتاب پشت سر می گذارند.

شاهد تعطیلی واحد تولیدی و یا صنعتی در ساوه نبودیم

محمد بهاروند افزود: در چند ماه گذشته، شاهد تعطیلی واحد تولیدی و یا صنعتی در این شهرستان نبودیم و انتظار می رود با نگاه مثبت استاندار مرکزی و مسوولان، شاهد رشد و پویایی این واحدها باشیم.

وی با اشاره به فعال نبودن اداره استاندارد در این شهرستان، اظهار کرد: از هفت هزار قلم کالای تولیدی باید سه هزار و 500 کالا مشمول استاندارد باشد که این مهم ضرورت وجود این اداره را دوچندان می کند.

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان مرکزی در این مراسم گفت: شهرک جدید صنعتی ساوه یک هزار و 43 هکتار وسعت دارد که فاز نخست آن در 163 هکتار راه اندازی شده است.

حامد یحیی مشکل مجوز اتصال به ورودی آزاد راه ساوه - تهران، نبود برق موقت و دائم و آب به میزان 500 لیتر در ثانیه را از مهمترین مشکلات این شهرک عنوان کرد.

نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی نیز با تاکید بر اینکه حمایت از بخش صنعت موجب افزایش اشتغال پایدار و توسعه اقتصادی می شود گفت: تامین زیرساخت های صنعتی و رفع موانع تولید می تواند سبب پویایی صنعت شود.

شهلا میرگلوبیات با اشاره به این که بزرگترین شهر صنعتی کشور در ساوه قرار دارد، افزود: صنعتگران ساوه بدلیل فعال نبودن اداره استاندارد برای انجام کوچکترین آزمایشی مجبور به طی مسافت ساوه تا اراک می باشند که این امر زیبنده صنعتگران این شهرستان نیست.

وی با بیان این که تامین مناسب زیرساخت ها در شهرک صنعتی ساوه ضروری است، افزود: نبود ساختمان و نیروی انسانی باعث فعال نبودن اداره استاندارد در این شهرستان شده است.

در این  جلسه مشکلات واحدهای تولیدی شهرستان ساوه از جمله کارخانجات نورد و پروفیل ساوه، مقره سازی ایران، گروه صنعتی کامپوزیت پارت، کاونده اکسیژن تهران، پارسا صنعت، ایمن شیشه سپهر، نورد و لوله صفا، مورد بررسی قرار گرفت.

کد خبر 2351009

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha