حسین بهزادنیا در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: برای چند سال و بیشتر از نیاز بازار، لوازم التحریر در بازار موجود است.
وی اظهار کرد: این فصل، فصل لوازم التحریر است ولی بازار لوازم التحریر کشش این همه جنسی را که از کارخانه ها و از طریق واردات به آن وارد شده را ندارد.
رئیس صنف کتاب و نوشت افزارفروشیهای شیراز ادامه داد: بحث ورود اجناس مربوط به مسئله گمرگ است و باید از آن طریق کنترل شود.
بهزادنیا با بیان اینکه امسال بعضی از اعضای این اتحادیه ورشکست شده اند، گفت: راهکار قانونی باید برای این مشکل پیدا شود که به تعداد زیاد پروانه ایجاد لوازم التحریر فروشی صادر نشود.
وی ابراز داشت: جدا از دوره گردها و کسانی که به شکل فصلی اقدام به فروش لوازم التحریر می کنند، بین 400 تا 500 فروشنده قانونی لوازم التحریر در شیراز فعالیت می کنند.
رایانه ها جای لوازم التحرر را گرفته اند
رئیس صنف کتاب و نوشت افزارفروشیهای شیراز گفت: در کاهش فروش لوازم التحریر فاکتورهایی نظیر کم شدن تعداد دانش آموزان نسبت به سالهای قبل و اینکه کامپیوتر الان خیلی از کارکردهای لوازم التحریر را انجام می دهد و جای آن را گرفته است، موثر بوده اند.
بهزادنیا همچنین گفت: در بازار لوازم التحریر مشکل ما با واسطه ها در این است که جنس نامرغوب یا تقلبی را به فروش برسانند.
وی افزود: بازرسیهای مکرر توسط اتحادیه، مجمع و سازمان صنعت، معدن و تجارت برای مقابله با واسطه ها صورت می گیرد، ولی باز نمی توان به شکل کامل با آنها مقابله کرد و حریفشان شد.
رئیس اتحادیه کتاب و نوشت افزار فروشیهای شیراز عنوان کرد: مردم بهتر است به جای خرید از واسطه ها که گاها اجناس تقلبی را گرانتر به فروش می رسانند، به لوازم التحریر فروشیها مراجعه کنند و جنس های مرغوب را با قیمت درست خریداری کنند.
بهزادنیا با بیان اینکه همه لوازم التحریرها به قیمت آزاد ارائه می شوند و صرفا تفاوت جنس باعث تفاوت قیمت است، بیان کرد: لوازم التحریرها امسال در حدود قیمت پارسال عرضه می شوند.
نظر شما