به گزارش خبرنگار مهر ، بانوان ایرانی در بازیهای آسیایی تاکنون موفق به کسب مدال طلا نشده اند، بعد از مدال برنز پروانه تهرانی مربی فعلی تیم ملی در مسابقات 2002 اینچئون ، مهروز ساعی و افسانه شیخی با دو مدال برنز در مسابقات 2006 دوحه روند مدال آوری بانوان را تداوم بخشیدند.آسمانی و فرشیدی در بازیهای 2010 تا یکقدمی کسب مدال طلا پیش رفتند ولی در نهایت به نشان نقره بسنده کردند تا با سه برنز خوش جمال فکری ، شش پری و حاجی پور نتیجه قابل تقدیری را در بخش بانوان بازیهای آسیایی برای تکواندو ثبت شود.
اما شرایط بازیهای 2014 متفاوت با ادوار گذشته است ، میزبانی کره جنوبی از یک سو و راه سخت کسب سهمیه المپیک از سوی دیگر باعث شد تا کشورهای مختلف با نگاهی متفاوت پای به آوردگاه آسیایی اینچئون بگذارند. در این بین بانوان ایرانی که طی ماههای گذشته روند رو به رشدی داشته اند تلاش دارند تا به کسب نتیجه ای مطلوب هم امتیاز خوبی در راه کسب سهمیه المپیک کسب کنند و مدالهای خوشرنگی را برای کاوران ورزشی کشور کسب کنند.
مینو مداح مربی با تجربه و سازنده کرجی را باید یکی از عوامل موفقیت تکواندو در ماههای اخیر بخصوص قهرمانی در مسابقات ارتشهای جهان دانست. وی در گفتگو با مهر با بیان اینکه اردوهای تیم ملی با تاخیر آغاز شد ادامه داد: در مدت زمانی که اردوها برگزار شده توانستیم با برنامه ریزی خوب و حمایت فدراسیون شرایط خوبی پیدا کنیم و حضور در دو رویداد رسمی قهرمانی آسیا و ارتشهای جهان نیز کمک خوبی بود نفرات تیم در شرایط مسابقه قرار گیرند و اکنون می توان به جرات گفت که هر ششس تکواندوکار آمادگی روحی ، روانی خوبی برای حضور در این دوره از رقابتها دارند.
وی در مورد نداشتن دیدارهای تدارکاتی قبل از حضور در بازیها گفت: قبول دارم که تیم بانوان بازیهای تدارکاتی کمی برای حضور در این دوره از مسابقات داشت ، ولی با برگزاری اردوهای مستمر و حضور در مسابقات ارتشهای جهان که با قهرمانی تیم ایران همراه شد و مسابقات قهرمانی آسیا تا حدودی این مشکل را رفع کردیم.
سرمربی تیم تکواندو بانوان به روند انتخاب نفرات تیم هم اشاره کرد و گفت: تیمی که انتخاب شده همه از بهترین ها هستند که در پی برگزاری مسابقات مختلف انتخابی جواز حضور در ترکیب اصلی را پیدا کرده اند. ما حتی تکواندوکارانی که از رده سنی نوجوانان شرایط حضور در مسابقات را داشتند به مسابقات انتخابی دعوت کردیم و از این بین کیمیا علیزاده موفق شد به ترکیب اصلی راه پیدا کند.
مداح در خصوص علیزاده گفت: کیمیا با 16 سال سن یکی از استعدادهای ناب تکواندو ایران است که جوانترن ورزشکار کاروان اعزامی ایران نیز محسوب می شود. این نوجوان قبل از اعزام به المپیک نوجوانان در ترکیب تیم ملی برای حضور در بازیهای آسیایی به عنوان نفر ثابت انتخاب شد. فیزیک بدنی مناسب و تکنک خوبی دارد و امیدوارم در اولین تجر خود در تیم ی بزرگسالان خوبی کسب کند.
وی در خصص تغییر وزن حاجی پور و شش پری هم گفت: به لحاظ شرایط فیزیکی حاجی پور تکواندوکار وزن چهارم نبود و قد کوتاه او نسبت به رقبای این وزن نقطه ضعف محسوب می شود و در تاشکند هم برای او مشکل ساز شد. به همین دلیل حاجی پور به وزن سه آمد و شش پری که شرایط فیزیکی بهتری داشت به وزن چهارم رفت و این دو که در دوره قبلی هم مدال برنز کسب کردند در تلاش هستند تا مدال خوشرنگ تری را کسب کنند.
سرمربی تیم تکواندو بانوان در پایان گفت: تمامی اعضای تیم ملی چند ماه است که در اردو هستند و برای موفقیت در این دوره از بازیها تلاش می کنند. بدون شک با بهترین شرایط به اینچئون می رویم و مطمئن باشید روی "شی هاپ چانگ" اینچئون دست و پا بسته نخواهیم بود و برای شاد کردن دل مردم و گرفتن مزد زحمات خود به امید خدا و دعای خالصانه مردم عزیز با دست پر به تهران باز خواهیم گشت.
تیم ملی تکواندو بانوان با ترکیب سوسن حاجی پور ، اکرم خدابنده ، فاطمه روحانی ، شکرانه ایزدی ، کیمیا علیزاده و سمانه شش پری و هدایت مینو مداح به عنوان سرمربی ، پروانه محمد تقی پور تهرانی به عنوان مربی و زهرا سروی به عنوان سرپرست سوم مهرماه راهی اینچئون کره جنوبی شد.
هفدهمین دوره بازیهای آسیایی از 28 شهریور در اینچئون کرهجنوبی آغاز شده و تا 12 مهرماه ادامه پیدا میکند. در این دوره از مسابقات 9501 ورزشکار از 45 کشور آسیایی در 36 رشته با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت. کاروان ورزش ایران نیز با 282 ورزشکار شامل 224 ورزشکار مرد و 58 ورزشکار زن در این دوره از مسابقات شرکت کرده است.
نظر شما