۲۹ شهریور ۱۳۹۳، ۱۷:۰۵

ناخدا یکم جعفری:

یاد شهدای ارتش کشور با استفاده از المان‌ها زنده نگه داشته می شود

یاد شهدای ارتش کشور با استفاده از المان‌ها زنده نگه داشته می شود

اراک- خبرگزاری مهر: جانشین بنیاد حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس آجا کشور با اشاره به زنده نگه داشتن شهدای ارتش گفت: در تمامی استانها و شهرستانها المان ها و یادمانی را به عنوان شهدای ارتشی در زادگاهشان نامگذاری می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، ناخدا یکم کمیسر دریایی مجتبی جعفری ظهر شنبه در اولین جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثارو شهادت در اراک افزود: برای حفظ ارزشهای دفاع مقدس و زنده نگهداشتن یاد وخاطره شهدا در نظر داریم در تمامی استانها و شهرستانها المان ها و یادمانی را بعنوان شهدای ارتشی در زادگاهشان نامگذاری شود.

وی با بیان اینکه این موضوع در شورای نامگذاری شهرستانها تصمیم گیری می شود گفت: پس از تصویب، یادمان شهداء برای زنده نگه داشتن این شهداء ساخته و یا نامگذاری می شود.

وی ضمن پیروزی هشت سال دفاع مقدس و موفقیت درتمامی عرصه ها و پیشرفت های کشور را متاثر از فرهنگ ایثار و شهادت دانست تصریح کرد: در استان مرکزی هزار و 400 شهید ارتشی وجود دارد.

استاندار مرکزی نیز در این نشست با گرامیداشت هفته دفاع مقدس و یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس بر ضرورت ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت تاکید کرد.

محمد حسین مقیمی با تاکید بر اجرای قانون اختصاص 20 درصدی اعتبارت فرهنگی برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت گفت: با پیگیری معاونت برنامه ریزی و اشتغال استانداری این ماده از قانون برنامه پنجم توسعه در موافقت نامه دستگاه های اجرایی که بودجه فرهنگی دارند، اعمال شود.

وی با اشاره به انجام اقدامات خوب استان در اجرای برنامه های هفته دفاع مقدس گفت: هفته دفاع مقدس فرصت مناسبی است تا گوشه هایی از ایثار گری های شهدا، رزمندگان و ایثارگران در این دوران برای مردم بازگو شود.

مقیمی در ادامه استقلال کشور را مرهون از خود گذشتگی ها و جانفشانی های شهدا، رزمندگان، جانبازان، ایثارگران و آزادگان و خانواده های آنان دانست و از دستگاه ها و نهادهایی که فعالیت های فرهنگی انجام می دهند خواست تا در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه تلاش کنند.

استاندار درخصوص نامگذاری اماکن و میادین با نام شهدای ارتش در استان مرکزی، بیان کرد: از آنجا که استان شهدای بسیاری را از ناحیه ارتش، سپاه، بسیج و جهاد سازندگی تقدیم انقلاب نموده است، در این زمینه باید به گونه ای عمل شود که شئون حفظ شود و تاثیر فرهنگی خود را داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه استان مرکزی مهد پرورش بسیاری از شهدا، علما و فرهیختگان است، ابراز کرد: با توجه به محدود بودن اماکن برای نامگذاری می توان از دانشگاه ها، دبیرستان ها و ... نیز استفاده کرد و باید طوری تصمیم گیری شود که شائبه ای ایجاد نگردد.

اولین جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار وشهادت با هدف گسترش و نهادینه کردن فرهنگ ایثار و شهادت در استان تشکیل شد.

مدیرکل بنیادشهید و امور ایثارگران استان مرکزی نیز گفت: در این جلسه دستگاه های اجرایی مکلف شدند 20 درصد از اعتبارات فرهنگی خود را در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت صرف کنند.

حجت الاسلام حسن هنرمند افزود: همچنین در این نشست مقرر شد تا جلسات شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در استان هر ماه یکبار بصورت مستمر برگزار و دبیر خانه شورا فعال تر شود

 

کد خبر 2373807

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha