۳۰ شهریور ۱۳۹۳، ۱۵:۳۹

مقیمی:

اعتیاد منتظرتهیه برنامه های ما نمی ماند/3 درصد دانشجویان استان مرکزی در دام اعتیاد

اعتیاد منتظرتهیه برنامه های ما نمی ماند/3 درصد دانشجویان استان مرکزی در دام اعتیاد

اراک – خبرگزاری مهر: استاندار مرکزی با تاکید بر اینکه مسئولان باید مراقب رشد خزنده اعتیاد در جامعه باشند، گفت: مسئولان باید مراقب باشند که اعتیاد منتظر تهیه و تدوین برنامه های ما برای مقابله با آن نمی ماند و به سرعت کار خود را به پیش می برد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسین مقیمی ظهر یکشنبه با بیان این مطلب در شواری هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی افزود: مشکلات اجتماعی و آسیب های ناشی از آن امروز در جامعه به راحتی قابل لمس است و می توانیم به آسانی شاهد نتایج حضورش در محله ها، کوچه پس کوچه های شهر و زندانها باشیم.

استاندارمرکزی با تاکید بر ضرورت پیشگیری از بروز اعتیاد در بین نوجوانان و جوانان گفت: توجه به جامعه هدف یک امر ضروری است و مسئولان مدارس و دانشگاه ها باید بیش از پیش در راستای آگاهی بخشی به جامعه هدف خود توجه کنند.

مقیمی یادآور شد: تلاش در جهت پیشگیری از اعتیاد یک وظیفه انسانی هر مدیر است نه وطیف ذاتی و بر همه مسئولان است تا با تلاش بی وقفه و جامع در این حوزه از آلوده شدن نسل جوان به این آفت اجتماعی جلوگیری کنند.

وی تاکید کرد: اگر بتوانیم یک نفر را را از بند اعتیاد رهایی ببخشیم توانسته ایم سلامت آینده جامعه را تامین کنیم.

کمتر از 3 درصد دانشجویان استان در دام اعتیاد

مدیرکل دفتر اجتماعی استانداری مرکزی نیز در این نشست از برخی آمارهای ارائه شده توسط مسئولان در خصوص اعتیاد دانشجویان استان اظهار گلایه کرد و گفت: وضعیت اعتیاد دانشجویان استان در مقایسه با آمار های جهانی بسیار پایین است و نباید برخی مسئولان با ارائه آمارهای اشتباه تشویش در این بخش ایجاد کنند.

غلامرضا فتح آبادی با بیان این که در کل کشور حدود  پنج درصد و در استان مرکزی حدود سه درصد از دانشجویان یا در معرض آسیب اند و یا به صورت تفننی مواد مخدر را استفاده می کنند گفت: خوشبختانه استان مرکزی در هیچ یک از مسائل و آسیب های اجتماعی در فاز بحران نیست.

وی تاکید کرد: موثعیت دانشگاهی و دانشجویی استان ضروری می سازد تا مسئولان با نگاهی موشکافانه تر و دقیق تر برنامه های پیشگیری از اعتیاد را اجرایی کنند و در گام نخست به استعمال دخانیات  و قلیان به عنوان دروازه های اعتیاد توجه شود.

مدیرکل دفتراجتماعی استانداری مرکزی ادامه داد: با توجه به قرار داشتن در آستانه آغاز سال تحصیلی دانشگاهها روسای دانشگاهها باید ایجاد تشکل های مقابله با اعتیاد، برپایی نمایشگاه های فصلی اعتیاد در دانشگاهها و نظارت بر خوابگاههای دنشجویی را در اولویت های کاری خود قرار دهند.

فتح آبادی در ادامه بر ضرورت تقویت حوزه مشاوره دانشجویان تاکید کرد و گفت: تعداد مشاوران دانشگاه ها به نسبت دانشجویان در استان کم است.

گفتنی است در این جلسه دانشگاه اراک، دانشگاه صنعتی و آموزش و پرورش به ارائه گزارش هایی پیرامون اجرای تعهدات خود در قبال سند پیشگیری از اعتیاد استان پرداختند.

کد خبر 2374530

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha