به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا باقرپناهی سخنگوی جبهه هماهنگی پیروان امام و رهبری استان قم شامگاه یکشنبه در جلسه هماندیشی سرپرست استانداری قم با مسئولان احزاب و تشکلهای سیاسی استان به شیوههای مرسوم تحزب در دنیا اشاره کرد و گفت: سازمانها و احزاب در دنیا تلاش میکنند از طریق مردم یا از راه زور به قدرت برسند، اما در حکومت اسلامی مبنا و پایه فعالیت، خدمت به مردم است.
این فعال سیاسی از پیروزی انقلاب اسلامی به عنوان تحولی یاد کرد که شکلگیری آن مبتنی بر تحزب نبود.
وی تأکید کرد: قبل از انقلاب اسلامی حزبهای مختلفی فعالیت میکردند اما اینها نبودند که انقلاب را به پیروزی رساندند. وقتی حضرت امام اسلام آمریکایی را کنار زدند و اسلام واقعی و جمهوری اسلامی را مطرح کردند مردم به خاطر اعتقاداتشان از ایشان حمایت کردند و حضرت امام و مردم توانستند حکومت سلطنتی را از بین ببرند و نظام جمهوری اسلامی ایران بر پا شود. این هم نوعی تحزب و اسلامگرایی بود و هم بحث امام و امت در اینجا متجلی شد.
باقرپناهی با بیان اینکه در چنین شرایطی معلوم بود که گرایش مردم به سمت چه حزبی است، تصریح کرد: بعد از پیروزی انقلاب همه احزاب رنگ خودشان را از دست دادند و جامعه مدرسین و جامعه روحانیت مبارز نمود پیدا کرد، یعنی رنگ تحزب از دیدگاه مردم این بود که به گروهی تمایل داشتند که گرایش آنها به اسلام نزدیکتر بود.
وی به تشریح بایستههای تحزب گرایی در قم اشاره کرد و با بیان روایاتی از ائمه معصوم در مورد جایگاه برجسته قم گفت: ائمه معصوم ما روایات مختلفی در مورد قم دارند و هویت شهری قم این گونه رقم خورده نه الان که به صورت آمایش سرزمین و موازین علمی، اولویتها مطالعه شود.
سخنگوی جبهه هماهنگی پیروان امام و رهبری استان قم گفت: بیان اهمیت و جایگاه قم در هزار و اندی سال پیش مطرح شده که میتوان این را نوعی معجزه دانست. این نگرش باید در احزاب باشد که قم را این گونه ببینند. اگر این طور باشد نمایندهای به مجلس میفرستیم که به عمران و آبادانی قم از این نگاه بیندیشد.
وی به شعار اعتدال دولت اشاره کرد و گفت: به فرموده رهبر معظم انقلاب، جریان اعتدال همان اسلام است. ایشان میفرمایند ما با تفریط و افراط مخالفیم. این جریان اعتدالی میتواند تمام گروهها را تحت پوشش قرار دهد و همه گروههای سیاسی میتوانند زیر این چتر به فعالیت بپردازند.
وی با بیان اینکه کسی به نام چپ یا راست نباید رانده شود، تاکید کرد: همه قصد خدمت دارند و باید زیر چتر اعتدال کار کنند. مدیران هم وقتی ببینند این چتر حمایتی وجود دارد راحتتر کار میکنند.
این فعال سیاسی گریزی به مخدوش شدن هویت شهری قم زد و افزود: نباید هویت شهری قم تحت تأثیر افکاری که این هویت را مخدوش میکند قرار گیرد.
وی تأکید کرد: منوریل به نماد یک تفکر تبدیل شده که چه بخواهید چه نخواهید این نماد هست. برای این تفکر اهمیت ندارد که حریم کالبدی حرم به مخاطره بیافتد.
باقرپناهی گفت: مسئولان ماندهاند که با این میراث (منوریل) چه کنند؛ اگر بردارند با این تفکر چه کنند و اگر اجرا کنند با این حرمت شکنی چه کنند.
انتصاب فتنهگران خط قرمز ماست
علی محمدی، مسئول شورای هماهنگی اصولگرایان استان قم نیز در این نشست اظهار کرد: اصولگرایی اختصاصی نیست و همه ملت ما اصولگرا هستند. اصولگرایی یعنی اعتقاد به اسلام و مکتب و پیروی از اهل بیت(ع) و نائبان آنها که حضرت امام و مقام معظم رهبری هستند.
وی با اشاره به تأثیر شورای هماهنگی اصولگرایان در انتخابات شورای اسلامی شهر افزود: قم از نظر اصولگرایی مشکل ندارد و اصولگرایان همدل و همزبان هستند و با مدیران شهر همراهی دارند.
مسئول شورای هماهنگی اصولگرایان استان قم اضافه کرد: باید به این خط قرمز توجه کنیم که در مراسم مختلف و انتصابها در قم از فتنهگرها استفاده نشود.
به گفته این فعال سیاسی افرادی که در پستهای استان گمارده میشوند باید شخصیتهای قابل قبولی باشند.
نظر شما