۲۲ شهریور ۱۳۹۴، ۱۲:۲۴

در قالب پروژه نشر ققنوس؛

«لژیونر»، «سامورایی» و «گلادیاتور» راهی کتابفروشی‌ها شدند

«لژیونر»، «سامورایی» و «گلادیاتور» راهی کتابفروشی‌ها شدند

انتشارات ققنوس ترجمه کتاب‌های «لژیونر»، «سامورایی» و «گلادیاتور» را در قالب کتاب های راهنمای جنگجوهای تاریخی، با عنوان اصلی مجموعه «جنگاوران» منتشر و راهی بازار نشر کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، انتشارات ققنوس پیش از این اقدام به چاپ کتاب «شوالیه» نوشته مایکل پرستویچ را با ترجمه حسین بحری کرده بود که با عنوان فرعی «کتاب راهنمای جنگجوی قرون وسطی» به چاپ رسید. این کتاب، اولین عنوان مجموعه «جنگاوران» بود. این ناشر در ادامه این روند، اقدام به چاپ کتاب های راهنمای سرباز رومی، جنگجوی ژاپنی و مبارز رومی کرده است که به ترتیب با عنوان کتاب های «لژیونر»، «سامورایی» و «گلادیاتور» به چاپ رسیده‌اند.

دومین کتاب مجموعه «جنگاوران» درباره سامورایی‌ها یعنی جنگجویان ژاپنی است که اجیر می شدند و به فرمان اربابی که مبلغ اجرت شان را می داد، در می آمدند. کتاب «سامورایی» نوشته استیون ترنبول است و ترجمه آن به عهده فرید جواهرکلام بوده است. نسخه اصلی این کتاب در سال ۲۰۱۲ به چاپ رسیده است.

لباس سامورایی ها، قوانین خاص آن ها و انواع خودکشی هایشان از جمله مطالب این کتاب هستند که نویسنده مانند یک قصه گو، آن ها را روایت کرده است. به ویژه روش های خودکشی سامورایی ها و اعتقادشان به اتفاق بعد از خودکشی از مطالب جالب این کتاب است. 

فهرست عناوین کتاب «سامورایی» به این ترتیب است: ژاپن امروزی: آنچه همه سامورایی ها باید بدانند، از سامورایی تا سامورایی جنگجو، زره شمشیر و لباس رزم جهت آراستن جنگجو، هنرهای رزمی: شما تا چه حد از آن بهره مندید؟، نقش شما در تضمین حوزه هماهنگ صلح، ژاپن: سرزمین خدایان، سامورایی پرورش یافته، سامورایی در هیئت فرماندهی نظامی، سامورایی در کارزار، کاخ ها و محاصره ها: مبارزه ای کاملا متفاوت، پس از جنگ و سالخوردگی و مرگ.

این کتاب با ۲۸۷ صفحه مصور، شمارگان هزار و ۵۰۰ نسخه و قیمت ۲۰۰ هزار ریال به چاپ رسیده است. 

کتاب «لژیونر» به عنوان سومین کتاب «جنگاوران»، نوشته فلیپ ماتیشاک است و ترجمه آن توسط فرید جواهرکلام انجام شده است. نسخه اصلی این کتاب در سال ۲۰۰۹ به چاپ رسیده است. مطالب این کتاب مربوط به زمانی است که امپراتوری روم از شن های صحرای بین النهرین تا ارتفاعات کالدونیا را شامل می شود. امپراتوری بر شانه های لژیونرهایی تکیه کرده که با بربرها جنگیدند و مرزهای امپراتوری را گسترش دادند.

«لژیونر» ۱۱ فصل دارد که عناوین شان به ترتیب عبارت است از: ملحق شدن به ارتش روم، راهنمایی برای سربازگیری آینده یک لژیون ممتاز، بدیل حرفه سپاهگیری، لوازم و تجهیزات لژیونر، آموزش انضباط و منصب، آدم هایی که می خواهند شما را بکشند، زندگی در اردوگاه، در عرصه نبرد، چگونه می توان به شهری یورش برد، جنگ و نتیجه.

این کتاب با ۲۹۶ صفحه مصور، شمارگان هزار و ۵۰۰ نسخه و قیمت ۲۱۰ هزار ریال منتشر شده است. 

«گلادیاتور» هم چهارمین عنوان مجموعه «جنگاوران» است که به قلم فلیپ ماتیشاک نوشته شده و حسین بحری آن را ترجمه کرده است. نسخه اصلی این کتاب در سال ۲۰۱۱ چاپ شده است. فلیپ ماتیشاک که پیش از این ترجمه کتاب «شوالیه» او در قالب این مجموعه به چاپ رسیده، دارای مدرک دکترای تاریخ روم از دانشگاه آکسفورد است. «وقایع نامه جمهوری روم»، «دشمنان روم»، «پسران قیصر» و «روم باستان روزی پنج دینار» از دیگر آثار او هستند. همگی این کتاب ها از جمله ۲ کتابی که در این خبر به آن ها اشاره شد، توسط انتشارات تمز و هادسون به چاپ رسیده اند. ماتیشاک مدرس یکی از دروس رشته تاریخ باستان در دانشگاه کمبریج است و این درس را به صورت اینترنتی آموزش می دهد. 

گلادیاتورها جنگجویان فرومایه دوران امپراتوری روم بودند و جنگ آن ها برای سرگرم شدن مردم و طبقه اشراف انجام می شد. کتاب «گلادیاتور» مربوط به اتفاقات سال ۱۸۰ میلادی و سال های نزدیک به آن است. از جمله مطالب این کتاب، می توان به مواردی اشاره کرد که به زوایای تاریک زندگی گلادیاتورها پرداخته شده است.

گلادیاتور شدن، چگونه به این جا رسیدیم؟، میدانگاه های امپراتوری، زندگی در مدرسه گلادیاتوری، گلادیاتورسازی، گلادیاتورهای بیرون میدانگاه، مقدمات مسابقه، مرگ در کولوسئوم و مرگ و دیگر گزینه ها به جای بازنشستگی، عنوان ۹ فصل این کتاب هستند. 

در قسمتی از این کتاب می خوانیم: 

یک زخم سطحی بهتر از سه زخم عمیق است. حدود نیم متر تیغه زیاد به نظر نمی رسد، اما پس از انتخاب هدف فقط کافی است ربع این مقدار را به تن حریف فرو کنید. اگر یک سلاح خیلی برّنده دارید _ و بسیاری از گلادیاتورها ترجیح می دهد سلاحشان را تیز کنند _ با کمال تعجب فقط کمی فشار لازم دارید تا تیغه را در بیش تر بخش های بدن حریف فرو کنید (لازم نیست زخمی عمیق وارد کنید، چون تیغه های گیرافتاده در استخوان به سختی بیرون می آیند.) بنابراین حمله ای سریع (که به جای یک ضربه، بیش تر شامل یک رشته ضربات منظم است) در دستور کار است، و اگر به نتیجه نرسید، دوباره حالت تدافعی بگیرید و در انتظار موقعیتی دیگر باشید.

اکنون فایده اش را می بینید... تیغه کوتاه تر یک مزیت دارد: به راحتی می توان آن را در پشت سپر نگه داشت طوری که فقط نوک آن پیدا باشد، یا حتی می توان کاملا پنهانش کرد تا حریف از جهت حمله بی خبر باشد. سپس با حمله ای برق آسا و بعد از آن بازگشت سریع به موقعیت اولیه، به راحتی می توان حریف را بدون دفاع و مردد کرد...

این کتاب با ۲۷۲ صفحه، شمارگان هزار و ۵۰۰ نسخه و قیمت ۱۹۰ هزار ریال به چاپ رسیده است. 

کد خبر 2913573

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha