به گزارش خبرنگار مهر، سید عباس نقیب ظهر شنبه در نشست خبری اظهار کرد: یکی از وظایف مهم تمامی دستگاههای اجرایی در سالجاری تحقق شعار سال است و شهرداری به عنوان یکی از دستگاههای تاثیر گذار در اجرای تحقق اقتصاد مقاومتی محسوب میشود.
وی گفت: اصلاح ساختار سازمانی در راستای تحقق شعار سال در دوران سرپرستی از جمله برنامههای مهم شهرداری است که به کوچک سازی بدنه شهرداری ختم خواهد شد.
نقیب افزود: در اصلاح ساختار سازمانی شهرداری بجنورد، به ازای هر یک هزار نفر جمعیت دو پست سازمانی وجود خواهد داشت.
وی اظهار کرد: ادغام سازمان تاکسیرانی و اتوبوسرانی بجنورد در قالب تشکیل سازمان حمل و نقل و بار، از نمونههای اصلاح ساختار سازمانی شهرداری بجنورد است.
نقیب گفت: توسعه حوزه درآمدی شهرداری، تلاش برای کاهش هزینهها، استفاده از ظرفیت پیمانکاران، توسعه سرمایه گذاری، بهره مندی بیشتر از بخش خصوصی و ... از دیگر برنامههای مهم شهرداری بجنورد در سال «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» است.
سرپرست شهرداری بجنورد با اشاره به اینکه استفاده از اوراق مشارکت در بجنورد به طور جدی مورد توجه قرار نمیگیرد، اظهار کرد: برای موفقیت بیشتر باید پروژههایی که توجیه اقتصادی قوی دارند شناسایی و از ظرفیت اوراق مشارکت بهرهمند شد؛ چرا که با تحقق این امر بخشی از مشکلات شهری مرتفع میشود.
وی توسعه شهر الکترونیک به منظور تسهیل در انجام امورات شهروندان و شفافیت مالی را از دیگر برنامههای مهم سرپرستی شهرداری بجنورد در سال جاری اعلام کرد.
سرپرست شهرداری بجنورد با اشاره به برخی پروژهها گفت: شهرداری برای دوماه ابتدای سالجاری، اجرا و تکمیل طرح پیاده رو سازی با اعتبار شش میلیارد ریال، احداث و تکمیل پلها با اعتبار ۹میلیارد و۵۰۰ میلیون ریال، نصب المان میدان امام رضا(ع) با اعتبار هشت میلیارد ریال، ایجاد فضای سبز، درختکاری و ... را در دست اجرا دارد.
نقیب تصریح کرد: اجرا و تکمیل پروژههای پارک باباامان و بش قارداش با اعتبار دو میلیارد و ۵۰۰میلیون ریال، خرید، توسعه و تجهیز ساختمانهای اداری شهرداری بجنورد با اعتبار ۹میلیارد ریال از برنامههای دیگر این سازمان است.
وی خرید نرم افزار و سخت افزار با اعتبار یک میلیارد و ۵۰۰میلیون ریال و استقرار سه مدیریت کیفیت با اعتبار ۳۰میلیارد ریال از دیگر برنامههای مهم سرپرستی شهرداری بجنورد عنوان کرد.
سرپرست شهرداری بجنورد گفت: یکی از مشکلات موجود در شهرداری بجنورد عدم وجود برنامه بلند مدت و میان مدت است که متاسفانه اجرای برنامهها حالت سلیقگی پیدا کرده و مشکلات بسیاری را ایجاد کرده است.
وی تصریح کرد: اگربرنامه از حالت کوتاه مدت خارج شود مشکلات نیز مرتفع خواهد شد.
به گزارش خبرنگار مهر، شهر ۲۱۰ هزار نفری بجنورد هم اکنون زیر نظر سه شهرداری منطقه یک، دو و شهردای مهر اداره می شود.
نظر شما