۱۳ تیر ۱۳۹۵، ۱۵:۳۲

در همایش حریم آسمانی مطرح شد؛

عملکرد موفقی در زمینه تقویت باورهای اعتقادی در جامعه نداشته‌ایم

عملکرد موفقی در زمینه تقویت باورهای اعتقادی در جامعه نداشته‌ایم

خرم آباد - مدرس حوزه علمیه قم گفت: برای تقویت باورهای اعتقادی در جامعه عملکرد موفقی نداشته ایم.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عربیان ظهر یکشنبه در همایش «حریم آسمانی» با موضوع آموزش بانوان با رویکرد عفاف و حجاب که در سالن اجتماعات اداره کل تبلیغات اسلامی لرستان برگزار شد، اظهار داشت: موضوع عفاف و حجاب از اهمیت بالایی برخوردار بوده زیرا ما برای حفظ حجاب هزاران شهید تقدیم اسلام کرده ایم.

تقویت باورهای الهی و توحیدی

وی به سالروز قیام خونین مردم مدافع حجاب در ماجرای مسجد گوهرشاد اشاره کرد و بیان داشت: حادثه مسجد گوهرشاد و دفاع مردم برای حفظ حجاب از افتخارات ما بوده و ما باید این مناسبت ها و وقایع که به هویت جامعه مربوط می شوند را بزرگ شمرده و از آن ها الگو بگیریم تا بتوانیم مسیر صحیح زندگی را پیدا کنیم.

این  مدرس حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه چادری که سر زنان ما بوده از حضرت زهرا (س) است، افزود: ما در بحث عفت و حجاب میراث دار حضرت زهرا (س) هستیم.

حجت الاسلام عربیان با اشاره به اینکه اخلاق و رفتار دارای زیرساخت های اساسی بوده که در صورت درست شدن این زیرساخت ها انسان می تواند به اخلاق پایبند شود، تصریح کرد: زیرساخت ارزش های اخلاقی و دستورالعمل های دینی ما باورهای الهی و توحیدی بوده که با اعتقاد به این باورها پایبندی به ارزش ها محقق خواهد شد.

وی بر لزوم تقویت باورهای الهی و توحیدی تاکید کرد و گفت: اگر توحید افراد درست شود اخلاق، عمل و همه چیز انسان درست می شود لذا اگر می خواهیم در زمینه حجاب و عفاف نتیجه ای واقعی و ماندگار بگیریم باید به این مطلب اعتقاد داشته باشیم که باید باورهای توحیدی و الهی در جامعه تقویت شوند.

در زمینه تقویت باورهای اعتقادی عملکرد موفقی نداشته ایم

این مدرس حوزه علمیه قم با بیان اینکه اگر باورهای اعتقادی تقویت شوند رفتار انسان به صورت خودکار اصلاح می شود، اضافه کرد: هنگامیکه انسان به خدا و اهل بیت باور و دلبستگی پیدا کرد مراعات دستورالعمل ها برای او شیرین و دلنشین می شود.

حجت الاسلام عربیان ادامه داد: مطابق آنچه که در جامعه مشاهده می شود ما در زمینه تقویت باورهای اعتقادی عملکرد موفقی نداشته ایم و شاید خیلی از جوان ها به خاطر ضعف اعتقادات تقصیری نداشته و ابهاماتی در ذهن آن ها وجود دارد که این ابهامات زمانی برطرف می شوند که باورهای اعتقادی خوب تقویت شوند.

وی با تاکید بر اینکه باید روی باورها و اعتقاد سرمایه گذاری کرد، بیان داشت: همه ما باید روی باورهای اعتقادی خود کار کرده تا بتوانیم زندگی خود را به خوبی پیش ببریم زیرا زندگی که بر اساس باور و اعتقاد عمیق باشد زندگی لذت بخش و شورانگیز خواهد بود.

این مدرس حوزه علمیه قم با بیان اینکه انسان برای موفقیت به هدف، روش و انگیزه نیاز دارد، عنوان کرد: قرآن کتاب هدف ها، انگیزه ها و روش ها بوده لذا انسان برای موفقیت در اهداف خود باید مطابق عمل به قرآن به آگاهی های دینی خود عمق ببخشد.

لزوم افزایش توانمندی ها و مهارت ها در زنان جامعه

حجت الاسلام عربیان با اشاره به اینکه انسان موجودی با سه بعد انفکاک ناپذیر است، تصریح کرد: انسان دارای اندیشه، روحیه و انگیزه و عمل و رفتار است و این سه بعد هرگز از انسان جدا نمی شوند زیرا انسان دارای عقل، قلب و اعضا و جوارح است و کمال انسان در این است که در هر سه زمینه تکامل پیدا کند.

وی با بیان اینکه انسان کامل انسانی است که دارای برترین اهداف و روحیات بوده و با بهترین روش ها آشنا باشد، افزود: اسلام دین علم و معرفت برای همگان بویژه زنان است.

این استاد حوزه و دانشگاه به نقش تاثیرگذار زنان در جامعه اشاره کرد و ادامه داد: زنان نیمی از جامعه بوده لذا آگاهی، معرفت و سلامت آن ها در آگاهی و سلامت نیمی دیگر از جامعه اثر دارد بنابراین آگاه شدن زنان جامعه یک ضرورت است.

حجت الاسلام عربیان بر لزوم افزایش توانمندی ها و مهارت ها در زنان جامعه تاکید کرد و گفت: آگاهی زنان با مطالعه حاصل خواهد شد لذا از زنان درخواست می شود سیر مطالعاتی داشته باشند زیرا مطالعه یک فن شریف است که بای از آن بخوبی استفاده کرد.

وی مقام معظم رهبری را بهترین الگو در زمینه مطالعه دانست و بیان داشت: مقام معظم رهبری بواسطه مطالعه دقیق در هر حوزه ای که ورود پیدا می کنند یک ورود آبرومندانه و افتخار آمیز داشته و در دیدار با اقشار مختلف بیانات علمی و کارشناسانه ای مطرح می کنند.

کد خبر 3701506

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha