۱۰ مهر ۱۳۹۵، ۱۵:۰۵

از سوی اتحادیه مؤسسات قرآنی؛

نشست آموزش اطلس قرآنی ویژه رابطین خبری برگزار شد

نشست آموزش اطلس قرآنی ویژه رابطین خبری برگزار شد

نشست آموزش اطلس قرآنی ویژه رابطین خبری اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی کشور، پنج‌شنبه، هشتم مهرماه در دفتر این اتحادیه تشکیل شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست آموزش اطلس قرآنی ویژه رابطین خبری اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی کشور، پنج‌شنبه، هشتم مهرماه در دفتر این اتحادیه تشکیل شد.

در ابتدای این جلسه حجت‌الاسلام سیدحسین کوششی، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی کشور با اشاره به اینکه در بحث اطلاع‌رسانی و فضاسازی معنوی در جامعه امروزه با خلأ‌هایی روبرو هستیم، گفت: در حالی که در جامعه‌ای هستیم که برای کوچک‌ترین موضوع اطلاع‌رسانی می‌شود.

وی ادامه داد: امروزه برای اینکه بخواهیم در زمینه ترویج آموزه های قرآنی در جامعه تأثیرگذار باشیم و نگاه مردم و باور آنها را به سمت و سوی فرهنگ دینی و قرآنی سوق دهیم باید در عرصه اطلاع رسانی فعال باشیم. تشکل‌های قرآنی در یک استان اگر قرار باشد اخبار فعالیت‌هایشان انعکاس یابد، حجم بالایی از اخبار را به خود اختصاص می‌دهند

کوششی عنوان کرد: آنچه که در بحث قرآن مطرح می‌شود بیشتر معطوف به مشکلات مؤسسات قرآنی است که همه از مشکلات می‌گویند که بیان این نکات منفی، موجب ایجاد تشتت در این فضا و ایجاد فاصله بین دانه‌های تسبیح(همان مؤسسات قرآنی) می‌شود که این امر نشان می‌دهد نه تنها به فعالیت‌های قرآنی کمک نکرده‌اند بلکه باعث شده‌اند افرادی از این شکاف سوءاستفاده کنند

وی اظهار کرد: فضای مجازی یعنی فضایی بدون سقف و محدودیت و افرادی که دلشان برای قرآن و عترت می‌سوزد امروزه باید بدانند که بزرگ‌ترین شبکه دینی بعد از هیئات مذهبی، مؤسسات هستند که باید کاری کنند که انسجام لازم در جامعه ایجاد شود و این امر با تحلیل وضعیت درست انجام می‌شود.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی کشور اضافه کرد: اتحاد و همبستگی یکی از کارهای مهمیست که قرآن بارها بر آن تأکید کرده است و سپس ایجاد جامعه به سمت امید است. اگر فضای تبلیغاتی و رسانه‌ای، جامعه را به سمت و  سوی فضای قرآنی نکشانند این امید را چه کسانی باید به جامعه بدهند.
وی بیان کرد: در تمام روزنامه‌ها یک یا دو صفحه به حوادث اختصاص دارد. بیش از دو هزار رسانه مکتوب داریم، در اینها چند درصد خبرهای زیبا و خوب که نوید از امید، فرهنگ دینی و قرآنی در جامعه دهد، وجود دارد و اینکه در کنار ناهنجاری‌ها، خوبی‌هایی نیز وجود دارد! مگر برخی از نشریه‌های تخصصی که آنها نیز داخلی هستند و حتی رسانه‌های وسیع قرآنی که جنبه ملی دارند برای اینکه در فضای جلب توجه قرار گیرند از این سوژه‌ها استفاده می‌کنند، حال وظیفه ما به‌عنوان پرچم‌دار قرآن چیست

کوششی با اشاره به اینکه رسالت‌های ما این است که فضای جامعه را نسبت به اتفاقاتی که می‌افتد، آگاه کنیم، ادامه داد: در زمینه  مشکلاتی که مؤسسات دارند چه اندازه کار مفید انجام می‌دهیم.

وی با اشاره به اینکه حداقل کار یک مؤسسه، برگزاری کلاس آموزش روخوانی قرآن است، اظهار کرد: به‌دلیل وجود مؤسسات و تشکل‌های مردمی در سطح استان در یک استان ۵۰ تا ۶۰ کلاس آموزش روخوانی و یا نشست و همایش و ... وجود دارد، باید فضای جامعه را نسبت به اتفاقات قرآنی پوشش دهیم و این وظیفه افرادیست که دغدغه قرآنی دارند. کوششی با تأکید بر اینکه مؤسسات باید خودشان را توانمند کنند، گفت: در اتحادیه کشوری بستری فراهم شده تا اطلاع‌رسانی مناسب در فضای مجازی داشته باشیم و همواره در ساماندهی مجموعه‌های قرآنی ـ مردمی در کشور تلاش می‌کنیم

در ادامه این جلسه بامعرفی پایگاه اینترنتی اتحادیه مؤسسات قرآنی کشور، نحوه بارگذاری اخبار در آن توضیح داده شد و همچنین درباره اطلس قرآنیان نیز مطالبی ارائه شد و چگونگی ثبت نام افراد حقفیقی و حقوقی در این اطلس در راستای ساماندهی مجموعه‌های قرآنی در کشور  بیان شد.
در ادامه این جلسه از لیلی شکرانی، مدیرعامل اتحادیه خراسان شمالی که به عنوان رابط خبری استان بود، تجلیل شد. وی سپس توضیحاتی در باره برنامه‌ها و فعالیت‌های این اتحادیه ارائه کرد و تماس‌های مکرر با مؤسسات قرآنی، انعقاد قراردها با سازمان‌ها و نهادها را از علل موفقیتش در این زمینه دانست

سپس محمدی، مسئول فنی سایت اتحادیه مؤسسات قرآنی کشور و مدیر گروه نرم‌افزار اطلس و سامانه، مطالبی را درباره بارگذاری اخبار در سایت بیان کرد و آموزش‌های لازم در این زمینه را ‌داد.

کد خبر 3784100

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha