به گزارش خبرنگار مهر، نشست مشترک «امید قادری» مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه با «مهناز کاشی» رئیس دبیرخانه ستاد اشتغال و کارآفرینی سازمان بهزیستی کشور امروز شنبه در محل سالن کنفرانس شیرخوارگاه معتضدی کرمانشاه برگزار شد.
رئیس دبیرخانه ستاد اشتغال و کارآفرینی سازمان بهزیستی کشور در این جلسه گفت: سازمان بهزیستی در راستای توانمندسازی فردی، روحی، اجتماعی و استقلال اقتصادی افراد گام بر می دارد، که در این مرحله ابتدا توانایی های افراد شناسایی می شود و پس از آن تیم های مذکور متناسب با بازار کار توانایی های افراد را اولویت بندی و سپس نسبت به هدایت فرد به بازار کار اقدام می کنند.
مهناز کاشی افزود: هدایت افراد باید براساس توانمندی های آنها و نه تمایل آنان به مشاغل باشد.
وی تصریح کرد: در راستای توانمندسازی افراد اقدام به تشکیل تیم درمان، تیم ارزیابی حرفه ای و تیم توانمندسازی در معاونت های مختلف بهزیستی کرده ایم و سازمان بهزیستی به عنوان دستگاهی تسهیل گر در راستای اشتغال مددجویان جامعه هدف خود وارد کار شده است.
رئیس دبیرخانه ستاد اشتغال و کارآفرینی سازمان بهزیستی کشور گفت: در زمینه دستور العمل ابلاغی در راستای آماده سازی شغلی اتفاق خاصی نیفتاده و مسئولین استانی باید این موضوع را جدی بگیرند و البته بازنگری در زمینه دستورالعمل صورت گرفته و اشکالات آن برطرف شده که به استان ها ابلاغ خواهد شد.
وی ادامه داد: اعلام دقیق آمار مددجویان از سوی استان ها - که می توانند در زمینه توانمندسازی وارد بازار کار شود- می تواند به مسئولان ستادی سازمان این فرصت را برای برنامه ریزی دقیق تر در زیمنه اشتغال مددجویان اعطا کند.
کاشی تاکید کرد: باید دقت شود که بدون بررسی مددجو را برای دریافت تسهیلات اشتغال زایی معرفی نکنیم و عدم بررسی این نکته موجب می شود مددجویان به اشتغال پایدار دست پیدا نکنند.
وی افزود: در زمینه همکاری بانک ها با سازمان بهزیستی در راستای پرداخت تسهیلات به مددجویان رایزنی را با بانک مرکزی انجام داده ایم، که در زمینه ضمانت وام حساب یارانه افراد به عنوان ضامن مورد قبول باشد و این مصوبه شورای عالی اشتغال نیز است.
رئیس دبیرخانه ستاد اشتغال و کارآفرینی سازمان بهزیستی کشور گفت: امسال با اقدامات صورت گرفته سازمان بهزیستی ۳۸ هزار شغل برای مددجویان تحت پوشش ایجاد شده است و شاخصی که در سطح ملی برای اشتغال تعیین شده تعداد اشتغال ایجاد شده نسبت به تعداد افراد واجد شرایط اشتغال است.
کاشی تاکید کرد: هم افزایی بین حوزه های مختلف سازمان می تواند روند توانمندسازی شغلی مددجویان را افزایش دهد و از جمله برنامه حوزه اشتغال سازمان بهزیستی راه اندازی مؤسسات خیریه در زمینه اشتغال است که از این طریق مربیان ماهر شغلی آموزش دیده تربیت می شوند.
نظر شما