۱۵ مرداد ۱۳۹۶، ۹:۱۳

در قالب کتاب «زندگی خوب» منتشر شد؛

۳۰ گام فلسفی برای داشتن زندگی بهتر

۳۰ گام فلسفی برای داشتن زندگی بهتر

کتاب «زندگی خوب» نوشته مارک ورنون با ترجمه پژمان طهرانیان توسط نشر نو منتشر و راهی بازار نشر شد.

به گزارش خبرنگار مهر، کتاب «زندگی خوب (۳۰ گام فلسفی برای کمال بخشیدن به هنر زیستن)» نوشته مارک ورنون به تازگی با ترجمه پژمان طهرانیان توسط نشر نو منتشر و راهی بازار نشر شده است. این کتاب یکی از عناوین مجموعه «کتابخانه فلسفه زندگی» است.

مارک ورنون نویسنده این کتاب، متولد سال ۱۹۶۶ در انگلستان است. او در رشته‌های فیزیک و الاهیات تحصیل کرده و مدرک دکترای فلسفه دارد. کتاب‌هایی که او نوشته درباره موضوعاتی چون دوستی، خداوند، معنویت، علم و فلسفه زندگی روزمره هستند. مقاله‌ها و نقد و بررسی‌های این نویسنده درباره مذهب و موضوعات فلسفی و اخلاقی در روزنامه‌ها و مجلات زیادی از جمله گاردین منتشر شده اند.  

ورنون در حال حاضر در آکادمی‌آیدلر لندن تدریس می‌کند و در مناظره‌ها، جشنواره‌ها و برنامه‌های رادیویی مشارکت دارد.

نویسنده در این کتاب، مخاطب را با ۳۰ شخصیت استثنایی تاریخ بشر و نیز برخی از عالی‌ترین اندیشه‌های بشری در طول تاریخ درباره چه گونه خوب زیستن، آشنا می‌کند. در پایان فصل‌های کتاب، توصیه‌هایی با عنوان «گامی‌دیگر» درج شده اند که اشاره‌ها و آگاهی‌هایی هستند که می‌تواند بر خواننده تاثیر بگذارند.

این کتاب ۵ بخش دارد که به ترتیب عبارت اند از: «فضیلت‌های معنوی»، «فضیلت‌های مصیبت بار»، «فضیلت‌های اجتماعی»، «فضیلت‌های عملگرایانه» و «فضیلت‌های فردی».

هنر _ فراتر از مصرف‌گرایی، زیبایی _ راهنمایی زندگی، آزادی _ دست شستن از چیزها، معنا _ یا: چرا حرف زدن خوب است، دین _ پر کردن یک خلا، دیدن _ درسی درباره نگریستن به جهان عناوین بخش اول کتاب هستند. در بخش دوم هم این عناوین چاپ شده اند: خشم _ موقعیت ناگوار، پول _ انجماد آرزوها، سوگواری _ پرهیز از افسردگی، تعهد _ آن چه حاضرید برایش جان دهید، داستان گویی _ تخیلات اخلاق مدارانه، بی یقینی _ و ارزش تردید.

معاشرت_ یا بندهای رهایی بخش، توجه به کره زمین _خانه ما، دوستی با همنوع _ و نیش و نوش‌ها، دوستی با حیوانات _و ارزش غریبه‌ها، رابطه زن و مرد _ و آن چه باعث توفق آن است، مدارا با مردم _ یا خردمندی دیگران هم عناوین بخش سوم هستند. در بخش چهارم هم که درباره فضیلت‌های عملگرایانه است، این عناوین چاپ شده است: شوخ طبعی _ انسان دوستی و فروتنی آن، موسیقی _ و درس گرفتن از اشتباهات، سکون _ زندگی مضاعف، فرزانگی _ یا دانش عشق، شگفتی _ در امور عادی، کار _ و تبدیل شدن به آن چه هستند.

فضیلت‌های فردی هم که نام بخش پنجم کتاب است، در بر گیرنده این عناوین می‌شود: بخشایش _ و آینده ای که از آن ماست، قدرشناسی _ و آن شگفتی که نامش زندگی است، امید _ و شهامت بودن، فردیت _ نه فردگرایی، عشق _ یا چه گونه می‌توان آزاد بود اما نه بی بند و بار، من _ با خود صادق بودن.

در قسمتی از این کتاب می‌خوانیم:

دلایل دوستی مردم با حیوان‌ها زیاد است، همان قدر زیاد که تنوع خود حیوانات: مردم با سگ‌ها دوستی می‌کنند چون سگ‌ها همراهانی وفادارند، با طوطی‌ها چون سرگرم‌کننده‌اند، با ماهی‌ها چون آرامش بخش اند، و با اسب‌ها چون نجیب اند و به سر بردن با آن‌ها نوعی ورزش هم هستند. هر حیوانی را که نام ببرید، صاحبش به شما خواهد گفت که دقیقا چرا آن حیوان مایه خوشی اش است. دلیلش هم فقط آن نیست که زندگی‌های ما در طول هزاران هزار سال پیوندی نزدیک با حیوانات داشته و دارد، از همان هنگام که بشر نخستین بار حیوانات را اهلی و خانگی کرد تا خوراک، وسیله حمل و نقل و امنیتش را از طریقشان تامین کند؛ بلکه آن چه در این میان از لحاظ فلسفی جالب‌تر است این است که چه گونه دوستی با حیوانات چیزهای بیش تری در مورد خودمان به ما می‌آموزد. به گمان من، وقتی صحبت از هنر زیستن به میان می‌آید، حیوان‌ها ارزش بسیار زیادی برای انسان دارند.

این کتاب با ۳۴۷ صفحه، شمارگان هزار و ۱۰۰ نسخه و قیمت ۲۸ هزار تومان منتشر شده است.

کد خبر 4047730

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha