۲۷ دی ۱۳۹۶، ۱۰:۳۲

به قلم حنیف قریشی منتشر شد؛

«هیچ‌چیز» در بازار کتاب انگلیس/ رمان تازه نویسنده نامزد اسکار

«هیچ‌چیز» در بازار کتاب انگلیس/ رمان تازه نویسنده نامزد اسکار

«هیچ‌چیز» نام کتاب جدید حنیف قریشی نویسنده برنده جوایز متعدد ادبی است که به تازگی وارد بازار کتاب انگلیسی زبان شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آمازون، کتاب جدید حنیف قریشی نویسنده رمان «بودا در حومه» ۲ ژانویه ۲۰۱۸ وارد بازار کتاب شد.

این کتاب درباره فیلمسازی به نام والدو است که با توجه به سن و سال و بیماری‌اش ، زندگی‌اش به آپارتمانش در لندن محدود شده است. او ناامید و مایوس ، در پناه حمایت همسر جوان‌تر و دوست داشتنی‌اش زندگی می‌کند که اسمش زی است. اما از وقتی او تصور می‌کند که شاید رابطه زی با ادی اندکی نزدیک‌تر از حد یک دوست شده باشد، شروع به واکنش می‌کند و سعی دارد به خودش اثبات کند که رازی در این میان وجود دارد و از آن‌ها انتقام بگیرد.

این کتاب که با طنزی سیاه نوشته شده با حساسیت بر جزییات، رمانی کوتاه است که می‌تواند بار دیگر چشم مخاطب را با ذهن درخشان این نویسنده در کار خود، خیره کند.

این رمان کوتاه (نوولا) در ۱۷۶ صفحه از سوی انتشارات «فابر اند فابر» منتشر شده و قیمت آن با جلد سخت ۱۴.۷۱ دلار است. نسخه کیندل این کتاب نیز همزمان به قیمت ۶.۸۰ دلار منتشر شده است.

حنیف قریشی نویسنده مطرح بریتانیایی آخرین رمان خود را در آغاز سال ۲۰۱۴ منتشر کرده بود که باعنوان «آخرین کلمه» منتشر شد و داستان مامون یک نویسنده والامقام هندی را روایت می‌کرد که در بریتانیا به نویسندگی می‌پردازد.

انتشارات فابر ناشر آثار قریشی مجموعه‌ای از مقالات و داستان‌های حنیف قریشی را نیز با عنوان «عشق + نفرت» در سال ۲۰۱۵ منتشر کرد.

نخستین رمان قریشی با عنوان «بودا در حومه» موفق به کسب جایزه وایتبرد ۱۹۹۰ برای بهترین رمان نخست یک نویسنده شد. او برای نوشتن فیلمنامه «ماشین لباسشویی خوشگل من» نامزد دریافت جایزه اسکار هم شده است. رمان دیگر او با عنوان «چیزی برای این که به توبگویم» در سال ۲۰۰۸ منتشر شد.

حنیف قریشی دارای لقب CBE (زاده ۵ دسامبر ۱۹۵۴) نمایشنامه‌نویس، فیلمنامه‌نویس، فیلمساز و کارگردان بریتانیایی از تبار پاکستانی و انگلیسی است. موضوع آثار او بیشتر درباره نژاد، ملی‌گرایی، مهاجرت و جنسیت است.

وی در انگلستان متولد شده و در کینگز کالج لندن فلسفه خوانده است وهمیشه اختلاف فرهنگی میان افراد را به عنوان خطیرترین موضوع مورد توجه قرار داده است.

کد خبر 4202046

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha