به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، علی زادسر که در حاشیه جلسه علنی امروز در جمع خبرنگاران سخن می گفت ، موضوعات مطرح شده در جلسات ماه های اخیر مجلس را از جهت گره گشایی از مشکلات جامعه قابل بررسی دانست .
وی خاطر نشان کرد : آنچه مردم و جامعه با آن دست و پنجه نرم می کنند، مسئله گرانی افسار گریخته است که ظاهرا هیچ دولت و مجلسی تا به حال روند رو به رشد آن را کنترل نکرده است .
زادسر ادامه داد : متاسفانه مجلس هفتم و دولت نهم با وجود شعارهای خود ، هنوز در مهار تورم توفیقی نداشته است .
نماینده جیرفت فساد اقتصادی و مواد مخدر و فساد و فحشا در امور سمعی و بصری را از اموری دانست که جامعه و مردم را رنج داده و کیان خانواده ها را به شدت تهدید می کند .
وی درباره تهیه و توزیع فیلم و سی دی از حریم خصوصی خانواده ها ، گفت : گزارش ارایه شده در این زمینه حاکی است 90 هزار سی دی ضد اخلاقی که محصول تصویر برداری از طریق تلفن همراه و دوربین های مخفی از محدوده شخصی افراد است ، وجود دارد .
این نماینده تصریح کرد : استماع چنین گزارشاتی عمق فرمایش مقام معظم رهبری درباره شیوه های شبیخون فرهنگی را ملموس و محسوس می کند .
زادسر در ادامه از دادستان و فرمانده نیروی انتظامی خواست مطالبی که در این خصوص به کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس گزارش دادند ، به همه نمایندگان ملت منعکس نمایند تا آنها بیش از پیش به این مسئله مهم بپردازند .
وی با اشاره به طرح مجلس برای افزایش مدرک تحصیلی داوطلبان نمایندگی مجلس ، گفت : آنچه باعث ناکارآمدی قوه مقننه در برخی امور می شود ، مدرک تحصیلی نیست بلکه مجلس به دو موضوع اساسی دین داری و عرضه نیاز دارد .
نماینده جیرفت تاکید کرد : نمایندگان ملت باید بتوانند همه وظایف نظارتی خود را به خوبی انجام دهند و قوانین مناسب وضع نمایند .
زادسر که عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس است ، از همکاران خود خواست در فرصت باقی مانده به نظارت جدی برای حل و فصل گرانی ها ، چاره اندیشی برای گریزگاه های قانونی فساد اقتصادی و اجتماعی و اخلاقی و شناسایی آنها بپردازند و دولت را به حل معضل بزرگ بیکاری یاری نمایند .
وی همچنین با اشاره به اعلام سازمان یونسکو که هر کس تا سال 2000 نتواند از رایانه استفاده کند ، از نظر این سازمان بی سواد است ، اظهار داشت : چرا نمایندگان ملت به جای بحث بر سر مدرک فوق لیسانس ، داشتن تخصص استفاده از رایانه و اینترنت را مطرح نمی کنند .
این نماینده در پایان خاطر نشان کرد : " درصد بسیار کمی از نمایندگان تخصص استفاده از اینترنت را دارند ، در حالی که این تخصص مهم تر از داشتن مدرک دانشگاهی است ."
نظر شما