۲۶ آذر ۱۳۹۸، ۹:۵۴

توسط نشر مرکز؛

«هنر خوشبختی» و «هنر رفتار به زنان» به چاپ پنجم رسیدند

«هنر خوشبختی» و «هنر رفتار به زنان» به چاپ پنجم رسیدند

ترجمه دو کتاب «هنر خوشبختی» و «هنر رفتار با زنان» اثر آرتور شوپنهاور توسط نشر مرکز به چاپ پنجم رسیدند.

به گزارش خبرنگار مهر،‌ دو کتاب «هنر خوشبختی» و «هنر رفتار با زنان» اثر آرتور شوپنهاور فیلسوف آلمانی که با ترجمه علی عبداللهی چاپ شده‌اند، به‌تازگی توسط نشر مرکز به چاپ پنجم رسیده‌اند. چاپ اول هر دو کتاب مذکور پاییز سال گذشته به بازار آمده بود و در پاییز ۹۸ چاپ پنجم آن‌ها وارد کتابفروشی‌ها شده است.

آرتور شوپنهاور فیلسوف مهم و شکاک آلمانی متولد ۱۷۸۸ و درگذشته به سال ۱۸۶۰ است. اندیشه‌های این اندیشمند موجب دگرگونی‌های مهمی در تاریخ فلسفه شده و او را به عنوان فیلسوفی صریح و داوری بی‌تعارف می‌شناسند. شوپنهاور در بیان نظریاتش حتی از ناسزاگویی،‌ فحش و رنجاندن دیگران ابایی نداشت و گاهی طرف ناسزاهایش فلاسفه‌ای چون هگل، فیشته و کانت بودند. کتاب‌های هشت‌گانه هنرهای این‌فیلسوف توسط فرانکو وولپی استاد فلسفه و شوپنهاورپژوه ایتالیایی گردآوری و تدوین شده‌اند.

«هنر خوشبختی»‌ ۵۰ قاعده درباره زندگی و اصولی را شامل می‌شود که به روش فرانسوی‌ها تدوین شده‌اند. شوپنهاور بیش از همه در دوران زندگی در برلین، پس از تلاش ناکام در رقابت با هگل برای استادی و ارائه درس‌گفتارهایش، تا زمان فرار ناگزیرش از بیماری وبا، تمایل زیادی به نگارش و تدوین رساله‌های کوچک و کم‌حجم داشت که در آن‌ها بر کاربرد عملی اندیشه‌هایش و همچنین بدبختی خود تمرکز داشت. مشهورترین اثرش در این دوره،‌ رساله «دیالکتیک جدلی» یا همان کتاب «هنر همیشه برحق بودن» است که پژوهشگران آن را از خلال نوشته‌های بازمنده در مرده‌ریگ او استخراج کردند که بعدها ویرایش و چاپ شد.

عناوین اصلی این کتاب به ترتیب عبارت‌اند از: شوپنهاور و فلسفه خوشبختی، هنر خوشبختی یا حکمت زندگی، پنجاه قاعده زندگی توام با خوشبختی، فلسفه خوشبختی،‌ برخی آثار شوپنهاور که به فارسی ترجمه شده‌اند.

چاپ پنجم این‌کتاب با ۹۶ صفحه و قیمت ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان منتشر شده است.

کتاب «هنر رفتار با زنان» هم مجموعه‌ای از نوشته‌های گردآوری‌شده شوپنهاور درباره زنان است. این کتاب هم مانند دیگر نوشته‌های شوپنهاور مطالب تند و صریحی را شامل می‌شود که البته تلخ و تاریک هم هستند. این کتاب از منظر محتوا، مواد آماده‌ای را در اختیار فمینیست‌ها قرار می‌دهد.

شوپنهاور در این کتاب به سنت قدیمی و پر از اما و اگر گذشتگان خود و همچنین سنت‌های شرق در قبال زنان توجه داشته و جالب است که در فرازهایی در موافقت با سنت شرقی در این زمینه نوشته است. اگرچه او از سنت پیشینیان خود به ویژه فیلسوفان یونان و روم باستان و حتی از هگل در این  زمینه تاثیر گرفته و پیرو همان نگاه تند به زنان است، خودش نیز آبشخوری برای اندیشه‌های نیچه شده است.

این رساله شوپنهاوری ۱۶ بخش دارد که به ترتیب عبارت‌اند از: سرشت زن، تمایزات بین زن و مرد، وظایف طبیعی زنان، برتری‌های زنان، ضعف‌های زنان، انتخاب زنِ درست، عشق، زندگی جنسی، وضع زناشویی، تک‌همسری یا چندهمسری؟، حقوق زنان، زنان فرهنگ و هنر، زنان و جامعه، زنان و سرشت شهسواری، آنچه باید بدانیم، در ستایش زنان.

چاپ پنجم این‌کتاب هم با ۸۰ صفحه و قیمت ۱۵ هزار و ۵۰۰ تومان عرضه شده است.

«هنر زنده‌ماندن» کتاب دیگری از هنرهای شوپنهاور بود که به‌تازگی با چاپ چهارم عرضه شده است. همچنین دو کتاب «هنر خودشناسی» و «هنر زنده‌ماندن» نیز از همین‌مجموعه،‌ در حال حاضر با چاپ‌های چهارم و دوم عرضه شده‌اند.

کد خبر 4799963

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha