۲۸ دی ۱۳۹۸، ۱۵:۵۰

علائم دیسک کمر

علائم دیسک کمر

استفاده از تجهیزات پزشکی خانگی، یکی از راه های درمان بسیاری از بیماری ها از جمله دیسک کمر است به طور مثال بالش طبی، مچ بند و لوازم پزشکی است که کمک به درمان و پیشگیری آسیب های کمر میکند.

به گزارش بازرگانی خبر گزاری مهر، مهره‌های ستون فقرات توسط صفحات انعطاف پذیری از هم جدا می‌شوند که به این صفحات انعطاف پذیر دیسک گفته می‌شود. در نتیجه ضعیف یا پاره شدن حلقه بیرونی دیسک، مایع از بخش درونی آن خارج شده، در این حالت گفته می‌شود فرد به دیسک کمر مبتلا شده است. یکی از این عوامل بلند کردن جسم سنگین و یا خم و راست شدن نامناسب است که به کمر و ستون فقرات فشار زیادی را وارد می‌کند و می‌تواند سبب خروج دیسک از محل خود گردد. افراد چاق، بی تحرک و داشتن عضلات ضعیف کمر می‌تواند احتمال ظهور دیسک کمر را افزایش دهد. نکته بعدی که سبب ایجاد دیسک کمر می‌شود، افزایش سن می‌باشد. با افزایش مایع محافظ دیسک از بین می‌رود و در نتیجه انجام حرکات نا مناسب دیسک کمر دچار آسیب می‌شود.

استفاده از تجهیزات پزشکی خانگی، یکی از راه‌های درمان بسیاری از بیماری‌ها از جمله دیسک کمر است. به طور مثال بالش طبی، مچ بند و تشک طبی، لوازم پزشکی است که کمک به درمان و پیشگیری آسیب‌های کمر می‌کند.

از جمله تجهیزات پزشکی که در منزل می‌توانید برای درمان خانگی استفاده نمایید؛ دستگاه بخور سرد، دستگاه نبولایزر و دستگاه فشار خون می‌باشد.

درمان گیاهی دیسک کمر

یکی از راههای درمان گیاهی دیسک کمر در افرادی که به این بیماری مبتلا شده اند درمان توسط گیاهان طبیعی می‌باشد. برای درمان گیاهی لازم است یک قاشق مربا خوری زنجبیل ساییده شده را با ۱۰ عدد رطب تازه به خوبی مخلوط کنید و به شکل خمیری در آورید. دنبه‌ای به اندازه کتف دست و به ضخامت نیم سانتیمتر تهیه و خمیر تهیه شده از خرما و زنجبیل را روی آن بمالید. حالا این ترکیب را بر روی قسمت گودی کمر بگذارید و ۴۸ ساعت این ترکیب روی کمر باید بماند. برای بهبود کامل لازم است به مدت یک الی دو ماه، هفته‌ای یکبار اینکار ار انجام دهید.

درمان دیسک کمر با ورزش

درمان دیسک کمر با ورزش نیز امکان پذیر است. یکی از مدل‌ها اینست که شما با تکیه بر آرنج‌ها روی شکم دراز بکشید بطوری که حالت نیم خیز داشته باشید. این ورزش را باید ۸-۶ بار انجام دهید و مدت زمان لازم برای قرار گرفتن در این حالت ۱ الی ۲ ثانیه است.

ورزش دیگر برای درمان خانگی دیسک کمر اینست که شما باید مانند تصویر زیر یک پا را صاف نگهدارید و پای دیگر خود را خم کنید. یا یک بازو سرتان را بالا نگهدارید و بازوی دیگر را در زیر قسمت گودی کمرتان قرار دهید. بطوری سر و گردن را بلند کنید که کتف شما از روی زمین بلند شود، یک الی دو ثانیه در این پوزیشن بمانید.

ورزش ۱

ورزش بعدی به این صورت است که باید چهار دست و پا روی زمین قرار بگیرید و دست‌هایتان دقیقاً زیر شانه باشد. زانوها در زیر مفصل ران قرار بگیرد. به سمت بالا نگاه کنید و نفس خود را به داخل بکشید تا شکم به کف زمین بچسبد. به مدت ۲ ثانیه در این پوزیشن بمانید. سپس نفس خود را به سمت بیرون بفرستید و قوس کمرتان را تا جاییکه برایتان ممکن است زیاد کنید. همزمان گردن خود را به سمت جلو خم کنید و نگاهتان را به سمت ناف خود ببرید. دقت کنید در انجام این ورزش هر جا احساس درد کردید، دست از کار بکشید و به خودتان فشار نیاورید.

ورزش ۲

ورزش کششی عضلات پشت پا نیز برای بهبود دیسک کمر بسیار مفید است. همیشه در هنگام انجام حرکات ورزشی تعادل را رعایت کنید و اگر احساس درد می‌کنید کارتان را ادامه ندهید.

درمان دیسک کمر با طب سنتی

برای درمان دیسک کمر با طب سنتی از روش‌های مختلفی استفاده می‌شود. یکی از راههای درمان طب سنتی جهت رفع درد، ماساژ دادن کمر با استفاده از روغن بادام تلخ و اسانس نعنا می‌باشد. در بیمارانی که دارای طبع گرم هستند مانند صفراوی‌ها، ترکیب عسل، عرق نعنا و سرکه روی کمر بیمار قرار می‌دهند.

یکی از راههای درمان دیسک کم، زالو درمانی است. شما می‌توانید یک الی دو بار در هفته زالو را در قسمتی از کمر که درد دارد قرار دهید تا درد آن تسکین پیدا کند.

نحوه استراحت برای درمان دیسک کمر

برای درمان دیسک کمر یکی از راه‌ها استراحت مناسب است. استراحت به این معنی نیست که شما چند ماه بدون حرکت باشید؛ چون بی حرکت بودن به مدت طولانی می‌تواند سبب ضعیف شدن عضلات شود. یکی از حالات مفید برای بهبود دیسک کمر خوابیدن در حالت جنینی است. در این حالت به یک پهلو بخوابید و زانوهای خود را به سمت قفسه سینه جمع کنید. خوابیدن جنینی سبب می‌شود فضای بین مهره‌ها باز شود و بیرون زدگی دیسک تسکین پیدا کند. در طی دوره استراحت سعی کنید، از نشستن طولانی مدت بپرهیزید و از یک تکیه گاه در قسمت کمر استفاده کنید. در زمان نشستن دقت کنید شانه‌هایتان را کاملاً به عقب بدهید و صاف بنشینید. اگر می‌خواهید بلند شوید سعی کنید به دست‌ها تکیه کنید تا فشار وارد بر کمرتان کاهش یابد.

فروشگاه آنلاین تجهیزات پزشکی مدکده، کامل‌ترین شرکت تجهیزات پزشکی خانگی و بیمارستانی با محصولاتی از قبیل گوشی پزشکی، دستگاه فشار خون و … با ضمانت اصالت کالا و مشاوره کالا در خدمت شماست.

این مطلب، یک خبرآگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 4828199

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha