۲۴ شهریور ۱۳۹۹، ۱۳:۰۴

رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی بندرعباس:

تشکیل کنسرسیوم صادراتی حلقه مفقوده بخش کشاورزی هرمزگان است

تشکیل کنسرسیوم صادراتی حلقه مفقوده بخش کشاورزی هرمزگان است

بندرعباس - رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی بندرعباس گفت: تشکیل کنسرسیوم صادراتی حلقه مفقوده بخش کشاورزی هرمزگان است.

به گزارش خبرگزاری مهر، ایمان جمالی بیان کرد: بخش کشاورزی همواره با مشکلات عدیده ای روبرو بوده است اما در برهه کنونی مهم ترین مشکل کشاورزان عدم ثبات در بحث اقتصاد کلان است که همواره این بخش را با نوسانات شدیدی روبرو ساخته است.

جمالی در حاشیه دیدار مدیر سازمان تعاون روستایی استان هرمزگان با ریاست اتاق بازرگانی بندرعباس، اظهار داشت: دستیابی به بازارهای هدف مستلزم رعایت استانداردهای منطبق با نیازهای آن کشور است.

وی بهترین راه حل برای به حداقل رسیدن مشکلات بخش کشاورزی را استفاده از راه حل های میان مدت عنوان کرد و افزود: تشکیل کنسرسیوم صادراتی برای محصولات کشاورزی بهترین راه حل موجود است که مذاکرات برای تحقق آن در حال انجام است.

جمالی ادامه داد: حضور موفق در حوزه صادرات محصولات کشاورزی منوط به تشکیل کنسرسیوم و در نهایت هلدینگ های تجاری در هرمزگان است.

وی عدم توجه به برندسازی، بسته بندی و سایز بندی محصولات کشاورزی از مشکلات و موانع مهم در بخش صادرات محصولات کشاورزی عنوان کرد و افزود: علی رغم پیگیری های مکرر فعالان اقتصادی هنوز در این زمینه قوانین مشخصی وجود ندارد.

رییس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی بندرعباس تقویت بازار داخلی را یکی از راه های حل های میان مدت برای به حداقل رساندن مشکلات فروش محصولات کشاورزی و حذف واسطه ها عنوان کرد و افزود: در حال حاضر قدرت خرید مردم بسیار کاهش یافته است و چرا نباید در بسته های حمایتی از محصولات کشاورزی استفاده شود که سازمان تعاون روستایی می تواند با ظرفیت هایی که در خود دارد جای خالی محصولات کشاورزی را در بسیاری از بخش های داخلی استان پر نماید.

جمالی تصریح کرد: موفقیت در بازارهای هدف صادراتی از جمله فرصت ویژه صادرات با کشور عضو اوراسیا منوط به ساماندهی صادرکنندگان در چهارچوب هلدینگ و کنسرسیوم است.

نائب رییس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی بندرعباس نیز در ادامه این نشست بیان کرد: مشکلات اصلی کشاورزان ما بعد از به دست آمدن محصولاتشان پدیدار می شود چرا که محصولات بدون الگو و برنامه خاصی کشت می شوند.

فرحناز علوی بیان کرد: هیچ برنامه و الگوی خاصی و یا عامل بازدارنده ای برای بخش کشاورزی وجود ندارد و کشاورز بدون هیچ برنامه ای صرفاً کشت خود را انجام می دهد که هیچ تناسبی با نیاز بازار نداشته و اینگونه است که کشاورز به واسطه دلال ها و فراوانی محصول دچار ضرر و زیان و نهایتاً بدهی می شوند.

کد خبر 5023667

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha