۸ شهریور ۱۴۰۰، ۱۷:۰۳

گزارش خبرنگار مهر از توکیو؛

محمدرضا زندی: مدال برنز را با اشتباه خودم از دست دادم

محمدرضا زندی: مدال برنز را با اشتباه خودم از دست دادم

ملی پوش تیروکمان ایران در بازی های پارالمپیک توکیو گفت: با اشتباه خودم در دیدار رده بندی شکست خوردم و مدال را از دست دادم.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به توکیو، محمدرضا زندی بعد از ناکامی در کسب مدال تیروکمان W۱ پارالمپیک گفت: بی دقتی از خودم بود. در تیر ماقبل فینال عجله کردم و کمی هم باد می آمد. زمان داشتم و باید دیرتر تیر می زدم. به نظرم یک مقدار عجله کردم.

وی افزود: پس از این اشتباه، حریفم از فرصت استفاده کرد چون حریفی نبود که هدیه به این خوبی را پس بفرستد. متاسفانه به خودم و به عجله کردن خودم باختم.

ملی پوش پارا تیروکمان ایران خاطرنشان کرد: حکیم اوغلو را می توانستم در رده بندی شکست بدهم ولی چون زمان استراحتم نسبت به او کمتر بود و از آنجا که با اشتباه خودم به نماینده جمهوری چک باخته بودم، نتوانستم عملکرد خوبی در رده بندی داشته باشم.

زندی یادآور شد: حریف من در نیمه نهایی باتجربه بود. امیدوارم دیگر اعضای کاروان بخصوص ملی پوشان تیروکمان بتوانند با دست پر و با مدال طلا برگردند.

کهتری: کمانداران ما نیاز به تجربه دارند

به گزارش خبرنگار مهر، همچنین  مجید کهتری سرمربی تیم ملی پاراتیروکمان ایران پس از ناکامی محمدرضا زندی در کسب مدال برنز در تیروکمان بازی های پارالمپیک توکیو گفت: کمانداران ما برای موفقیت در میدان های این‌چنینی نیاز به کسب تجربه دارند.

وی افزود: حریفی که در مسابقه نیمه نهایی برابر زندی به برتری رسید کسی است که تجربه حضور در چهار – پنج پارالمپیک را در کارنامه دارد. زمانی که در سال ۲۰۰۱ در رقابت های تیروکمان جمهوری چک به عنوان ورزشکار شرکت کرده بودم، همین ورزشکار آنجا هم حضور داشت و از تجربه زیادی برخوردار است. او امروز هم در نهایت به عنوان قهرمانی پارالمپیک رسید.

سرمربی تیم ملی تیروکمان پارالمپیک ایران خاطرنشان کرد: حضور نمایندگان ترکیه در فینال و رده بندی نشان می دهد این کشور در رشته پاراتیروکمان سرمایه گذاری کرده و هر ساله چند تورنمنت مهم را میزبانی می کند. شاید بی ربط نباشد اگر بگویم رئیس فدراسیون جهانی تیروکمان شخصی از ترکیه است و ما نشانه های پیشرفت را در ورزشکاران این کشور می بینیم.

کهتری تصریح کرد: ما هم برای رسیدن به موفقیت باید مثل ترکیه برنامه ریزی منسجمی داشته باشیم کمااینکه در دو سال گذشته که بیشتر کشورها درگیر کرونا بودند ما ۱۴ اردو برگزار کردیم. از عملکرد بچه های خودمان در این رقابتها راضی هستیم چرا که حتی در بعضی از موارد از رکوردهای خود هم بهتر تیر زدند. به عنوان مثال رحیمی رکورد پارالمپیک را جا به جا کرد؛ رکوردی که در دوره گذشته هم در ریو در اختیار آقای رنجبر بود و جا به جا شد.

سرمربی تیم ملی پاراتیروکمان ایران در پایان گفت: آنچه اهمیت دارد این است که برای کسب موفقیت باید ورزشکاران خود را به تورنمنت های مختلف بفرستیم تا از استرس آنها کاسته شود. هر زمانی که ملی پوشان ما آرامش داشته باشند و ضربان قلبشان پایین بیاید، می توانیم به موفقیت آنها امیدوار باشیم. البته اینها زمان می برد. ان شاءالله چه من و چه هر مربی دیگری که کنار تیم بود با برنامه ریزی باعث ارتقای سطح کمانداران کشورمان شود.

کد خبر 5292674

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha