به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، ایالات تگزاس، ایندیانا و واشنگتن و نیز ناحیه کلمبیا معتقدند گوگل با اقداماتی از این دست قوانین آمریکا را نیز نقض کرده است.
دفتر کارل راسین، دادستان کل واشنگتن، در بیانیهای اعلام کرد: گوگل به اشتباه مشتریان را به این باور رساند که تغییر تنظیمات حساب و دستگاه به مشتریان اجازه میدهد از حریم خصوصی خود محافظت کنند و اطلاعات شخصی را که شرکت میتواند به آن دسترسی داشته باشد، کنترل کنند. با این حال، گوگل به طور نظام مند مشتریان را زیر نظر میگیرد و از دادههای مشتریان سود میبرد و این عمل نقض آشکار حریم خصوصی مصرف کنندگان است.
سخنگوی گوگل، خوزه کاستاندا در واکنش گفت: دادستان کل پروندهای را بر اساس ادعاهای نادرست و اظهارات قدیمی در مورد تنظیمات گوگل مطرح کرده است. ما همیشه امکاناتی را برای حفظ حریم خصوصی کاربران به محصولات خود افزودهایم و ابزار کنترل قوی برای دادههای مکانی ارائه کردهایم. ما به شدت از خود دفاع خواهیم کرد.
کن پکستون، دادستان کل تگزاس نیز ادعا کرده که گوگل مشتریان را با ادامه ردیابی مکانی آنها حتی زمانی که کاربران به دنبال جلوگیری از آن بودند، گمراه کرده و این شرکت از طریق تنظیمات و روشهای دیگری که به اندازه کافی افشا نمیشوند، کماکان از موقعیت مکانی کاربران مطلع میشود.
باب فرگوسن، دادستان کل ایالت واشنگتن، در سال ۲۰۲۰ گفت، گوگل نزدیک به ۱۵۰ میلیارد دلار از تبلیغات درآمد داشته است. دفتر فرگوسن روز دوشنبه در بیانیهای اعلام کرد: «دادههای موقعیت مکانی، کلیدی برای تجارت تبلیغاتی گوگل است. در نتیجه، برای تداوم دسترسی به آن دادهها انگیزه مالی دارد. در ماه مه ۲۰۲۰، آریزونا شکایت مشابهی را علیه گوگل به دلیل جمعآوری دادههای موقعیت مکانی کاربر تنظیم کرد. این شکایت کماکان در جریان است.
نظر شما