به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در جمع بانوان شاغل در سازمان تبلیغات اسلامی، ضمن تبریک هفته زن اظهار کرد: سازمان تبلیغات اسلامی، یک سازمان تمام دولتی به حساب میآید و فقط نفر اول این سازمان از سوی رهبری منصوب میشود و تمام قواعد و ساز و کارها دولتی است و وقتی نهادی دولتی شد تمامی قوانین نهادهای دولتی در آن اجرا میشود.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به فرمایش امام علی (ع) که من زرگر نیستم بلکه من کیمیاگرم و مس میگیرم و طلا تحویل میدهم، ادامه داد: در خانه امام علی (ع) و زهرا (س) فقط گره از کار مسکین و فقیر باز نمیشود و اگر از این خانه رو بر نگردانیم مس وجودمان تبدیل به طلا میشود و اتفاقهای ارزشمندی در زندگیمان رقم خواهد خورد.
وی با بیان اینکه در زندگی کوتاه اما پربرکت حضرت زهرا (س) وظایف سنگین خانوادگی و بچهداری مانع از انجام وظایف اجتماعی، سیاسی و تبیینگری صدیقه طاهره (س) نشد، ادامه داد: رهبر معظم انقلاب هم در دیدار مداحان با ایشان جهاد عظیم روزگار ما را تبیین میدانند. صدیقه طاهره، در شرایطی که داغدار پیامبر بودند در مورد غصب فدک و خلافت صحبت میکنند. دسته عزاداری خانمها راه میاندازند و فضای شهر را عوض میکنند، سر مزار شهدای احد میروند تا یادآور شوند که اگر عدهای به حساب غنیمت کوتاهی نمیکردند چه اتفاقاتی نمیافتاد. تجسم کنید حضرت فاطمه (س) به در خانه انصار میرفت و غدیر را یادآوری میکرد. ایشان در موقع روشنگری و تبیینگری از وظیفهاش کوتاه نمیآمد و وظایف خانوادگی و فرزندداریاش، مانع وظایف اجتماعی و سیاسیاش نشد.
وی خاطر نشان کرد: رهبر معظم انقلاب در دیدار مداحان جهاد عظیم روزگار ما را تبیین میدانند، نه برای کار شما در سازمان بلکه ناظر به وظیفهای است که برای دین خدا داریم، بهعنوان شخصیت حقیقی آنقدر از حق را که میدانیم بگویید و جلوی تحریف حقایق را بگیریم. چراکه زیر آتش سهمگین دشمن مردم شرایط سختی دارند. بدترین ضربه به این مردم ناامیدی و شرایط را سختتر نشان دادن است. همیشه در تاریخ هر جا خانمها وارد صحنه نبرد فرهنگی، تبلیغی، تبیینی و ترویجی شدند ورق وضعیت اجتماعی در آن جامعه برگشت. آنچه گره باز میکند قیام بانوان و عرصه تبلیغی بانوان است.
حضرت زهرا (س) الگوی تبیینگری
«عاطفه سعیدی نژاد» مدیرکل امور بانوان سازمان تبلیغات اسلامی در این مراسم با اشاره به اینکه تربیت دو امام معصوم تحت تبیینگری حضرت فاطمه (س) قرار گرفت: امروز باید ایشان الگو من و شما در تبیینگری باشد همچنین حضرت زهرای مرضیه (س) یک رهبر اجتماعی از جنس زنان بوده است؛ یکی از رویدادهای فرهنگی که حضرت زهرا (س) به صورت هفتگی پیگیری میکرد این بود که دوشنبهها به صورت مستمر بانوان مدینه را جمع میکرد و به زیارت شهدای احد میرفت. جنس رهبریایشان جنس خاصی بود و این حرکت، امروز برای من و شما درس دارد.
سعیدی نژاد با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب دوباره بحث جهاد تبیین را مطرح کردند اضافه کرد: اداره کل امور بانوان سازمان تبلیغات اسلامی مفتخر است که مجموعه فعالیتهایی به نام تبیین بانوان را راه انداخته است. ناظر به شکلگیری پیشرفت اسلامی ایرانی باید کمک کنیم عرصهها و میدانهایی برای فعالیتهای بانوان شکل پیدا کند، یکی از آن میدانها عرصه تبیینگری است، که نهضت تبیین یا جهاد تبیین میشود.
وی از «رفیقانه» که طرحی برای دختران نوجوان است و «شکوه مادری»، که هدفش جدی گرفتن پایگاه مادری در اذهان و حراست از پدیده مادری در جامعه است از برنامههای جدی سازمان نام برد و گفت: ما بنا داریم به نام طراحی ایران ۱۴۴۰، که در این پروژه که به صورت ملی و استانی قرار است برگزار شود و چشم انداز قابل تعریف برای ۴۰ سال آینده است،
سعیدی نژاد خاطرنشان کرد: مجموع این پروژهها یک حرف و یک هدف دارد، اینکه بانوان میتوانند، اثرگذار باشند. مقام معظم رهبری و حضرت امام (ره) تعبیری دارند که «زنان رهبران این نهضت هستند» و اگر حضور زنان در راه پیمایی پیروزی انقلاب اسلامی نبود این انقلاب پیروز نمیشد. کمک کنیم جایگاه رهبری زنانمان در پیشروی جمهوری اسلامی راه خودش را پیدا کند. قرار نیست تمام خانمها حضور و ظهور اجتماعی داشته باشند. نگاه ما این است که زن بهعنوان یک انسان بالاترین مسئولیتهای اجتماعی را دارد. ما در نهضت پیشرفت بانوان به دنبال این هستیم که میدان را برای فعالیتهای بانوان باز کنیم. طی دو سالی که از عمر اداره کل گذشته ما توانستیم شبکهای از بانوان انقلابی دغدغهمند را به صورت داوطلبانه در ستادهای نهضت پیشرفت استانی و شهرستانی جذب کنیم. ان شاالله خداوند به اخلاص افرادی که همراه ما هستند نگاه کند تا بتوانیم این کار را به سرانجام برسانیم.
نظر شما