۱۵ شهریور ۱۴۰۱، ۱۵:۰۷

موکب به موکب رهسپار اربعینیم -۱۰؛

بلیط اتوبوس هم برای زائران آرزو شد/مسئولان به وعده‌ها عمل کنند

بلیط اتوبوس هم برای زائران آرزو شد/مسئولان به وعده‌ها عمل کنند

اهواز - بعد از نایاب شدن بلیط هواپیما در ایام اربعین، این بار موج سوءاستفاده شرکت‌های مسافربری به اتوبوس‌ها رسید و اقشار ضعیف به خصوص سربازان تحت تاثیر قرار گرفتند.

خبرگزاری مهر؛ گروه استان‌ها - کوثر کریمی: ایام اربعین با شور و شوق خدمت به زائران حسینی رنگ و بوی دیگری به کشور داده و هر استان به دنبال بدرقه درخور شأن مسافران کربلا هستند اما در خوزستان تلاش برای میزبانی شایسته از زوار فضا را معنوی‌تر کرده است.

مواکب در ورودی و خروجی‌های خوزستان آماده خدمات‌رسانی به زائران حسینی هستند و در مرزهای شلمچه و چذابه هم این شور و شوق خدمت به زائران کوی کربلا پررنگ‌تر است.

اما در این میان شرکت‌های مسافربری از غفلت وزارت راه و شهرسازی سوءاستفاده کرده و با ایجاد حیاط خلوت فروش بلیط‌های مسافری در بازار آزاد قصد بهره‌برداری از ایام اربعین را دارند.

چند روز قبل موج اعتراضات شهروندان درخصوص گرانی بیش از حد بلیط هواپیما و بسته بودن سیستم فروش به گوش رسید اما اکنون بلیط‌های ۲۰۰ هزار تومانی مسیر تهران - اهواز با قیمت ۴۴۱ هزار تومان به فروش می‌رسد و جالب‌تر اینکه در اپلیکیشن‌های آنلاین فروش تا ۳۰ شهریور ماه بلیطی برای خرید نیست.

بلوار بعثت تهران ترمینال جنوب را دل خود جای داده است؛ ترمینالی با بیش از ۱۰ شرکت مسافربری و شاید بیش از ۱۱۰ سفر روزانه رفت و برگشت که بیشتر به سمت شهرهای مرکزی و جنوبی کشور انجام می‌شود.

کلاهش را روی سر و بین دو دستش کج و راست می‌کند، معلوم نیست که قصه مرخصی او از پادگان چیست، برای استراحت به خانه می‌رود یا راهی شرکت در یک مراسم عزاداری می‌شود.

تعجبش جلب توجه می‌کند، از او راه ورود به ترمینال را می‌پرسم که می‌گوید «خودم هم دقیقاً نمی‌دانم، هر بار که می‌آیم و می‌روم، می‌دانم که یک دایره با کلی ورودی است، از هرجایی بروی به شرکت‌ها می‌رسی که بلیط بگیری، البته اگر بلیطی به دست بیاوری».

بلیط اتوبوس ۲ برابر شد

سربازی خسته با پوتین‌های رزم دیده در پاسخ به اینکه «مگر بلیط نیست؟» می‌گوید: «بلیط هست ولی بلیط ۲۰۰ تومانی ۴۰۰ و خُرده‌ای شده برای این گفتم اگر بلیطی به دست بیاوری».

گویا یک‌باره از این قیمت دو برابری شوکه شده و در جواب کمک می‌گوید: «نه ممنونم منتظر دوستم هستم که پول برایم کارت به کارت کند».

نیمکت پایانه را برای لم دادن انتخاب کرده و او هم بلیط را با دو برابر قیمت خریده چون برای سر زدن به مادرش مجبور است.

بلیط اتوبوس هم برای زائران آرزو شد / فشار مضاعف به سربازان

«میلاد» کارگر است و خرج تحصیل و همچنین بخشی از کمک هزینه خانواده را خود تأمین می‌کند؛ هرچند بلیط را با قیمت دو برابر خریده ولی می‌گوید: «اگر این قیمت به طور ثابت بماند، خیلی دیر به دیر می‌توانم مادرم را ملاقات کنم و این شرایط کمی برای هر دوی ما سخت است».

نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار مهر بیان می‌کند: در رابطه با فروش بلیط اتوبوس به مسافران با وجود اینکه وزارت راه تعهد کرده که وضعیت فروش، عرضه بلیط و قیمت آن را ساماندهی و مدیریت کند اما در حال حاضر شاهد تخلف برخی شرکت‌ها و دفاتر در فروش بلیط هستیم به طوری که قیمت‌ها به شدت بالا رفته است.

سید کریم حسینی ادامه می‌دهد: در این زمان که زائران اربعین حسینی برای عبور از مرزها و زیارت اربعین در حال عزیمت به مرزها هستند و با وجود اینکه دولت وعده تسهیل و ارزان شدن سفر را داده بود ولی بعد از گران شدن قیمت بلیط هواپیما این بار شاهد افزایش قیمت بلیط اتوبوس هم هستیم.

نظارت وزارت راه ضعیف است

وی تصریح می‌کند: به هر حال رفت و آمدها و سفرهای مختلف مردم از جمله سفرهای دانشجویی، سربازان و یا سفر تابستانه این فصل از سال و مردمی که سالی یک‌بار مسافرت به نقاط گردشگری را دارند، همه این‌ها در این روزها با گرانی بلیط و یا کمبود عرضه آن مواجه می‌شوند.

نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس با تأکید بر اینکه وزارت راه در این مقوله بسیار ضعیف عمل کرده است، خبر می‌دهد: سازمان بازرسی کشور به عنوان یک نهاد نظارتی به موضوع ورود کرده و بازرسان آنها در برخی نقاط مستقر شده‌اند؛ افراد در هر حوزه و رده‌ای که در وزارت راه باید این کار را مدیریت و ساماندهی می‌کردند باید به عنوان ترک فعل مواخذه شوند.

حسینی عنوان می‌کند: در این راستا باید با دفاتر و شرکت‌هایی که تخلف داشتند، برخورد لازم انجام شود چون هراز چند گاهی در سفرهای نوروزی، زیارتی و یا تابستانه شاهد این گونه اجحاف به مردم در خصوص عرضه بلیط هواپیما، قطار و اتوبوس هستیم؛ ما به ساماندهی و برخورد جدی برای تکرار نشدن این موارد نیاز داریم.

رصد عملکرد دستگاه‌های نظارتی

معاون نظارت و بازرسی اداره‌کل بازرسی ویژه خوزستان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر بیان می‌کند: در ایام منتهی به اربعین قرار داریم و استان خوزستان یکی از خروجی‌های اصلی و میزبان زائران حسینی است.

علی دژمان ادامه می‌دهد: سازمان بازرسی در راستای وظایف نظارتی خود بر حُسن جریان امور اجرایی و قوانین و مقررات، عملکرد دستگاه‌های نظارتی را در این ایام رصد می‌کند.

وی خبر می‌دهد: سازمان بازرسی از هرگونه تخلفی جلوگیری و در صورت مشاهده برخورد می‌کند.

بلیط اتوبوس هم برای زائران آرزو شد / فشار مضاعف به سربازان

معاون نظارت و بازرسی اداره‌کل بازرسی ویژه خوزستان تأکید می‌کند: بیش از پیش بر پیشگیری در خصوص بروز تخلفات تأکید داریم تا شرایط بهتر و سفر برای زائران حسینی تسهیل شود.

به گزارش خبرنگار مهر، هرچند زائران حسینی با عشق راهی کربلا می‌شوند و آنقدر شور و شوق خدمت‌رسانی بین بخش مردمی پرحرارت است که شاید نیاز آن چنانی به خدمات دولتی نداشته باشند ولی بد نیست که برخی مسئولان به جای وعده برای تسهیل سفر اربعین در عمل به حرف‌های خود پایبند باشند تا مردم شاهد ظلم برخی شرکت‌های مسافربری نباشند.

کار سختی نیست اگر وزارت راه و شهرسازی نظارت بر فروش بلیط‌های مختلف را با جدیت هرچه تمام‌تر انجام و چند کارشناس را برای کنترل قیمت‌ها در سامانه‌های آنلاین و یا دفتر فروش شرکت‌های مسافربری تعیین کند تا آنها از این ایام و شناور بودن قیمت‌ها سوءاستفاده نکنند.

کد خبر 5582237

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha