۷ آبان ۱۴۰۱، ۱۰:۱۵

افراسیابی با مهر مطرح کرد؛

جهاد تبیین، شاهراه غلبه بر جنگ ترکیبی دشمن است

جهاد تبیین، شاهراه غلبه بر جنگ ترکیبی دشمن است

عضو هیئت مدیره بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای گفت: شاهراه غلبه بر جنگ ترکیبی دشمن که بخشی از آن تولید بازی‌های ضد ایرانی و ضد اسلامی است، جهاد تبیین است.

محمد صادق افراسیابی عضو هیئت مدیره بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، در گفت و گو با خبرنگار مهر در پاسخ به این پرسش که بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای چه اقدامی در مواجهه با عرض بازی Call of Duty: Modern Warfare2 انجام خواهد داد، گفت: شاهراه غلبه بر جنگ ترکیبی دشمن که بخشی از آن تولید بازی‌های ضد ایرانی و ضد اسلامی است، جهاد تبیین است. وقتی چنین بازی‌هایی توسط دشمنان ملت ایران تولید می‌شود و به شیوه‌های مختلف از طریق سکوهای خارجی خصوصاً پلت فرم استیم، در اختیار نوجوانان قرار می‌دهد، لازم است ضمن پیگیری اقدامات بازدارنده برای محدود سازی عرضه چنین بازی‌هایی، حتماً باید موضوع ارتقای سواد رسانه‌ای بازیکنان و استریمرها جدی تر گرفته شود و به این مهم توجه شود که بازی صرفاً بازی نیست و در ظاهر بازی تلاش می‌شود تا از این ابزار اثر گذار برای تغییر نگرش و رفتار بازیکنان استفاده شود.

وی افزود: یکی از برنامه‌های بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای در دور جدید فعالیت خود پیگیری نهضت تحول سواد بازی است و در این حوزه تلاش خواهد کرد هم سواد بازی بازیکنان و استریمرها را افزایش دهد و هم اهمیت بازی‌های دیجیتال را در سطوح مختلف برای مسئولین فرهنگی و رسانه‌ای تبیین کند. چون قطعاً ایجاد یک نهضت تحولی در حوزه ارتقا سواد بازی نیاز به هم افزایی تمام نهادهای فرهنگی و رسانه‌ای در کشور دارد.

Call of Duty: Modern Warfare2 توهین‌های زیادی به نیروهای نظامی و امنیتی ایران کرده است

افراسیابی گفت: بازی Call of Duty: Modern Warfare2 توهین‌های زیادی به نیروهای نظامی و امنیتی ایران کرده است و عرضه بازی در مقطعی که شبکه‌های ماهواره‌ای فارسی زبان با همکاری شرکت متا و عوامل دشمن به دنبال یک جنگ ترکیبی تمام عیار علیه ملت ایران هستند، بیانگر برنامه هدفمندی است که دشمنان برای تقویت اغتشاشات دنبال می‌کنند.عضو هیئت مدیره بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای گفت: فارغ از مشکلاتی که این بازی از نظر فرهنگی و امنیتی دارد، بازی کال آف دیوتی عوارض دیگری را هم به همراه دارد. از جمله عوارض این بازی می‌توان به افزایش خشونت و پرخاشگری، مشکلات در ستون فقرات و استخوان بندی، آسیب‌های مغزی و روحی و آسیب‌های تحصیلی خصوصاً در این فصل سال اشاره کرد.

وی در خصوص حمایت بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای از تولید بازی‌های تقویت کننده روحیه انقلابی و استکبار ستیزی توسط شرکت‌های داخلی در مقابل بازی‌های آمریکایی گفت: در استان‌های مختلف کشور استعدادهای فراوانی در حوزه تولید بازی‌های رایانه‌ای وجود دارد که یکی از برنامه‌های بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای در دور جدید فعالیت خود تقویت استعدادهای بازی سازی برای تولید بازی‌های فرهنگی و تقویت کننده هویت اسلامی ایرانی است.

عضو هیئت مدیره بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای گفت: تولید بازی‌های تقویت کننده هویت اسلامی ایرانی می‌تواند منجر به پرورش کنشگری انقلابی در برابر توطئه‌های مختلف دشمنان ملت ایران شود.

وی افزود: در سال‌های گذشته بازی‌هایی با رویکرد استکبار ستیزی توسط شرکت‌های داخلی تولید شده است که از آن جمله به بازی عملیات انهدام ۱، ۲ و ۳ با موضوع جنگ‌های ۳۳ روزه با رژیم صهیونیستی و ۸ سال دفاع مقدس (عملیات فتح‌المبین، خیبر و …)، بازی سرافرازان با موضوع عملیات‌های نظامی نیروهای جبهه مقاومت اسلامی به فرماندهی سرلشگر شهید حاج قاسم سلیمانی در مقابل تروریست‌های داعش در سوریه، بازی سفیر عشق با روایتی از داستان مختار و … می‌توان اشاره کرد.

استریمرها به تبلیغ بازی‌های مناسب بومی بپردازند

عضو هیئت مدیره بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای با اشاره به ضرورت تبلیغ و معرفی بازی‌های مناسب بومی گفت: این انتظار از رسانه‌های جمعی و شبکه‌های رادیویی و تلویزیونی وجود دارد که نسبت به معرفی و تبلیغ بازی‌های بومی فعال‌تر ظاهر شوند و همچنین از شرکت‌های فعال در حوزه استریم و کلود گیم انتظار داریم به عنوان مسئولیت اجتماعی خود راهکاری برای معرفی بازی‌های بومی و تشویق گیمرها به استفاده از چنین بازی‌هایی پیشنهاد دهند و بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای نیز در مواردی که شرکت‌ها احساس نیاز کنند، از چنین پیشنهادهایی حمایت خواهد کرد.

این مدرس سواد رسانه‌ای و استاد علوم ارتباطات دانشگاه‌های تهران گفت: بر اساس آموزه‌های سواد رسانه‌ای، در میان رسانه‌های مختلف، رسانه‌ی بازی بیشترین تأثیر را در کوتاه مدت دارد که دلیل آن همذات پنداری بازیکن با شخصیت‌های بازی است و به همین دلیل ضرورت دارد نهادهای فرهنگی و رسانه‌ای کشور بیشتر از گذشته به موضوع بازی‌های رایانه‌ای اهمیت بدهند و لازم است در زمان تخصیص بودجه، بودجه مناسبی به حوزه‌ی تولید بازی‌های متناسب با فرهنگ اسلامی ایرانی و همچنین افزایش سواد بازی اختصاص داده شود.

وی با اشاره به ناکارآمد بودن بودجه ناشی از عوارض بازی‌های رایانه‌ای خارجی گفت: چند سال است که بودجه‌ای برای اخذ عوارض از بازی‌های خارجی و اختصاص آن به تولید بازی‌های متناسب با فرهنگ اسلامی ایرانی در مجلس شورای اسلامی مصوب می‌شود که متأسفانه بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای تا کنون موفق به جذب این بودجه نشده است و لازم است مرکز پژوهش‌های مجلس بررسی کند که دلیل این امر چیست و انشا الله امسال قانون بودجه طوری اصلاح شود که در سال آینده امکان اجرای آن وجود داشته باشد.

این عضو هیئت مدیره بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای با اشاره به همکاری بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای با مرکز ملی فضای مجازی و وزارت ارتباطات برای افزایش سهم بازی‌های بومی از بازار بازی‌های دیجیتال در ایران گفت: کارگروه اقتصادی محتوای شبکه ملی اطلاعات سندی را در حوزه بازی‌های رایانه‌ای تصویب کرده است که به تأیید مرکز ملی فضای مجازی رسیده است و انشا الله با ابلاغ آن از سوی دبیرخانه شبکه ملی اطلاعات شاهد رونق هر چه بیشتر بازار بازی‌های بومی در کشور خواهیم بود.

کد خبر 5619371

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha