به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر کیپور صبح پنجشنبه در مراسم تجلیل از خانواده شهدا در شهرستان تربت حیدریه اظهار کرد: بصیرتی که رهبری روی آن تاکید دارند، در موقعیتی باید بروز کند که ارزش دارد، این بدان معناست که باید دشمن شناسی را تقویت و به موقع عمل کرد.
فرماندار تربت حیدریه گفت: مهمترین شباهت نهم دی سال ۵۷ و ۸۸ مردم تربت حیدریه بصیرت و تبعیت از ولی فقیه جامعه است.
وی گفت: انقلاب اسلامی به اذعان همه مخالفان و موافقان بی بدیل بود و تغییراتی که در معیارهای انقلاب ایجاد کرد بی نظیر است.
کی پور بیان کرد: در دورهای که همه انقلابها تابع معادلاتی هستند مبنای حرکت انقلاب جهان را تحت تأثیر خود قرار میدهد و بهت نظریه پردازان را برانگیخته است.
فرماندار تربت حیدریه افزود: هنوز این شور و شعور انقلابی باید ادامه داشته باشد و آنچه که بعنوان هدف نهایی و پایانی ترسیم شده، مانده و این نیازمند تقویت شور و شعور انقلابی درون جامعه است.
هویت انقلابی شهرهای بصیر در انقلاب باید برای نسل امروز جامعه تبیین شود
در ادامه مهدی زاهدی، رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر تربت حیدریه نیز اظهار کرد: هویت انقلابی شهرهای بصیر در انقلاب برای نسل امروز تبیین شود.
رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شهر تربت حیدریه افزود: افرادی با بصیرت و صبر و استقامت خود انقلاب را به پیروزی رساندند و ما هنوز نتوانستیم زحمات این عزیزان را برای نسل جوان و نوجوان امروز تبیین کنیم.
وی گفت: حماسه و قیام نهم دی در تربت حیدریه زحمات سالها استقامت و مبارزه و تلاش در آن بوده و این در همه شهرها وجود داشته لذا تصمیم گرفتیم به همراه کمیسیونهای فرهنگی شهرهای بصیر در انقلاب اسلامی مسیر و نگاه جدیدی به موضوع انقلاب داشته باشیم
زاهدی تصریح کرد: همه ایران تربت حیدریه را به عنوان قطب زعفران میشناسند ولی هویت انقلابی این دیار هنوز خوب تبیین نشده و قراراست تا برنامههای مشترکی در حوزه انقلاب اسلامی و معرفی این قیامهای مردمی با محوریت هویت انقلاب در این شهرها بپردازیم تا این هویت تقویت شود.
رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر تربت حیدریه افزود: فعالیتهای فرهنگی سطح شهر که نزدیک به ۳۰ دستگاه در آن مؤثر هستند این قیامها را باید معرفی و برای آن پیوست فرهنگی داشته باشند.
نظر شما