۶ آذر ۱۴۰۱، ۱۷:۰۵

دهنادی مطرح کرد؛

نبود نیروی انسانی متخصص یکی از مشکلات صنعت بازی‌سازی‌مان است

نبود نیروی انسانی متخصص یکی از مشکلات صنعت بازی‌سازی‌مان است

دبیر هفتمین جام قهرمانان بازی‌های ویدئویی ایران گفت: نبود نیروی انسانی متخصص یکی از مشکلات صنعت بازی‌سازی کشورمان است که می‌توان با کشف استعدادها در مسیر تربیت نیروی انسانی متخصص گام برداشت.

به گزارش خبرگزاری مهر، رویداد ملی هفتمین جام قهرمانان بازی‌های ویدئویی ایران شامگاه شنبه در استان اردبیل نیز به کار خود پایان داد و برترین‌های این رویداد طی مراسمی معرفی شدند.

محمدصادق دهنادی دبیر هفتمین جام قهرمانان بازی‌های ویدئویی ایران نیز در این مراسم گفت: بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای در دوره جدید مدیریتی خود رویکردی ملی در برنامه‌ریزی‌ها با هدف تمرکززدایی را دنبال خواهد کرد.

وی افزود: در حوزه آموزش سواد رسانه‌ای برای عموم خانواده‌ها و مخاطبان کودک و نوجوان بازی‌های دیجیتال ما نیازمند همکاری و همراهی آموزش و پرورش هستیم تا با تسلط مربیان و معلمان به موضوع سواد رسانه‌ای در عرصه بازی‌ها در ادامه بتوانیم این آموزش را در سطح عموم مخاطبان این رسانه، تعمیم و گسترش دهیم.

دهنادی با اشاره به آمادگی انستیتو ملی بازی‌سازی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای برای ارائه آموزش‌های بازی‌سازی به علاقه‌مندان در استان اردبیل تصریح کرد: کمبود نیروی انسانی متخصص یکی از مشکلات صنعت بازی‌سازی کشورمان است که می‌توان با توسعه آموزش‌های بازی‌سازی و کشف استعدادهای این حوزه در سراسر کشور، در مسیر تربیت نیروی انسانی متخصص گام برداشت.

امروز ورزش‌های الکترونیک می‌تواند در رشد فکری کودکان و نوجوانان تأثیرات مثبتی داشته باشد

عبدالله بحرالعلومی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل در آئین اختتامیه این رویداد که در مجتمع فرهنگی و هنری فدک اردبیل برگزار شد، گفت: با توجه به گستره مخاطبان بازی‌های ویدئویی این عرصه فرصتی برای ایجاد تعاملات فرهنگی و عرضه ظرفیت‌های هنری به وجود آورده است و امروز ورزش‌های الکترونیک در کنار ورزش‌های فکری و حرکتی اهمیت یافته است و می‌تواند در رشد فکری کودکان و نوجوانان تأثیرات مثبتی داشته باشد.

وی ادامه داد: ما در کشور تیم‌های با استعدادی در حوزه طراحی بازی داریم و برگزاری این رویداد فرصتی برای نمایش استعدادهای استان اردبیل در این حوزه فراهم آورد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل با اشاره به پیگیری مطالبات استانی در حوزه توسعه صنعت بازی‌های دیجیتال و حمایت از جوانان مستعد در این عرصه تصریح کرد: به علاقه‌مندان این حوزه توصیه می‌کنم وارد عرصه طراحی و تولید بازی‌های رایانه‌ای شوند.

در مراسم اختتامیه این رویداد، مسابقه فینال رشته فیفا ۲۲ در سالن مجتمع فرهنگی و هنری فدک اردبیل با حضور مهمانان و مدیران استانی و مدیران بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای میان سعید زارعیان و امیرمحمد صمدی برگزار شد. در پایان این رقابت سعید زارعیان با شکست امیرمحمد صمدی عنوان نخست مسابقات فیفا ۲۲ را از آن خود کرد و امیرمحمد صمدی و امین علاقه‌مندی نیز مقام‌های دوم و سوم این بخش را به دست آوردند و جوایز ارزنده‌ای به آنها اهدا شد.

در بخش ویژه بانوان مسابقات فیفا نیز سحر ایران‌زاده، نگین برهانی و کمند شفقتی مقام‌های اول تا سوم را به دست آوردند و جوایز این بخش نیز به آنها اهدا شد.

همچنین در این مراسم جایزه کارگاه «تجربه بازی‌ساز» به حسین حیاتی اهدا شد. تجلیل از مدیران بازی‌گاه‌های منتخب استان و داوران منتخب این رویداد از دیگر بخش‌های این مراسم بود.

برگزاری کارگاه سواد بازی ویژه عموم خانواده‌ها و میزگرد تخصصی «تجربه بازی‌ساز» با حضور فعالان زیست بوم بازی‌های دیجیتال کشور از برنامه‌های بخش نمایشگاهی و کارگاهی هفتمین جام قهرمانان بازی‌های ویدئویی ایران در استان اردبیل بود.

هفتمین جام قهرمانان بازی‌های ویدئویی ایران از روز پنج‌شنبه ۳ آذر با برگزاری مسابقات حضوری بازی آفلاین فیفا ۲۲ در گیم‌نت‌های منتخب استان اردبیل آغاز شد و شامگاه دیروز با معرفی برترین‌ها به کار خود در این استان پایان داد.

براساس برنامه‌ریزی انجام شده رویداد ملی هفتمین جام قهرمانان بازی‌های ویدئویی ایران پس از پایان کار خود در استان‌های خراسان رضوی و اردبیل در دیگر استان‌های میزبان این رویداد (استان‌های مازندران، قزوین، خوزستان و تهران) ادامه پیدا می‌کند.

کد خبر 5641472

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha