۱۷ آذر ۱۴۰۱، ۱۴:۱۶

قائم مقام ستادمبارزه با موادمخدر ریاست جمهوری:

باید در حوزه آسیب‌های اجتماعی با مبنای دینی به مسائل بپردازیم

باید در حوزه آسیب‌های اجتماعی با مبنای دینی به مسائل بپردازیم

مشهد ـ قائم مقام ستادمبارزه با موادمخدر ریاست جمهوری گفت: باید در حوزه آسیب‌های اجتماعی با مبنای دینی و نگاه‌های قرآنی به مسائل بپردازیم.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا کاظمی پیش از ظهر پنجشنبه در مراسم افتتاح و بازدید از خانه یاریگران زندگی خراسان رضوی با حضور مسئولین نهادهای فعال در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی اظهار کرد: باید دقت شود اگر با مبانی دینی و رویکرد قرآنی در این حوزه و دیگر حوزه‌ها وارد نشویم موفقیت چشمگیری نخواهیم داشت و موفقیت زمانی ارزش پیدا می‌کند که پشتوانه معنوی داشته باشد.

قائم مقام ستادمبارزه با موادمخدر ریاست جمهوری با اشاره به این که در حوزه درمان و پیشگیری آسیب‌های اجتماعی ۲ نگاه انسانی و الهی وجود دارد گفت: در نگاه انسانی اقدام به ارائه مشاوره، رسیدگی و خدمت و درمان دانش آموز آسیب دیده می‌شود اما در نگاه الهی نگاه وسیع‌تری به مسائل و ارائه خدمت وجود دارد و اتفاقات خوب‌تری رقم می‌خورد.

وی گفت: نظام جامع مراقبت دانش آموزان در آموزش و پرورش به عنوان کار جمعی و ملی شکل گرفت که هنوز در ابتدای راه طولانی خود قرار دارد و ارائه خدمات در این حوزه نیازمند خدمات تخصصی است و باید به دانش آموزان مشاوره تخصصی ارائه و فرآیند ارائه مشاوره و نتیجه‌گیری از آن باید رصد و بررسی شود

کاظمی بیان کرد: آموزش و پرورش در خط مقدم پیشگیری و درمان آسیب‌های اجتماعی قرار دارد و برای موفقیت در این امر از تمام ظرفیت‌های مختلف موجود در کشور در کنار حوزه تعلیم و تربیت بهره خواهیم برد.

قائم مقام ستادمبارزه با موادمخدر ریاست جمهوری افزود: این که این مرکز به عنوان یک مرکز استانی می‌تواند طراحی‌، برنامه‌ریزی و تجربه گردانی‌های خوبی را در استان داشته باشد.

وی بیان کرد: باید توجه داشت که کانون اصلی تعلیم و تربیت در مدرسه است و اتفاقات اصلی در آنجا رقم می‌خورد بنابراین خانه یاریگران باید همراه و همگام با شرایط مدرسه باشد.

کاظمی ادامه داد: تشکیل کانون‌های یاریگران زندگی به این دلیل طراحی شده است که در سلامت و تربیت به خوبی نتوانستیم به درک مشترک، دقیق و درستی برسیم و با کمک این کانون، کار را در مدارس جلو ببریم.

قائم مقام ستادمبارزه با موادمخدر ریاست جمهوری ادامه داد: هدف ما از تشکیل این کانون در آموزش و پرورش این بود که دانش آموز محور باشد و خودشان با استفاده از توانمندی‌ها و ظرفیت‌هایشان یکدیگر را به توانمندسازی برسانند.

وی افزود: با ایجاد این مرکز، ظرفیت‌های بسیار خوبی در استان ایجاد شده است و خدمات قابل توجهی در این قالب به دانش آموزان استان ارائه می‌شود.

کاظمی ضمن تقدیر از تلاش‌ها و زحمات مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی و حوزه پرورش آموزش و پرورش استان به خاطر دغدغه مندی بسیار، نکاتی را خاطرنشان کرد: استان خراسان از قدیم توانمندی خود را در عرصه‌های مختلف نشان داده و دبیرخانه کشوری چند حوزه مهم بوده است.

قائم مقام ستادمبارزه با موادمخدر ریاست جمهوری گفت: هدایت تحصیلی و طراحی مسیر شغلی دانش آموزان از نکات مهمی است که باید به آن توجه شود زیرا قسمت مهمی از تربیت دانش آموز در این بخش اتفاق می‌افتد.

وی افزود: بخش‌های مشاوره‌ای و خط ملی ۱۵۷۰ از کارهای خوب استان خراسان رضوی است که ظرفیت دارد تبدیل به الگوی کشوری شود.

کاظمی ادامه داد: خانه یاریگران زندگی استان یا خانه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، ظرفیت بسیار خوبی ایجاد کرده و خدمات بسیار خوبی می‌تواند ارائه دهد؛ امیدواریم این خانه بتواند منشأ اتفاقات خوبی در استان خراسان رضوی باشد.

کد خبر 5650072

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha