به گزارش خبرگزاری مهر، سردار سعید منتظرالمهدی، ضمن گرامیداشت هفته معلم، در یادداشتی، روز دوازدهم اردیبشهت را، روز شلیک گلوله جهل و تحجر و تاریکی به سوی مصداق بارز و برجسته علم و دانایی و روشنایی، استاد مرتضی مطهری و شهادت این مغزِ اندیشمند اسلامِ معاصر دانست که به حق روز معلم نام گرفته است.
در این یادداشت آمده است: در روز معلم، مردمِ این دیار، قدردان آنانی هستند که شمع وجودِ نازنینِ خویش را، روشنی بخشِ فکر و فرهنگ جامعه میسازند و از هیچ تلاشی برای پرورشِ فرزندان این دیارِ نور و خردمندی دریغ نمیورزند.
من به نمایندگی از هزاران نیروی امنیت آفرین پلیس، که هر یک سالیانی در محضر این معلمان با فضیلت و آگاه، شاگردی کرده و درسِ خدمت و مسئولیت و ایثار فراگرفته اند، روز و هفته مبارک معلم را به یکایک معلمان عزیزِ کشورمان تبریک و تهنیت می گویم و فرصت را مغتنم میشمارم تا نکاتی را یادآور شوم.
ما همواره از معلمان خویش آموخته ایم که راز و رمز بهروزی و «خوشبختیِ» مردم این سرزمین پهناور، در افزایش دانایی و تراز خردمندی و معرفت همگان است. معرفت و دانایی نیز به دست نخواهد آمد مگر با کتاب خوانیِ مستمر و مطالعه پر دوام، آنهم کتابهایی که به قلم صاحبان اندیشه به نگارش درآمده اند و هر یک در برگیرنده عقاید و ایدههایی اند که هم راه را نشان میدهند و هم موجب فزونی معرفت میشوند.
آثار پرشمار استاد ِ شهید مرتضی مطهری بی شک نه تنها راه و مسیر فراخیِ ذهن را پیش روی ما می نهد بلکه سبک و سیاق درست اندیشیدن و سعادتمند زیستن را، آنهم در سایه معارف دینی، به ما نشان میدهد؛ او در «انسان کامل» ویژگیهایی را به ما می شناساند که با کسب آنها میتوانیم در جرگه «انسان های رستگار» قرار گیریم.
در ادامه باید تاکید کرد که معلمان عزیز جامعه ما نیک بر این واقعیت واقفند که سنین کودکی و نوجوانی دورهای است که در آن بُن مایههای اصلی شخصیت دانش آموزان شکل میگیرد و ارزشهای پایدار در ذهن و ضمیر آنان جا خوش میکند، از همین روی، در این ایام حساس و زندگی ساز، نه تنها باید مفاهیم نظری را به دانش آموزان آموخت بلکه باید زمینه زیست آگاهانه و مسئولانه، خلاق و متفکر، زندگی هدفمند، شاد و پرانرژی را برای آنان فراهم ساخت.
به بیان روشنتر، باید مهارتهای ذهنی و عملی خوب و موفق و شادمانه زندگی کردن را به دانش آموزان یاد داد، این مهم نیز تنها زمانی میسر و امکان پذیر است که معلمان عزیز ما روز به روز دانش خویش را بالا برده و تراز آگاهی خود را افزایش بخشند.
آنگونه که امیر مؤمنان در بیان نغز خویش تاکید فرموده اند «من علمنی حرفا فقد سیرنی عبدا»، هرکس کلمهای به من بیاموزد، من را بنده خویش ساخته است بر همه ما واجب است است تا پیوسته مقام یکایک معلمان عزیز را آنگونه که شایسته است قدر بدانیم و در هر محفل و مجلسی آنان را بر صدر بنشانیم. یادمان باشد که معلمان نماد شعورمندی و معرفت جامعه اند و لاجرم قدر شناسی از آنان، ارج نهادن به علم و خرد و دانایی است؛ ما در سازمان پلیس همواره قدردان این اسوههای معرفت و مسئولان احتماعی هستیم و برایشان از خدای متعال بهروزی و موفقیت مسئلت مینمائیم.
نظر شما