به گزارش خبرنگار مهر، میثم حجتی پور ظهر شنبه در نشست خبری به مناسبت روز تأمین اجتماعی با اصحاب رسانه که در سالن جلسات این سازمان برگزار شد، اظهار کرد: تأمین اجتماعی استان کرمانشاه طی سالهای اخیر شاهد اتفاقات خوبی در حوزه توسعه خدمات درمانی و عمرانی بوده و در بین تمامی مدیریتهای درمانی کشور با حدود ۶۵ درصد توسعه رتبه نخست را به دست آورده است.
وی با اشاره به اینکه در ابتدای سال ۹۶ و شروع مدیریت جدید توسعه مراکز درمانی چشم گیر نبوده، افزود: در ابتدا تنها ۶ مرکز درمانی در استان کرمانشاه داشتیم که با پیگیریها و ضرورتهای احساس شده این مراکز به یازده مورد رسیده و پایان سال با افزوده شدن ۲ مرکز درمانی دیگر تعداد ۱۳ مرکز درمانی در استان خواهیم داشت.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان کرمانشاه تصریح کرد: با توسعه و افزایش تعداد مراکز درمانی تأمین اجتماعی تمامی شهرستانها مراکز درمانی داشته و از خدمات تأمین اجتماعی بهره مند خواهند شد.
حجتی پور به خدمات عمرانی و درمانی ۲ بیمارستان زیر نظر تأمین اجتماعی، عنوان کرد: در بیمارستان حضرت معصومه (س) بخش آی. سی. یو ویژه نگهداری نوزادان تکمیل و تجهیز شد و هشت تخت بیمارستانی به آن اضافه شد.
وی تاکید کرد: همچنین اضافه کردن بخش ال. دی. آر در بیمارستان حضرت معصومه (س) به عنوان یک امر ضروری اضافه شد که این بخش جز یکی از بهترین بخشهای درمانی استان و حتی کشوری به لحاظ ساختمانی و تجهیزات است و در این بخش هشت اتاق با تجهیزات پیشرفته برای بیماران تدارک دیده شده است.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان کرمانشاه به دیگر خدمات و تعمیرات بیمارستان حضرت معصومه (س) و بیمارستان شهدا تاکید و بیان کرد: راه اندازی هتلینگ بیمارستانی برای همراهان بیمار، بازسازی بخش رادیولوژی با تجهیزات دیجیتال و بروز، باز سازی آشپزخانه و رختشورخانه خانه از سال ۹۶ تاکنون صورت گرفته است.
وی همچنین خاطر نشان کرد: دستگاه ام. آر. آی در بیمارستان حضرت معصومه (س) به عنوان یکی از مهمترین و ضروریترین بخش از تجهیزاتهای تک این بیمارستان برای انجام فعالیتهای سنگ شکنی، ماموگرافی و… تا پایان سال جاری خریداری و نصب خواهد شد.
حجتی پور با بیان اینکه استمرار در ارائه خدمات درمانی امری اجتناب ناپذیر است، گفت: بر همین اساس در تمام بازههای زمانی تعمیرات و ساخت بخشهای اضافه شده به بیمارستانهای زیر نظر تأمین اجتماعی ارائه خدمات در سایر بخشها به ویژه درمانی متوقف نشده است.
درمانگاه تخصصی بیمارستان حضرت معصومه (س) راه اندازی میشود
وی ادامه داد: در هر ۲ بیمارستانزیر نظر تأمین اجتماعی بیمارستان شامل بیمارستان حضرت معصومه (س) و بیمارستان شهدا در مباحث پایداری برخی موارد مانند اکسیژن ساز، برق، آب و… در حال حاضر با پیگیریها برای رفع مشکلات و نیز تأمین آنها وضعیت خوبی داشته و نگرانی در زمان بروز بحران نخواهیم داشت.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان کرمانشاه اضافه کرد: با توجه به نیازهای بررسی شده در نظر داریم که به زودی درمانگاه تخصصی بیمارستان حضرت معصومه (س) با متراژ ۲ هزار متر مربع تا پایان امسال به مرحله مناقصه برسد و شروع به کار شود که در این درمانگاه یک طبقه برای بیماریهای مزمن و سالمندی اختصاص داده میشود.
حجتی پور در ادامه به اقدامات انجام شده در بیمارستان شهدا اشاره کرد و افزود: اورژانس این بیمارستان به لحاظ عدم پاسخگویی در حجم مراجعات به ویژه در مواقع بحرانی با مشکل مواجه بود که در زلزله سرپل ذهاب و افزایش میزان مراجعات اهمیت پیگیری این امر دوچندان شد.
وی با تاکید بر اینکه اورژانس بیمارستان شهدا یکی از ضروریترین و بهترین بخشهای درمانی است، ادامه داد: هم اکنون اورژانس بیمارستان شهدا با سه هزار و ۲۸۰ متر زیربنا در طبقه در حال ساخت است که به برخی دلایل و کمبود اعتبارات در شروع ساخت ۴۰ درصد پیشرفت داشته اما همزمان با رفع موانع و طی کردن مراحل سخت ساخت این پروژه سرعت پیشرفت بالایی برای آن پیش بینی شده و تلاش داریم که تا امسال به بهره برداری برسد.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان کرمانشاه با بیان اینکه در ابتدا اعتبار اورژانس بیمارستان شهدا ۶۰ میلیارد تومان بر آورد شده بود اما اکنون نیازمند اعتباری بیش از ۱۵۰ میلیارد تومان است، مطرح کرد: پس از فرایند ساخت پروژه اورژانس بخش فعلی اورژانس این بیمارستان به میزان ۴۰۰ متر به مرکز دیالیز اختصاص داده خواهد شد.
مجوز پذیرش بیماران بین المللی در بیمارستان شهدا دریافت شد
حجتی پور گفت: یکی دیگر از اقدامات تأمین اجتماعی پذیرش بیماران بین المللی در بیمارستان شهدا است که با پیگیریهای صورت گرفته در حال حاضر مجوزهای لازم دریافت شده و روند کار در بخش هماهنگیهای درون سازمانی درگیر است.
وی همچنین از افزایش روند مراجعات به مراکز درمانی تأمین اجتماعی بین پنج تا ۱۲ درصد اشاره و اظهار کرد: تأمین اجتماعی استان کرمانشاه بیش از ۷۰۰ هزار بیمه شده تأمین اجتماعی دارد که بر اساس درصد مراجعات یعنی به ازای هر فرد بیمه شده چهار بار مراجعه داشته و در سال ۱۴۰۱ نیز بیش از سه میلیون و ۲۰۰ مراجعه صورت گرفته است.
مدیر درمان تأمین اجتماعی کرمانشاه یادآور شد: در حوزه ناباروری نیز تمامی خدمات درمانی دولتی، غیر دولتی و خصوصی تا ۹۰ درصد و تهیه ۶۴ قلم داروی این افراد را مورد پوشش قرار میدهد.
حجتی پور عنوان کرد: با توجه به پرورههای تویعهای و عمرانی تعریف شده در حوزه درمانی تأمین اجتماعی امسال یک هزار ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای امور مستقیم و غیر مستقیم شامل سه حوزه معاونت درمانی، معاونت نیروی انسانی و معاونت راهبردی در نظر گرفته شده است.
نظر شما