۱۶ دی ۱۴۰۲، ۱۲:۲۴

ابرکتیبه نویس آستان قدس رضوی:

هنر زبان لطیف و اثرگذار برای معرفی اهل‌بیت (ع) به نسل جوان است

هنر زبان لطیف و اثرگذار برای معرفی اهل‌بیت (ع) به نسل جوان است

کاشان - هنرمند برجسته ابرکتیبه‌نویس آستان قدس رضوی گفت: زبانِ لطیفِ هنر؛ ابزار سریع‌تر و تاثیرگذار برای انتقال سیره معصومین و معرفی اهل‌بیت (ع) به نسل جوان است.

کریم عرب تهرانی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در حقیقت برای هر اجرایی ایمان و اعتقادش به قلم زدن برای معرفی و شناسایی هر چه بیشتر اهل بیت (ع) به مخاطب با تأثیرات خاص آن است.

وی با تاکید بر اینکه القاب، اسامی، شخصیت و حتی سیره و سبک زندگی ائمه اطهار و حضرات معصومین را با زبان هنر خیلی بهتر و بیشتر می‌توان به مردم و نسل جوان شناساند و معرفی کرد، ابراز داشت: مخاطبان آثار هنری با این سلیقه بیشتر می‌توانند ارتباط برقرار کنند و آن را بپذیرند.

این جوان هنرمند ابر کتیبه‌نویس برجسته که ۲۵ سال است با عشق و ارادت به ائمه اطهار قلم می‌زند، تصریح کرد: نگاه مسئولان کشوری و شهری به هنر ارزشی در جامعه شیعی مستلزم یک نگاه ویژه حمایتی به این موضوع است تا هنرمندان این حوزه بتوانند بیشتر، آسان‌تر و سریع‌تر گفتار هدایتگر، انسان ساز و روشنگر اهل بیت (ع) را از منبع روایی و کتب معتبر آن برای معرفت افزایی و بصیرت افزایی مخاطبان تبیین کنند و به نمایش بگذارند.

وی خاطرنشان کرد: توانمندی و تأثیرگذاری طراح گرافیک نمایش گفتار ائمه اطهار و نکته‌های کلیدی پیشوایان دینی ما است که هنرمندانه آن‌را برروی کتیبه‌ها نقش می‌بندند تا از دل کتاب‌ها و تأمل و مطالعه یک قشر خاص بیرون بیاید و در معرض دید عموم مردم جامعه قرار گیرد.

عرب تهرانی با اشاره به اینکه در حوزه خوشنویسی کتیبه‌های بزرگ و ابر کتیبه را در حرم‌های شریف اهل بیت (ع) به‌ویژه حرم مطهر امام رضا (ع) به عنایت خودشان قلم می‌زند یادآورشد: همواره نگاهش در کتابت کتیبه‌ها و پرچم‌های منقش به روایات، نام و القاب مبارک اهل بیت (ع) در کنار بیان سلام‌های آنها درواقع نگاه ویژه در برجسته سازی این عبارات چشم‌نواز و دلنشین با زبان زیبا و لطیف هنر برای مردم است.

وی گفت: حتی نباید فقط منحصر به کتابت القاب، اسامی و سلام‌های اهل‌بیت (ع) بلکه باید روایات ائمه اطهار را نیز که رسم الخط و درس زندگی برای انتخاب سبک و سیره زندگی سعادتمند هر انسان است در طراحی و کتابت کتیبه ترسیم و اجرا شود.

این هنرمند کتیبه نویسی که بزرگترین کتیبه دومین رویداد شهید اردهال در کاشان را به خطوط «ثلث، دیوانی و نستعلیق» با ابعاد ۱۱*۳ اجرا و تقدیم حضرت سلطانعلی بن امام محمد باقر (ع) کرد، افزود: عبارت «یا سلطان علی بن محمد الباقر» را به عنوان متن اصلی کتیبه با طراحی دو گوشواره به شکل دایره و نقوش دور آن با عبارات «یا نایب الامام الباقر» و «یا نایب الامام الصادق» داخل دایره‌ها و دو القاب «اَخُ الِامام» و «اباالحسن» شهید اردهال را نیز به‌صورت اشک در مرکز کتیبه نوشت و تقدیم به محضر مبارک حضرت سلطانعلی بن امام محمد باقر (ع) کرد.

وی یادآور شد: برای حرم حضرت امام رضا (ع) نیز امسال به مناسبت شهادت حضرت و شهادت امام صادق (ع) برای نصب در ایوان طلا و صحن انقلاب و همچنین برای مناسبت نیمه شعبان پارسال سه ابرکتیبه نوشته است.

عرب تهرانی اظهار داشت: بزرگترین کتیبه را نیز عید غدیر خم امسال به مناسبت عید سعید غدیر خم برای وزارت راه و شهرسازی در برج وزارتخانه با ابعاد ۱۲*۴۰ و بزرگترین کتیبه سال گذشته را با ۸*۵۸ برای نصب در شهر خمینی شهر اجرا شده است.

عرب تهرآنی که از سال ۱۳۷۷ به صورت حرفه‌ای وارد این رشته شده است و در ابتدا خوشنویسی را در محضر اساتید به نام شهر اصفهان از جمله استاد جعفری و استاد رحیمی آغاز کرده است، گفت: نوکری درِ خانه اهل بیت (ع) با زبان هنر مایه خیر و برکت و عنایت ویژه ائمه برای هنرمند است.

کد خبر 5986759

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha