محمد باقرنیا در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به برگزاری ۲ پنل تخصصی با حضور مسئولان وزارت بهداشت در خصوص بیمه شدن خدمات دانش آموختگان تغذیه اظهار کرد: عمده مشکل کارشناسان و متخصصان تغذیه، عدم پوشش بیمهای خدمات آنها است.
وی با بیان اینکه باید نگاه زیبایی به خدمات تغذیهای حذف شود تا تحت پوشش بیمه قرار بگیرند، ادامه داد: سالهاست با عدم پوشش بیمه خدمات تغذیهای، به کارشناسان و متخصصان این رشته و همچنین مردم جامعه که نیاز مبرم به رژیم درمانی دارند اجحاف شده است. حتی آزمایش خونی که توسط رژیم درمانگر ثبت میشود یا خدمات تغذیهای که در کلینیکها و بیمارستانها ارائه میشود، مشمول بیمه نمیشود.
دبیر اجرایی نخستین کنگره بینالمللی انجمن علمی تغذیه ایران گفت: با توجه به اهمیت تغذیه و رژیم درمانی در پیشگیری و درمان بسیاری از بیماریهای مزمن مانند چربی خون بالا، دیابت، کبد چرب، پرفشاری خون، بیماریهای قلب و عروق، بیماریهای کلیوی، سرطانها و بسیاری دیگر از بیماریها، بدیهی است ادامه این روند و عدم پوشش بیمهای خدمات تغذیه میتواند پیامدهای بسیار نامطلوبی بر سلامت مردم جامعه، هم در کوتاه مدت و هم در بلند مدت داشته باشد.
وی خاطر نشان کرد: به منظور نشان دادن اهمیت تغذیه، در گذشته شعار از مزرعه تا سفره اعلام شده و امروز از مزرعه تا سلول را در بر میگیرد که نشان میدهد تغذیه و رژیم غذایی میتواند بر تک تک سلولهای بدن انسان و در مجموع بر سلامتی افراد جامعه مؤثر باشد.
باقرنیا اضافه کرد: با توجه به اینکه اصفهان یک شهر صنعتی است، تغذیه در صنایع یکی از محورهای اصلی کنگره محسوب میشود که استقبال خوبی از سوی صنایع صورت گرفته و امید است که ارتباط و تعامل دانشکده تغذیه با صنایع گستردهتر شود.
نظر شما