به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از انگجت، تنها محصول جانبی این نمونه اولیه دارای یک سلول سوختی هیدروژن مایع و سیستم پیشرانش الکتریکی-هیدروژنی، بخار آب است. شرکت سازنده معتقد است این تست پرواز نشان می دهد در آینده سفرهای هوایی در مسافت های کوتاه بدون انتشار گازهای گلخانه ای انجام می شوند.
تصور می شود این نخستین هواپیمای عمودپرواز برقی است که با هیدروژن مایع کار می کند. شرکت سازنده بدنه و بخش باتری تاکسی هوایی خود را در این نمونه نیز به کار برده اما حجم باتری را کاهش داد و یک تانک سوخت نصب کرد که قادر به ذخیره ۴۰ کیلوگرم هیدروژن مایع است. این مایع به یک سیستم سلول سوختی برای تولید برق، آب و گرما پمپاژ می شود. برق تولید شده از سلول سوختی ۶ موتور برقی تاکسی هوایی را به پیش می راند و از سوی دیگر باتری ها طی بلند شدن از زمین و فرود قدرت اضافی فراهم می کنند.
شرکت جابی تصمیم دارد فعالیت تجاری تاکسی هوایی های خود را از ۲۰۲۵ میلادی آغاز کند. هرچند هواپیمای برقی عمودپرواز نیازی به باند پرواز ندارد، اما با هربار شارژ فقط می تواند ۱۰۰ مایل طی کند و به همین دلیل گزینه مناسبی برای سفرهای کوتاه است. اگر مدل هیدروژنی این وسیله نقلیه تولید شود، به پروازهای هوایی داخل شهری بدون انتشار گازهای گلخانه ای است. علاوه بر آن تامین سوخت دوباره تاکسی هوایی هیدروژنی سریع تر از یک وسیله نقلیه برقی عمود پرواز انجام می شود.
نظر شما