۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۴۲

پرونده «حلقه های خون آلود پاریس»/۴؛

رژه کودک‌کُش‌ها بر رودخانه سِن/ عرق شرم بر پیشانی پاریس

رژه کودک‌کُش‌ها بر رودخانه سِن/ عرق شرم بر پیشانی پاریس

آزادی خواهان جهان که فلسطین موضوع اول آن هاست انتظار داشتند کمیته بین‌المللی المپیک (IOC) نسبت به کشتار رژیم صهیونیستی در غزه که ورزشکاران هم در آن در امان نمانده اند، واکنش نشان دهد.

خبرگزاری مهر، گروه بین الملل، الناز رحمت نژاد: مشعل بازی های المپیک ۲۰۲۴ که سی و سومین دوره بزرگترین رویداد ورزشی جهان است، روز گذشته ضمن برگزاری مراسم افتتاحیه در رودخانه سن، روشن شد. میزبانی این دوره از مسابقات که به مدت دو هفته ادامه دارد بر عهده پاریس است. میلیون‌ها نفر از آفریقا گرفته تا آسیا، اروپا و قاره آمریکا چندین هزار دلار هزینه می کنند تا به پاریس بروند یا به صفحه تلویزیون خود نگاه می‌کنند تا به مدال رسیدن ورزشکاران برجسته دنیا که با رنگ پرچم ملی خود در رشته های مختلف رقابت می‌کنند را تماشا کنند.

در این میان نمی توان از عدم توجه مسئولان المپیک و همچنین مقامات فرانسوی به جنایات جنگی صهیونیست ها در نوار غزه به سادگی عبور کرد، رژه تیم المپیک رژیم صهیونیستی در روز گذشته بر روی رودخانه سن به منزله رژه کودک کش هایی بود که باید عرق شرم را پیشانی المپیک و سران پاریس نشانده باشد.

بازی های المپیک ۲۰۲۴ برای فلسطینیانی که تلاش می‌کنند از جنگ نسل کشی ارتش رژیم اشغالگر قدس در غزه جان سالم به در ببرند، دانشجویان آزادی خواه آمریکا و اروپا و حامیان فلسطین در ایران، انگلیس، فرانسه، آلمان، کره جنوبی، اردن، سوئد و ایرلند که تظاهرات همبستگی با ملت فلسطین و محکومیت ادامه نسل کشی و کودک کشی رژیم صهیونستی برپا می کنند چیزی جز تایید انفعال سازمان ملل و ارکان و ساز و کارهای بی ثمرش در مقابل جنایات این رژیم نخواهد بود.

بر اساس قطعنامه سازمان ملل، کشورهای شرکت کننده موظف هستند در زمان برگزاری بازی‌های المپیک آتش بس اعلام کنند و در غیر این صورت از المپیک اخراج خواهند شد.

ارتش اشغالگر قدس ۹ ماه است که بیش از ۳۹ هزار و ۹۰ نفر را به شهادت رسانده و نزدیک به ۹۰ هزار و ۱۴۷ نفر را زخمی کرده است. کودکان بزرگترین قربانیان جنگ وحشیانه رژیم صهیونیستی هستند که تاکنون بیش از ۱۷ هزار نفر از آنها در این جنگ جنایتکارانه شهید شده اند. تعداد زیادی از کودکان فلسطینی هم بدون والدین مانده‌اند و حتی کسی را ندارند که هنگام ترس از بمباران‌های مداوم رژیم غاصب به آغوش او پناه ببرند.

درخواست‌های جهانی برای تحریم رژیم صهیونیستی یک موضوع جدید نیست. مساله تحریم این رژیم اشغالگر در حوزه‌های مختلف ورزشی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی دنبال می شود.

آزادی خواهان جهان که فلسطین موضوع اول آن هاست انتظار داشتند کمیته بین‌المللی المپیک (IOC) نسبت به کشتار رژیم صهیونیستی در غزه که ورزشکاران هم در آن در امان نمانده اند واکنش نشان دهد.

رژه کودک‌کُش‌ها بر رودخانه سِن/ عرق شرم بر پیشانی پاریس

آزادی خواهان جهان که فلسطین موضوع اول آن هاست انتظار داشتند کمیته بین‌المللی المپیک (IOC) نسبت به کشتار رژیم صهیونیستی در غزه که ورزشکاران هم در آن در امان نمانده اند واکنش نشان دهد

ریشه این انتظار از آن جایی سرچشمه می گیرد که این مرجع بین المللی سردمدار شعار«صلح برای تمام کودکان» بوده و «کمیته المپیک فلسطین» سال‌هاست توسط IOC به رسمیت شناخته شده است. همچنین طبق منشور المپیک، این بازی‌ها به دنبال ایجاد سبک زندگی مبتنی بر «احترام به حقوق بشر شناخته‌شده بین‌المللی و اصول اخلاقی اساسی جهانی» است.

به رسمیت شناختن کمیته المپیک فلسطین و تعهدات و شعارها توسط کمیته بین المللی المپیک و حتی راه افتادن کمپین «تحریم اسرائیل در المپیک» در فضای مجازی، موضع گیری (IOC) به نفع مظلومان غزه و محرومیت اسراییل از بازی های المپیک ۲۰۲۴ را به دنبال نداشت. به همین دلیل شرکت رژیم جعلی صهیونیستی در بازی‌های المپیک در حالی که به کشتار روزانه فلسطینیان ادامه می‌دهد ارزش‌های المپیک را به تمسخر می گیرد.

رژه کودک‌کُش‌ها بر رودخانه سِن/ عرق شرم بر پیشانی پاریس

قانونگذاران فرانسوی و درخواست حذف ورزشکاران صهیونیست

گروهی متشکل از ۲۶ قانونگذار فرانسوی از کمیته بین‌المللی المپیک (IOC) درخواست کردند تا رژیم صهیونیستی را از شرکت در بازی‌های المپیک پاریس حذف کند. آنها اصرار داشتند که ورزشکاران این رژیم باید تحت یک پرچم بی طرف شرکت کنند، مشابه آنچه برای ورزشکاران روسی به خاطر جنگ با اوکراین در نظر گرفته شده است.

باشگاه‌های ورزشی فلسطین، مراکز جوانان و سازمان‌های جامعه مدنی نیز از کمیته بین‌المللی المپیک درخواست کرده‌اند تا اصول خود را حفظ کرده و به تعهدات خود عمل کند. همچنین آنها خواستار حذف اسراییل از بازی های المپیک شده‌اند.

توماس پورت از نماینده های حزب «فرانسه تسلیم ناپذیر» که به دلیل مواضعش در حمایت از فلسطین شناخته شده است در تجمع حمایت از مردم فلسطین، نسبت به حضور کاروان ورزشی رژیم صهیونیستی در مسابقات المپیک ۲۰۲۴ پاریس گفته است: «هیأت اسرائیلی در فرانسه مورد استقبال ما قرار نخواهند گرفت و از ورزشکاران آنها استقبال نخواهیم کرد.»

حزب سومار اسپانیا هم که از احزاب حاکم در دولت این کشور به‌شمار می‌رود، با تنظیم لایحه‌ای خواستار اخراج رژیم صهیونیستی از بازی‌های المپیک ۲۰۲۴ پاریس شد.

ورزشکاران غزه محروم از عبور و مرور امن

کمیته المپیک فلسطین نامه‌ای به توماس باخ، رئیس کمیته بین المللی المپیک (IOC) ارسال کرده و از او خواسته است رژیم صهیونیستی را از حضور در مسابقات بین‌المللی منع کند.

در این نامه می خوانیم: «ورزشکاران فلسطینی، به‌ویژه ورزشکاران غزه، از عبور و مرور امن محروم هستند و به دلیل جنگ آسیب زیادی دیده‌اند. تقریباً ۴۰۰ ورزشکار فلسطینی جان باخته‌اند و تخریب اماکن ورزشی وضعیت اسفناک ورزشکارانی را که در حال حاضر تحت محدودیت‌های شدید قرار دارند، تشدید می‌کند.»

همچنین این کمیته با توجه به نظر اخیر دادگاه عالی سازمان ملل مبنی بر غیرقانونی بودن اشغال سرزمین فلسطین از سوی رژیم صهیونیستی اشاره کرده است. این در حالی است که وزیر کشور فرانسه پیش تر اعلام کرده بود که از ورزشکاران رژیم صهیونیستی در طول بازی‌های المپیک پاریس به صورت شبانه‌روز محافظت می‌شود.

رژه کودک‌کُش‌ها بر رودخانه سِن/ عرق شرم بر پیشانی پاریس

حضور رژیم صهیونیستی در المپیک شرمسارانه است

هلن سیلرت، کارشناس سیاسی و مدافع حقوق بشر اهل سوئد طی مصاحبه با آناتولی گفته است: «این نشانگر ریاکاری جهان غرب است که کمیته بین‌المللی المپیک ورزشکاران اهل آفریقای جنوبی، بلاروس، روسیه را تحریم کرده اما نیاز به اعمال تحریم علیه رژیم صهیونیستی نمی‌بیند.»

سیلرت با اشاره به اینکه امسال حدود صد ورزشکار صهیونیستی در این مسابقات شرکت خواهند کرد، مطرح کرد: «تحریمی که سال‌های گذشته به‌دلیل اشغال اوکراین علیه ورزشکاران روسی و بلاروسی اعمال شد، امسال به‌دلیل اشغال غزه علیه رژیم جعلی صهیونیستی وضع نشد. این موضوع حتی مطرح نشد.

تحریمی که سال‌های گذشته به‌دلیل اشغال اوکراین علیه ورزشکاران روسی و بلاروسی اعمال شد، امسال به‌دلیل اشغال غزه علیه اسرائیل وضع نشد. این موضوع حتی مطرح نشد. این وضعیت برای فعالیت‌های ورزشی که ماموریت قانونی، بشردوستانه و صلح دارد، مایه شرمساری است این وضعیت برای فعالیت‌های ورزشی که ماموریت قانونی، بشردوستانه و صلح دارد، مایه شرمساری است. طی ده‌ها سال گذشته سازمان‌های بین المللی و کشورها به دفعات بسیار زیادی استاندارد دوگانه اعمال کرده و فلسطینیان را به معنای واقعی کلمه زیر پا گذاشتند. اما این وضعیت هرگز بیشتر از آنچه اکنون است، مشهود نبوده است. ارتش رژیم اشغالگر حتماً از همه تحریم‌ها مصون نگه‌داشته می‌شود.

به گفته سیلرت، قوانین اساسی که قبلاً اعمال شد، برای این رژیم جعلی نقض و نادیده گرفته شد. کمیته بین‌المللی المپیک، ورزشکاران روسی و بلاروسی را که در ارتش خدمت می کردند، از حضور در مسابقات منع کرد. این سازمان از اجرای همان مقررات برای ورزشکاران صهیونیستی که در ارتش خدمت کرده‌اند، خودداری و درخواست‌ها برای ممنوعیت حضور این ورزشکاران در بازی‌های المپیک پاریس را نپذیرفت؛ این ریاکاری آشکارانه است.»

محرومیت روسیه آری محرومیت رژیم صهیونیستی خیر!

۲۰ ماه پس از آغاز عملیات ویژه نظامی روسیه به اوکراین، کمیته بین‌المللی المپیک (IOC)، کمیته ملی روسیه و نیز بلاروس را تعلیق کرد. بنابراین بر اساس تصمیم کمیته بین‌المللی المپیک، این دو کشور از شرکت در همه مسابقات جهانی المپیک و غیر المپیک محروم شدند.

این تحریم شامل این موارد می‌شود: هیچ رویداد ورزشی بین‌المللی در روسیه و بلاروس برگزار نخواهد شد، هیچ پرچم و سرود یا نمادهای ملی روسیه و بلاروس نباید در رویدادهای ورزشی بین‌المللی نصب شود و هیچ دولتی از این دو کشور برای رویداد ورزشی بین‌المللی دعوت نخواهد کرد. آنها ابتدا ورزشکاران روسیه و بلاروس را از شرکت در رویدادهای ورزشی محروم کردند و پس از برخی انتقادها، این سیاست تغییر کرد و اعلام کردند که ورزشکاران روس می‌توانند در این رویدادها شرکت کنند اما نباید تحت پرچم روسیه و بلاروس باشند.

سپس آنها پرچم کمیته ملی المپیک درست کرده و ورزشکارانی را که از روسیه در این رویدادهای ورزشی بین‌المللی شرکت می‌کنند، تحت این پرچم به عنوان «بی‌طرف» مسابقه می‌دهند و مدال هم به نام شخص آن‌ها، نه روسیه، ثبت می‌شود. در مرحله بعد هم تیم فوتبال روسیه را از جام جهانی حذف کردند.

به تازگی مجله آمریکایی The Nation احتمال تعلیق رژیم صهیونیستی از بازی‌های المپیک پاریس را بررسی کرده و نوشته‌است: «آن‌ها این کار را با روسیه و آفریقای جنوبی کردند، چرا نمی‌توانند با رژیم صهیونیستی این کار را انجام دهند؟»

رژه کودک‌کُش‌ها بر رودخانه سِن/ عرق شرم بر پیشانی پاریس

قلب نهضت المپیک، تل آویو را از بازی ها محروم می کند؟

المپیک به‌عنوان یکی از نمادهای جهان خالی از جنگ، باید بدون نشانه‌های تبعیض و نابرابری برگزار شود.

با نگاهی گذرا به تاریخ نمونه‌های زیادی از کشورهای تعلیق شده به چشم می‌خورد اما هیچگاه نام رژیم صهیونیستی میان آنها نبوده‌است. از جمله این موردها می‌توان به تعلیق و اخراج کمیته ملی المپیک آفریقای جنوبی از سال ۱۹۶۴ تا ۱۹۹۲ میلادی به دلیل شکل‌گیری نظام آپارتایدی، تعلیق عضویت کمیته ملی المپیک افغانستان از سال ۱۹۹۹ تا ۲۰۰۲ میلادی به دلیل حاکمیت دولت طالبان، تعلیق عضویت کمیته پارالمپیک روسیه از پارالمپیک ریو ۲۰۱۶ متعاقب دوپینگ سازمان یافته و نیز تعلیق کمیته المپیک کویت از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۹ به دلیل مداخله دولت در امور کمیته ملی المپیک اشاره کرد.

رژیم صهیونیستی را می‌توان به درستی مصداق کامل رژیم متکی بر تروریسم و جنایت جنگی دانست. این رژیم طی بیش از هفت دهه گذشته تمام روش‌های مرتبط با جنایت را علیه مردم فلسطین به کار گرفته‌است.

وضعیت کنونی رژیم صهیونیستی در واقع بسیار حادتر از جنگ اوکراین علیه روسیه است. اگر اوکراین چهار منطقه را ضمیمه کرد اما آن را به رفراندوم گذاشت در حالی که رژیم صهیونیستی از شهرها و بیمارستان‌ها ویرانه ساخته و تعمدا کودکان و زنان را در راستای پیشبرد پروژه نسل‌کشی و پاکسازی قومی هدف قرار داده‌است

وضعیت کنونی رژیم صهیونیستی در واقع بسیار حادتر از جنگ اوکراین علیه روسیه است. اگر اوکراین چهار منطقه را ضمیمه کرد اما آن را به رفراندوم گذاشت در حالی که رژیم صهیونیستی از شهرها و بیمارستان‌ها ویرانه ساخته و تعمدا کودکان و زنان را در راستای پیشبرد پروژه نسل‌کشی و پاکسازی قومی هدف قرار داده‌است.

این رژیم همواره از زیر بار آتش‌بس و پذیرش شروط مقاومت شانه خالی می‌کند به آن امید که با تداوم جنایت‌ها و دستاوردسازی، سقوط کابینه را به تعویق بیاندازد. این در حالی است که از جمعه ۵ مرداد المپیک ۲۰۲۴ پاریس آغاز می‌شود.

کمیته بین المللی المپیک قلب نهضت المپیک است و در شهر لوزان سوئیس قرار دارد. این کمیته حل و فصل مشکلات، تصمیم گیری های حیاتی و برنامه ریزی بازی های المپیک را بر عهده دارد.

کاش این کمیته به جای تصویب اینکه تماشاگران در پاریس می‌توانند با شعارها و اعتراضات درباره فلسطین صحبت کنند. ورزشکاران نیز بتوانند از نورافکنی که روی آنها قرار دارد برای جلب توجه به غزه استفاده کنند. آنها می‌توانند تظاهرات خود را برگزار کنند یا حداقل با بستن چفیه بر روی شانه‌های خود در مقابل دوربین‌ها، همبستگی خود را با فلسطینی‌ها نشان دهند، طبق منشور المپیک که علیه روسیه استفاده شد و در آن تاکید شد که «در جریان برگزاری رقابت‌های المپیک، پارالمپیک و المپیک زمستانی، کشورهای عضو این سازمان حق آغاز یا حضور در منازعات نظامی و جنگ را ندارند»، در صورت امتناع رژیم جعلی صهیونیستی از آتش‌بس، تل‌آویو را از بازی‌ها محروم کند.

رژه کودک‌کُش‌ها بر رودخانه سِن/ عرق شرم بر پیشانی پاریس

از ماه مارس بارها از توماس باخ، رئیس کمیته بین‌المللی المپیک درباره برنامه این کمیته برای ممانعت از حضور ورزشکاران صهیونیستی در پاریس ۲۰۲۴ سؤال پرسیده شده، اما باخ هیچ‌گاه پاسخ روشنی نداد و به شکلی رفتار کرد که یعنی هیچ برنامه‌ای برای محرومیت آنها وجود ندارد.

کد خبر 6174400

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha