۸ مرداد ۱۳۹۳، ۱۰:۴۲

هاشمی عنوان کرد:

سیستان نیازمند بسته حمایتی و برنامه‌ریزی علمی برای عبور از روزهای سخت است

سیستان نیازمند بسته حمایتی و برنامه‌ریزی علمی برای عبور از روزهای سخت است

زاهدان-خبرگزاری مهر: استاندار سیستان و بلوچستان بر ضرورت تدوین بسته حمایتی برای روزهای سخت سیستان تاکید کرد و گفت: بسته‌های حمایتی از جمله تخفیف در تعرفه آب و برق، مالیات، توزیع شیر سالم و توجه به سایر نیازهای مردم این منطقه در شرایط بحرانی موجود ضروری است.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اوسط هاشمی در تشریح دستاوردهای سفر اعضای ستاد بحران استان به منطقه سیستان ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن عید سعید فطر در گفتگو با مهر اظهار داشت: در این سفر از فرمانداران و  مسئولان با همکاری ائمه جماعت خواسته شد تا با هم اندیشی مردم بسته‌ای حمایتی برای روزهای سخت تدوین کنند تا با حمایت استانداری در اختیار مردم قرار گیرد.

علی اوسط هاشمی بیان داشت این بسته به صورت اورژانسی برای کاهش آلام و رنج‌های وارده به مردم مناطق بحران زده و نقاط خاص تعریف خواهد شد تا با برنامه ریزی‌های کوتاه مدت و بلند مدت بتوان نسبت به حل و رفع مشکلات پیش روی مردم سیستان اقدام کرد.

وی با بیان اینکه تاکنون فعالیت های انجام شده در سیستان مقطعی و حکم داروی مسکن را داشته است افزود: تاکنون به پدیده ریزگردها در سیستان به شکل دانش بنیان اندیشیده نشده و تنها نگاه اورژانسی و درمان مقطعی مد نظر قرار گرفته است.

وی صبوری و همراهی مردم سیستان را قابل توجه دانست و افزود: سیاست ما در نظام اسلامی کاهش بار از دوش مردم است از این رو مردم نیز به این درک و باور رسیده اند و تاکنون هیچ فشاری بر مدیران وارد نکرده اند.

وی ضمن ابراز تاسف برای روزهای از دست رفته و عدم وجود مدیریت صحیح طی سال‌های گذشته برای برون رفت از وضعیت خشکسالی گفت: استفاده از تکنولوژی دانش بنیان و فعالیت‌های پژوهشی مانع افزایش تعداد روزهای طوفانی در سیستان خواهد شد.

تسریع در طرح‌های پیشگیرانه

استاندار با اشاره به اختصاص بودجه مورد نیاز برای تکمیل مرکز بیماری های تنفسی زابل بیان داشت: برای این پروژه در ابتدای سال 100 میلیون تومان اختصاص یافت که به دلیل اهمیت این طرح برای منطقه اعتبار آن با رشد 70 درصدی به هفت میلیارد تومان از سوی استانداری افزایش یافت.

هاشمی با بیان اینکه در سال جاری قرار شد هزار هکتار از زمین های سیستان بیابان زدایی شود اظهار داشت: با توجه به شرایط منطقه دو هزار هکتار به این طرح اضافه شد.

وی اذعان داشت: هشت کانون اصلی بحران در منطقه وجود دارد که به کارگروه تخصصی سه ماه مهلت داده می‌شود راه حل های مقابله با آن را مطالعه و پژوهش کنند تا با یک مدیریت جامع و مفید برای برون رفت از این وضعیت بحران تصمیم گیری شود.

وی خاطر نشان ساخت: اگر روزی به این نتیجه برسیم که کشاورزی در منطقه سیستان مقرون به صرفه نیست و جواب نمی دهد به دنبال اشتغال پایدار دیگری خواهیم رفت و انتقال گاز نیز با همین هدف انجام می شود.

استاندار همچنین از تثبیت ش‌های روان در سه هزار هکتار از اراضی سیستان خبر داد و گفت: هفته آینده هیئتی متشکل از محیط زیست و سرجنگل‌بانی برای تحقق این امر وارد سیستان می شوند.

 

کد خبر 2340534

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha