به گزارش خبرنگار مهر، مشاور امور بانوان و خانواده وزیر کشور صبح روز چهارشنبه در این نشست گفت: نشست های منطقه ای دفتر امور بانوان و خانواده وزارت کشور سه بار متوالی در مناطق 5 گانه کشور با حضور 8 مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانها در هر منطقه برگزار می شود.
فهیمه فرهمندپور افزود: محور کار نشست های دور نخست دفاتر امور بانوان و خانواده 31 استان کشور هماهنگی و تبادل نظر پیرامون برنامه های کاری تیم کاری جدید بود و در دور دوم نشست ها به هم افزایی و مشارکت دستگاه های اجرایی در راستای تحقق اهداف مورد نظر دفتر امور بانوان و خانواده وزارت کشور توجه کرده ایم.
وی یادآور شد: سومین دور از نشست های تخصصی دفاتر امور بانوان و خانواده وزارت کشور در آبان و آذرماه امسال با محوریت ارزیابی برنامه های سال 93 و تبادل نظر پیرامون رویکردهای جدید خواهد بود.
مشاور امور بانوان و خانواده وزیر کشور در ادامه از برگزاری اولین نشست شورای مشورتی مدیران حدود 7 استان کشور به موازات نشست های منطقه ای خبر داد و گفت: این نشست به صورت مجازی و ظرف 2 هفته آینده برگزار خواهد شد.
فرهنمند پور ادامه داد: گزارش دور اول نشست های منطقه ای دفتر امور بانوان و خانواده وزارت کشور به وزیر کشور رو ز یکشنبه هفته آینده و نسخه ای از این گزارش تا اواخر هفته آینده به دست استانداران سراسر کشور خواهد رسید.
وی تعریف 8 برنامه کاری در قالب نشست های منطقه ای را مهمترین دستاورد این نشستها برشمرد و گفت: تیم 32 نفره کشور در حوزه بانوان و خانواده تاکنون موفق عمل کرده و توانسته اند به دستاوردهای قابل قبولی در طول این نشست ها دست یابند.
وی یادآور شد: دفاتر امور بانوان و خانواده وزارت کشور حول محور برنامه های مدون و مشخص ابلاغی به 31 استان کشور حرکت کرده و برنامه ای هماهنگ برای اجرا در استانها تعریف شده است.
ارزیابی دفاتر امور بانوان و خانواده استانا در اولویت کاری دفتر مرکزی باشد
معاون سیاسی امنیتی استاندار مرکزی نیز در آیین آغازین این نشست گفت: ارزیابی فعالیت های دفاتر امرو بانوان و خانواده استانها باید در اولویت کاری دفتر مرکزی قرار بگیرد.
شکراله حسن بیگی افزود: این ارزیابی به مدیران کشوری اجازه می دهد با شناسایی فرصت ها و کاستی ها به برنامه ریزی دقیق تر در حوزه بانوان کشور بپردازند.
وی با تاکید بر ضرورت رفع دغدغه های حوزه زنان در استان مرکزی گفت: زنان استان مرکزی همچون دیگر بانوان سرزمین ایران نقش بی بدیلی در پیروزی انقلاب اسلامی و 8 سال جنگ تحمیلی داشته اند که این مهم بر ضرورت توجه به مشکلات این قشر می افزاید.
معاون سیاسی امنیتی استاندار مرکزی در ادامه بر ضرورت ایجاد اتاق فکر مجازی برای پیگیری و حل مشکلات حوزه زنان تاکید کرد و گفت: تجمیع نظرات و ایده های مدیران کل حوزه بانوان استانداری های 31 گانه گشور در این اتاق فکر بستر لازم برای برنامه ریزی و چاره اندیشی پیرامون مشکلات حوزه زنان را فراهم می کند.
حسن بیگی با بیان این که بافت فرهنگی متفاوت استانها اجازه برنامه ریزی واحد و اجرای آن را در تمامی استانها نمی دهد گفت: امکان ندارد برنامه هایی که در شهر تهران با بافت فرهنگی خاص آن تعریف می شود قابلیت اجرا در شهرهای کوچک تری چون خمین و محلات ندارد.
وی ادامه داد: در حال حاضر حالت انقطاع بین دفاتر امور بانوان استانی و مرکز کشور شکل گرفته و مدیران ملی باید با موشکافی و ریزبینی مانع از تداوم این حالت شده و دفاتر امور بانوان را از روزمرگی خارج کنید.
گفتنی است در این نشست مشاوران امور زنان و خانواده استانداران و فرمانداران استانهای مرکزی، کرمانشاه، خوزستان، لرستان، همدان و ایلام حضور دارند.
دومین نشست دفاتر امور بانوان و خانواده منطقه 4با هدف بررسی ماموریتها و وظایف دفاتر امور بانوان و خانواده استانهای 6 گانه، تدوین راهبردهای برنامه ششم توسعه در حوزه زنان و خانواده، بررسی ساختار مشکلات سازمانی دفاتر امور بانوان، آسیب شناسی کانونهای فرهنگی و اجتماعی زنان و تدوین راهبردهای مهار اعتیاد از محورهای این نشست منطقه ای است.
گفتنی است مشاور امور زنان و خانواده وزیر کشور در ادامه سفر سه روزه خود به استان مرکزی عصر امروز در مصاحبه مطبوعاتی پاسخگوی خبرنگاران رسانه های استان مرکزی خواهد بود و در روز پنج شنبه علاوه بر حضور در کارگروه زنان و خانواده استان در جمع دهیاران و اعضای زن شوراهای اسلامی ، سمن ها، نمایندگان زن دستگاههای اجرایی استان مرکزی نیز حضور خواهد یافت
نظر شما