۸ شهریور ۱۳۹۳، ۱۸:۱۵

مدیر دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی کتابخوانی:

دفتر تحت مدیریت من تا پیش از این فقط یک اسم بود/ آماری از وضعیت کتابخوانی در جامعه وجود ندارد

دفتر تحت مدیریت من تا پیش از این فقط یک اسم بود/ آماری از وضعیت کتابخوانی در جامعه وجود ندارد

علی‌اصغر سیدآبادی که چند ماهی است به عنوان مدیرکل دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی فرهنگی و کتاب‌خوانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منصوب شده، گفت: این دفتر تا پیش از این تنها یک اسم بود که با ماموریت «مطالعات و برنامه‌ریزی فرهنگی و کتاب‌خوانی» فعالیت نمی‌کرد و می‌شود گفت ما در حال حاضر در یک وضعیت تاسیسی به سر می‌بریم.

به گزارش خبرنگار مهر، نشست خبری سیدعباس صالحی معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیران مجموعه‌های تابعه این معاونت صبح امروز 8 شهریور در محل سالن اجتماعات دبیرخانه شورای فرهنگی عمومی در تهران برگزار شد.

علی‌اصغر سیدآبادی مدیرکل دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی فرهنگی و کتاب‌خوانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که چند ماهی است به این مسئولیت منصوب شده، در سخنانی گفت: دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی فرهنگی و کتاب‌خوانی وزارت ارشاد پیش از این تنها یک اسم بود که با این ماموریت فعالیت نمی‌کرد و می‌شود گفت ما در حال حاضر در یک وضعیت تاسیسی به سر می‌بریم.

وی افزود: کارهای دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی فرهنگی و کتاب‌خوانی وزارت ارشاد بیشتر یک کارهای پشت صحنه‌ای است و خیلی نمی‌توان از فعالیت‌های آن گزارش کار ارائه کرد. با این حال یکی از کارهایی که به این دفتر محول شده، توجه به ارزیابی و ارزشیابی سیاست‌ها و عملکردهای معاونت فرهنگی وزارت ارشاد است و در همین راستا یکی از اولویت‌هایی که استخراج شده، چالش‌های حوزه نشر است.

سیدآبادی ادامه داد: حوزه نشر 4 ضلع مهم دارد؛ تالیف، تولید، توزیع و مصرف. ما امیدواریم بتوانیم در این دوره روی ضلع مصرف و به تبع آن روی توزیع متمرکز شویم.

مدیرکل دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی فرهنگی و کتاب‌خوانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اضافه کرد: ما فعلاً نه گزارش دقیقی از وضعیت کتابخوانی و مصرف فرهنگی در جامعه داریم و نه گزارشی از روش‌هایی که بتوانیم با آنها به این مسئله برسیم.

وی سپس از دو طرح در دست اجرای انتخاب روستاهای دوستدار کتاب و پایتخت کتاب در کشور در دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی فرهنگی و کتاب‌خوانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خبر داد و گفت: یکی از کارهایی که در مورد آن به نتیجه رسیده‌ایم و امیدواریم به زودی معاونت فرهنگی وزارت ارشاد هم به تصویب برسد، طرح حمایت از کتاب‌های ایرانی در بازارهای جهانی یا همان «گرنت» است.

سیدآبادی با بیان اینکه هر موسسه‌ای می‌تواند بودجه‌ای را به این حوزه اختصاص دهد، تاکید کرد: نگاه این طرح که با همکاری موسسه نمایشگاه‌های فرهنگی در حال تدوین است، تقویت و تشویق بخش خصوصی به همکاری در زمینهه حفظ حقوق پدیدآورندگان آثار مکتوب است.

کد خبر 2360612

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha